- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
OC
őstag
válasz
Dr. Akula #31 üzenetére
Okés, de az +egy venti.
Van ahol ez számít.
"Még a procihűtőkben is van rengeteg vízhűtő ami a légnél karcsúbb eredményt tud felmutatni, azért mert vízzel van hajtva még nem egyértelműen következik belőle hogy jobb."Igen, azok az ilyen "nevükben az erejük" vízhűtők. Blood Istvánkák szeretik őket.
"De aztán lehet hogy vmi ufótechnológia van a vizesben és -273 oC környékén tartja a ramot."
Nem tudom, én ideát vagyok (az igazság meg ugye odaát)
Balika911: Na jó, de aki nincs a tudá birtokában, annak nem egyszerű.
moha21: Dehogynem.
Viszont közel sem annyira, mint az ember gondolná.
Igaz, hogy kisebb a légmozgás, de azért a házhő is alacsonyabb ált.Azt meg azért el kell dönteni, hogy ventimentes gép vagy tuning. A kettő szerintem sem fér meg hosszú távon és komolyabb mértékben (tehát nem alapfeszes tuningra gondolok).
aleister:
waterman_: Ha nincs egy hangszigetelt házad, benne egy hangszigetelt vinyóbox, akkor valóban nem.
-
OC
őstag
válasz
Dr. Akula #28 üzenetére
Tényleg van hőlépcső bőven, de azért egy ram néhány W-os "hőtermeléséhez" ez is elég.
Egyébként vannak sokkal hatékonyabb hűtők, de a MIPS biztosan olcsóbban mérte a rezet, mint mondjuk egy Koolance.
aleister & Bulitt: Teljesen mindegy, hogy merre száll a meleg, mert ez nem léghűtés.
Ha a hatékonysága attól függne, hogy éppen milyen "pózban" van és merre száll a meleg, akkor az már régen rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A DDR3 szabványra alapozó modulokat a gyártó az Intel rendszerekhez optimalizálta.
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hardcore café
- Gitáros topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Windows 11
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest