- iPad topik
- Száguldozásra hangol az új AMD Software
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- UHD filmek lejátszása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picturemaker
őstag
Ismerem ezeket az ASUS lapokat. Ezek is szépek.
De ez már olyan megszokott szín. Ami zöldet (régen is voltak zöld "deszkák") viszont az ECS kikevert, az valami szörnyű. Az előbb csak a téglavörös slotokat hoztam fel, de ehhez a kiváló esztétikai érzékkel dizájnolt laphoz a hókadt-narancs sata csatlakozók igen jól harmonizálnak.
Én tudom, hogy ez nem egy csúcs lap, de egy normális színösszetétel nem jelent többletköltséget.
Ez egyszerűen abszolút nem bizalomgerjesztő, látvány alapján full gagyinak tűnik (ami nem jelenti azt, hogy az is). -
Picturemaker
őstag
ECS: Jó, hogy költséghatékonyság, meg minden. De azért valami kis festékre csak futotta volna. Ez a szín eddig a legborzalmasabb amit valaha alaplapban láttam. Azok a (talán) téglavörös slotok! Dobnak rá még egy lapáttal.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Hamarosan új, LGA1156-os foglalatú lapok jelennek meg, Clarkdale-ekhez is.
- iPad topik
- Száguldozásra hangol az új AMD Software
- Opel topik
- Macska topik
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Futás, futópályák
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest