Új hozzászólás Aktív témák
-
Xirtam
veterán
Ez dicséretes.
-
menalcas
őstag
Tényleg nagyon komoly eredmény, én személy szerintem nem érzem hogy a CoD BO akkora sikerjáték, de ez valószínűleg csak azért van mert nincs annyira hypolva mint anno az MW2 volt .
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
-
Sicilian
addikt
Ez jó, amcsiba ezt még hájjjjpolni sem kell, mindenki tudja a zsigerében,
hogy meg kell venni..nothing is true everything is permitted..
-
Def26
félisten
Bravó.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Asador
tag
Nemsemmi... akkor ez sem fog hamarost PC-n feltűnni....
-
Jander
senior tag
Jó is lett, legalább is abból tudom egyelőre megítélni, hogy a Launch Party-n játszottam a multi verzióval. Nemsokára én is meg fogom venni!
If practice makes perfect, and nobody's perfect... WHY PRACTICE?
-
heihachi
addikt
Ilyen eladások produkálása kevés játék privilégiuma. Nézd meg a szintén exkluzív Alan Wake-et. Annak ellenére, hogy mekkora jó játék, hihetetlen szar eladásokat produkál (ahhoz képest, hogy exkluzív és nagy durranásra számított mindenki).
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
Ahogyan az várható volt, a Halo: Reach rekordmennyiségben fogyott, a Bungie sikerjátékát már az első nap leforgása alatt annyian vették meg, hogy eddig 200 millió dollárnyi bevételhez juttatta a készítőket.
Lehet, hogy tévedek, de gyanítom, hogy az MS-é a nagyobb szelet a tortából.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Jander
senior tag
-
Rabbitf_24
addikt
Ekkora felhajtás még 1 játék körül se volt..
Benyomom a boxot, belép live-ra, az első kép: még 2 nap a reachig,
ilyen-olyan video, interjú stb.. aztán még 1 nap a reach-ig....Ekkora hype-al mindent el lehetne adni..
-
VictorHUN
aktív tag
De azt nem mondják hogy mekkora költségvetésbe került maga a játék, mert a mai játékok költsége felér jó pár film költségével.
David Icke: Ébred már az oroszlán
-
kovsol
titán
akinek az előző részek bejöttek azok várhatóan megveszik ezt is mivel az utolsó része a sorozatnak, és mellé nem is tűnik rossz játéknak, én mondjuk csak halo 1-2 játszottam rongyosra még az xbox classikon
CoD sorozat meg vicc, a CoD4 jó volt, majd a 6 a CoD4 konzolosított verziója sok jó dolog kikerült belőle, a 7 meg a CoD4 újraszületése lesz kb, szerintem abba a sorozatba nem sok pénzt kellett beleölni a reklámokon kívül ha meg igen valamit nem jól csinálnak
May the Force be with you!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PS5 Slim (garanciás)
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltő kódok - TÖBB DB
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest