- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Széles körben elérhető a Seagate HAMR merevlemezcsaládja
- OLED TV topic
- Milyen házat vegyek?
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
++. De az a baj, hogy a böngésző részben azért bloat, mert van rá igény, hogy sok minden menjen rajta. Videót lejátssza, pdf-et nyisson, stb. És igazából azért van a gép, hogy csinálj vele valamit : ezek nélkül meg sokszor kényelmetlen.
(Sovány böngésző : xxxterm, vagy már nem fejlesztik?)
És ezért bloat sok esetben a disztró is, mert nem a ram használatot szoktam nézni, hanem fileokat megnyitni hálózatról, ahhoz meg kell a gvfs meg függőségei, sajnos. Az Openwrt elvan 32MB RAM-ban, meg mondjuk 16MB helyen, csak hát az egy célrendszer.
@ubyegon2 : 4-5GB rendszer RAM fogyasztás nekem is gond! Nem az OS-nek tartod a RAM-ot, hanem azoknak a hasznot hajtó programoknak, amit a gépen futtatsz... Lesek, hogy a KDE+levélkliens+Gtalk kliens mit tud bezabálni 2-3GB is.
"Minap is azon akadtam ki a kezdőben, mikor aszondta a koma, hogy neki csak az számít a Linuxnál, hogy úgy nézzen ki, mint a Winx.
Persze hogy nem szokott jó vége lenni, ha én ehhez hozzászólok...... "
Ott nem az a baj, hogy hozzászóltál, az mindenhogyan baromság, ha így áll neki valaki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- One mobilszolgáltatások
- World of Tanks - MMO
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- LEGO klub
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kuponkunyeráló
- PR-Telecom
- További aktív témák...
- PS4 Slim + VR szemüveg // Számla // Garancia //
- Steelseries Apex Pro TKL - UK ISO - AJÁNDÉK PUDDING KEYCAP
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung HW-QS700F 3.1.2 Hangprojektor (BONTATLAN!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest