- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Mindig csodálkozom, amikor a letölthető próbaverziók és a szabad választás fényében valaki a saját idejére, mint kvázi fizetőeszközre hivatkozik, de ez az én bajom. Továbbá erős nyilatkozatnak érzem, hogy a Gameloft a fejlesztők legalja csupán azért, mert grafikai és szavatossági szempontból egyébként igen kellemes, ám sok esetben brandelt és sok esetben koppintott játékokat adnak ki. Ettől függetlenül nem kell szeretned őket, de a jelek szerint mi sokan gondoljuk úgy, hogy szükség van rájuk.
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Egyrészt látnod kellene, hogy a Gameloftnak elég sok title-je van (Splinter Cell, Prince of Persia), szóval nem mindenük kópia. De ennél is sokkal fontosabb, hogy ők mobilra fejlesztenek, és a mai fejlődési ütem, valamint a 3-6 eurós letöltési ár mellett én úgy gondolom, hogy nem fér bele egy két-három-négy éves fejlesztési idő, amit az általad említett címek megkapnak. Igen, nyilván egy csomó cuccuk klón, de annak legalább minőségi. Elég nagy gondban lennénk, ha a jó ötletek ilyen szintű lemásolása tiltott dolog lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest