- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nyomtató topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mini-ITX
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Egérpad topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
zozoo83
tag
CM Centurion házam van felső tápos, és elöl hátul 12cm venti van benne, de kevésnek bizonyult. Minden esetre soha többet nem fogok olyan felső kategóriás kártyát venni ami agyon fűti a gépet, mert az egyik alkatrésznek se jó, akkor se ha alsó tápos.
Jah és az én 650 Ti-m még az első megjelent darabokból van, azon nem ez a módosított hűtő van, de tényleg hüvi és halk, kész felüdülés az egész gépnek, persze a kártya fogyasztása sem eget rengető, így nyilván nem melegszik nagyon, de eléggé erős ehhez képest. Csak következtetni tudok hogy ez sem lehet azért rossz.. -
zozoo83
tag
Hát ez az ha még valaki azt mondja plexis a háza, ok, de akkor se látja a kártyát szemből, hogy hogy néz ki
De egy biztos, amikor megjelent a a 650ti egyből vettem egy gigabyteot és életem legjobb vga-ja amit vettem. Erős, sokkal hűvösebb és kussba teszi a dolgát!!
Nekem előtte volt egy HD4870 szép hűtővel mégis 82 fokra felment terhelve, (ráadásul néha olyan hangja volt, hogy az borzalom) 3 évig volt a gépembe és már tudom hogy a nagy melegtől halt meg az fsp tápom, egyszerűen kiszáradtak benne a kondik..
Most hogy ez van a gépembe 30 fokkal kevesebb terheletlenül és terhelve is a GPU, a táp se pörög annyira mert nincs melege..
Ettől kezdve nincs miről beszélni, szerintem se számít hogy néz ki a kártya, de az első verzió nekem nagyon tetszett, hogy ekkora hűtőt kapott ez a kis dög, még nehezebb is a kártya mint a 4870 volt
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest