Hirdetés
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple asztali gépek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Hobby elektronika
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BRinyo
aktív tag
Nah, akkor úgy írom, hogy Atom N270 van a netbook-okban és Atom 230 a nettop-okban. Az egyik proci energiagazdálkodása 2,5W-nál korlátoz le, a másik meg 4W-nál. Ez gondolom elsősorban a teljesítményen vehető észre. Mind2 mellé a 945gse chipset társul, pedig van az atomhoz fejlesztett chipset, csak gondolom cca. 10USD-vel drágább volna.
Nekem is bejön egyébként a cucc, fogok is venni, mivel az os x nem fut a p3-on de fut egy atomos intel lapon. Netezni, letölteni tökéletes. Az asztali vas meg elbírja jól a hd videót, ha az kell.... -
BRinyo
aktív tag
A sima notiban 2,5W, az asztaliban 4W. Mondjuk teljesítményt még nem tudtam mérni egyik procinál sem, hogy hol vannak, de pár hét és lesz egy jó alapos tesztem...
Gondolom a 945öt meg azért erőltetik, mert olcsó. Viszont az már eszik vagy 10-15W-ot, amivel agyonvágja a takarékosnak mondott mutatót. Ráadásul öreg-szar chipset az.
Majd ha ez kerül az atom proci mellé, akkor nevezhetjük takarékosnak. De addig csak maszlag a takarékoskodás a marketing oldaláról...
Új hozzászólás Aktív témák
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Napelem
- Melyik tápegységet vegyem?
- Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro Max - Black Titanium - 256GB - Akku: 90% - Megkímélt állapot!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro A2000 4GB WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi