Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Vakegérke #185 üzenetére
Nem tudnak, keptelenek annyit foglalkozni egy uggyel, mert ott a masik. A rendor nyomozo sem tud evekig foglalkozni valamivel, mert ezer masik ugy var ra.
Remusz911 Ertelmetlen bizonygatni az ellenkezojet, hivatkozik kulfoldi lapokra, szerintem kizart, hogy valami bulvar krealmany legyen.
-
-
válasz
Vakegérke #167 üzenetére
Aki nem óhajt részt venni a vitában, beszélgetésben, egyszerűen ne vegye figyelembe azt, hogy itt mi történik. Nem nehéz kitétel.
Engem ez az egesz nem erdekel, de most ezen felkaptam a fejem. Amikor a noname-t utottetek/vagtatok 0-24-ben, akkor ez a bolcsesseg miert nem jutott eszedbe? No offense...
Egyebkent en is ezen a velemenyen vagyok, ami nem erdekel nem olvasom. De ezt Te eddig nem tudtad megallni soha, most meg a masikat traktalod vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 990 Pro 4TB M. 2 2280 NVMe with Heatsink!
- Samsung 990 Pro 1TB M. 2 2280 NVMe with Heatsink!
- Apple MacBook Air 2017 13" Intel i5 1.8GHz 8GB / 128G SSD Silver, üzletből, garanciával
- HP 17-bs075ng kisfogyasztású 17"-os olcsó laptop kezdéshez!!!AkciÓÓ
- A Legolcsóbb!!!! Asus core i7-es notebook GeForce VGA kiárusítás!!!AkciÓÓ!
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest