- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
zozoo83
tag
CM Centurion házam van felső tápos, és elöl hátul 12cm venti van benne, de kevésnek bizonyult. Minden esetre soha többet nem fogok olyan felső kategóriás kártyát venni ami agyon fűti a gépet, mert az egyik alkatrésznek se jó, akkor se ha alsó tápos.
Jah és az én 650 Ti-m még az első megjelent darabokból van, azon nem ez a módosított hűtő van, de tényleg hüvi és halk, kész felüdülés az egész gépnek, persze a kártya fogyasztása sem eget rengető, így nyilván nem melegszik nagyon, de eléggé erős ehhez képest. Csak következtetni tudok hogy ez sem lehet azért rossz.. -
Dominó85
addikt
válasz Olajbogyesz #26 üzenetére
Valami olyasmiről lehet szó.
Sohasem értettem az ilyen egyszerű és otromba, orbitálisan nagy és felesleges hűtéseket, amiknek low-end kinézete van.* Péter - 06302461862 *
-
kromatika
veterán
úgy néz ki mint egy malomkerék
-
Csabroncka
addikt
Nem térnék ki senkinek a hozzászólására csupán a saját tapasztalatomat írom le:
GTX 460OC > kiváló hűtés
GTX 560Ti > kiváló hűtés
GTX 670 > kiváló hűtésAzt, hogy ezen a kártyán, hogy néz ki ez a csoda nem kommentálom, de nem írnám le egyből, a fentiek alapján nem ez a tapasztalatom...
[ Szerkesztve ]
"in medias res"
-
zolee5016
őstag
Igazad is van..de mivel van bőven felhozatal így lehet válogatni,tetszik-nem tetszik véleményt alkotni,az épp aktuális cuccról.....Biztos lesz akinek ez lesz a választott kártyája,és van akinek nem......
[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
Dominó85
addikt
Talán nem felsőtápos házat kéne használni, vagy alsó tápos esetén elszívatni a VGA melegét alulról a táppal. No meg egy normális hűtésű házzal minden probléma meg van oldva. szvsz
A Vapor-X, Twin Frozer vagy éppen a Windforce hűtők porrá alázzák ezt a szutykot. Újfent egy 775-ös intel borda + egy nagyobb keretbe foglalt vékony venti. Ha ez halk és hűvös, megeszem a kalapom...* Péter - 06302461862 *
-
MongolZ
addikt
Nektek soha semmi nem jó. Túl nagy a venti, túl ronda, miért nem 1 slotos, miért nem 3 slotos, miért csak 1Gb, miért 4Gb, miért kék, miért fehér... Inkább örülnétek, hogy ugyanannyi pénzért nagyobb és halkabb ventit kaptok. Örök elégedetlenek.
-
zozoo83
tag
Hát ez az ha még valaki azt mondja plexis a háza, ok, de akkor se látja a kártyát szemből, hogy hogy néz ki
De egy biztos, amikor megjelent a a 650ti egyből vettem egy gigabyteot és életem legjobb vga-ja amit vettem. Erős, sokkal hűvösebb és kussba teszi a dolgát!!
Nekem előtte volt egy HD4870 szép hűtővel mégis 82 fokra felment terhelve, (ráadásul néha olyan hangja volt, hogy az borzalom) 3 évig volt a gépembe és már tudom hogy a nagy melegtől halt meg az fsp tápom, egyszerűen kiszáradtak benne a kondik..
Most hogy ez van a gépembe 30 fokkal kevesebb terheletlenül és terhelve is a GPU, a táp se pörög annyira mert nincs melege..
Ettől kezdve nincs miről beszélni, szerintem se számít hogy néz ki a kártya, de az első verzió nekem nagyon tetszett, hogy ekkora hűtőt kapott ez a kis dög, még nehezebb is a kártya mint a 4870 volt -
syberia
veterán
A Gigabyte szárnyakat aaad!
https://howbad.info/
-
TiX
csendes tag
Én még múlt évben néztem ilyen 650-es és 650 TI GTX-eket, de a hűtés már akkor is hasonló volt. Nekem nem tűnik nagy változásnak (rev 1,001b). De ha csendesebb mint a régi, akkor az előrelépés. Én nem szívesen vennék egy hanggenerátort a gépembe. A hűtő és a ventilátor kiképzését tényleg hagyjuk nekem sem tetszik...
[ Szerkesztve ]
Üdv: Gergő
-
zolee5016
őstag
hm...szélgépnek biztos beválik,a hangja se lehet kutya. Igen innováció 0
[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
őstag
Mindigis azt hittem,hogy a Giga GTX 650-eken 10 centis a venti.
-
sing1ep1ayer
őstag
Hát ez elég nevetségesen fest. Ennél sokkal jobb megoldás lenne, ha úgy alakították volna ki a bordát, hogy a felhasználó bármilyen 9, vagy 12 centis ventillátort rátehessen. Persze alapból lenne rajta egy, csak egyszerűen nem állnának a csere útjába ezzel az egyedi és béna formatervvel.
-
Freiherr
őstag
Egy néhány négyzetcentiméter felületű procikupakra rátesszük a ~1kg tömegű,150mm magas hűtőtornyot a dupla 120-as ventikkel,az rendben van,ellenben ez meg ormótlan,batár kocka meg mittudomén.Ezt sose értettem,mégis ki bámulja a kártyáját a gépben?
Halk,hűvös legyen,'aszt jónapot'.Back to the future
-
X-Master
tag
Gigabyte VGA-t soha többet!
9800 GTX+ 2 évig, 550Ti jó fél évig bírta, most Asus GTX 650-em van -
Dominó85
addikt
Gigabyte...
Baromi rusnya ezzel a nyitott tökfödővel a kártya. Az innováció nem kopogtatott elég hangosan a giga ajtaján.* Péter - 06302461862 *
-
MZperX75
addikt
Inkább csinálták volna hosszabbra és fele ilyen vastagon single slot,akkor talán elgondolkoznék a HTPC-be egy ilyenen... Batár kocka!
-
determinator
csendes tag
Mintegy szélturbina!
A következő évben már Ők fogják gyártani a szélcsatornákba a ventilátorokat!"Ezért jobb a dinnye mindnél... rengeteg magja van." By: KaiotEch
-
djculture
félisten
windows 8 logó rajta a legfontosabb...
-
gyiku
nagyúr
legalabb lenne rajta vagy 4-6gb ddr2, mindjart vennek a gamerek.
hüllő
-
Graphics
Jómunkásember
Nagyobb lett a műanyag ,vagy mi a fene?
Tennének inkább rézmagot bele, egy szétkapott 1155-ös gyári hűtő jobban vezeti el a hőt szerintem, mint ez a csökevény aludarab
Tirexi -> Aurasync -> NvidiaRTX néven folytatja áldásos ténykedését 2025-ben...Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
banhammer
veterán
Eleg nyeszlett az a borda ami a GPU-n van.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest