- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Bluetooth hangszórók
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
válasz
Macilaci457 #43 üzenetére
Persze, ez tiszta, de mikor lesz mondjuk Real Racing? Vagy hivatalos Facebook, Twitter, Instagram? Pár száz, esetleg pár ezer progi lesz így, de milyen minőségben és mikorra? Félre ne érts, én szurkolok a Jollának és a Sailfish OS-nek, de nem látom hogyan futhatna fel belátható időn belül a szoftverkínálat. Talán ha kínában elterjedne... Addig meg jó, hogy futnak a droidos alkalmazások. Ami a legjobb a Jollában, hogy nem a droid telefonos stackjét kell használni, nem a droidos címjegyzéket, stb.
-
consono
nagyúr
Köszi! Persze, a Play annyira nem létfontosságú, mert apk-t lehet direkt is telepíteni, ahogy láttam
Leginkább talán az az értelme, hogy fent lesznek a Google szolgáltatásaihoz szükséges frameworkök, ergó menni fognak az azokat használó progik is. Gondolom én.
No, majd meglátjuk, nagyon tetszik a Jolla, lehet, hogy előbb vagy utóbb beszerzek egyet...
-
consono
nagyúr
Nincs olyan, de a tracking numberek alapján valahol 8-10000 darabnál járhatnak. Egy béta szoftveres készülékének ez nem is annyira rossz, meglátjuk mi lesz a végleges 1.0 után. Persze nagyon nagy növekedést nem kell várni, a Jolla - szerintem - leginkább a geekeknek meg a developereknek szól még. Be kellene kerülnie valamelyik európai nagy szolgáltató kínálatába ahhoz, hogy nagyságrendekkel több menjen el belőle....
-
consono
nagyúr
Ahogy olvasom kis trükközéssel elérhető a Google Play Store
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mobil flották
- Hobby rádiós topik
- BestBuy topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Xiaomi Mi Note 10 / 10 Pro - 108 megapixel, maradhat?
- Időjárás topik
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest