- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Mini PC
- Milyen videókártyát?
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huma
addikt
Semmi ilyesmit nem írtam. Csak azt hogy a bankok kihasználják az emberek sanyarú helyzetét és azt hogy jobb életet szeretnének. Irreális kamatok, nulla együttérzés.
(#56) Tapsi:
"Azért utálják őket az egységsugarú emberek, mert ők könnyen befolyásolhatóak a populista politika által, és kedves kormányunk ezt ki is használja."
A kormánynak semmi köze ehhez. Azért utálják a bankokat az emberek mert azok, kihasználva az erőfölényüket az utolsó fillérükből is kiforgatják őket."Hahaha, persze. Szerintem mi nem ugyanabban az univerzumban élünk."
Meglehet. Mert ahol én élek ott az államok és a bankrendszer összejátszik. Egymást támogatja és pénzeli. -
Huma
addikt
A kormányra is éppúgy haragudnak az emberek. Amúgy meg senki sem kényszeríti a bankokat hogy szívják az emberek vérét. A bankok semmiért sem tartják a hátukat. Ha valami veszteség éri őket akkor azonnal áthárítják az ügyfeleikre. Két forintért képesek elárverezni a házadat.
"felerősítette az emberek kapzsiságát, elhitette velük, hogy megkaphatják azt, ami még nem lehetne az övék"
Az a gáz, hogy nálunk kb semmije sincs egy átlagos, dolgozó embernek. Lakást nem tud venni. Autót szintúgy. (Max csak valami ezeréves roncsot) Ezért vesznek fel hitelt.Szerintem jogos elvárás hogy aki dolgozik annak teljen lakásra, autóra, egészséges életvitelre és némi szórakozásra. Nem azonnal, de mondjuk 10 év munkaviszony után azért illene.
Ehhez képest ezek közül jó ha egyet megengedhet magának az ember. Ezek a dolgok csak nálunk számítanak luxusnak, ha a fejlett országokat vesszük alapul. -
Huma
addikt
"minden bank ahogy működik, azt a jogszabályok, illetve a politika határozza meg"
Úgy írod mintha ez pozitívum lenne. Az állam mióta támogatja és védi az embereket? A jogszabályok sosem a kisemberek érdekeit védik hanem a bankokét, cégekét, gazdagokét."a bankok működésében szerintem az emberek kapzsisága mutatkozik meg, s ezzel való szembesülés lehet túl kínos a többségnek, s ezért utálhatják őket"
Ezt nem értem. Azért utáljuk őket mert mi is kapzsik vagyunk? -
Huma
addikt
Szervezzünk gyűjtést a bankoknak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged