- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NiMH akkumulátor
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
orsib78
tag
Ehhez képest fél áron lehet venni két Ubiquiti Unifi APt meg egy jó Mikrotik routert és az már kb. ipari megoldás. Nekem ez a setup van vagy 3 éve és teljesen elfelejtettem, hogy a világon van annyira atom stabil kombó. Inkább csak a kötsög Telekomonak szívom a vérét, hogy adjanak rendes netet a (nem kevés) pénzemért. Igaz, hogy ezeknek az üzembe helyezéséhez kell némi kábelezés meg szakértelem, szóval nem csak leteszed a szobába, next, next, finish aztán megy. De hogy ez a kényelem megér-e dupla annyi lóvét... Azt azért nem hiszem.
-
Lacok
őstag
372 m2. Így végre már az udvart és a kertet is be lehet szórni wifi-vel.
"Errare humanum est, sed in errare perseverare diabolicum"
-
Lacccca87
addikt
Most vagy a lefedett terület van elírva egy nullával vagy nem tudom.
7.7 M még a régi Nokia 520 is képes átlőni wifi hot spot ként, vagy jobbat mondok min 20M a Thome otthoni modemroutere. -
worxland
addikt
186 m2-et képes lefedni, magyarán 7,7 méteres hatótávja van. 110 ezerért még egy range extendert is kapok hozzá.
Szabad hangosan röhögni?''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q
-
tecsu
addikt
A fél GigaByte memória meg a 3 GB tár szükséges egy ilyen eszközbe? Nem sok az kicsit?
https://www.youtube.com/watch?v=F7uwRuF6pYw
-
Gomez86
őstag
Jelenleg is egy netgeart használok és szeretem is, de szerintem ez egy kicsit drágára sikeredett...
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
direwolf
őstag
Túl olcsó
"I've seen things you people wouldn't believe"
-
icon
senior tag
Netgear: A két torony
[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=icon
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest