- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sident96
tag
Már van 3. és 4. hangfájl is.
A 4. egy zene.
-
Pöttön
őstag
válasz
#85552128 #18 üzenetére
Hát nem tudom.
Kíváncsi leszek mit hoznak ki a sztoriból, vagy mennyire húzzák el.
Jöhetne már, tűkön ülve várom már.Majd ezt is rongyosra játszom mint az előzőket.
Meg kiadhatnának egy SC1 HD remak-et ami rendes Blizzard, rendes online Achi rendszerrel stb stb.
Biztos vagyok benne hogy a jó öreg Brood War multit felújítva sokan (lehet többen) nyomnák. -
törölt tag
Nekem van egy olyan érzésem, hogy Amon a 3. részben lesz csak vagy a LoTV-nek úgy lesz vége, hogy Amon megérkezik és "jaj most mi lesz".
Eddig a WoL, HoTS lényegében "átvezető" volt, a főbb fajok/szereplők szálai oldódtak meg (Terran, Zerg kipipálva jöhet a Protoss) illetve lényegében készülnek Amon érkezésére, ezért is gondolom, hogy a Protossal is eljátszák ugyanezt.
Bár arra számítottam, hogy legkésőbb 2015.Q1-ig kijön, - a multihoz nagyon már nem nyúlnak - de kétlem, hogy ez megtörténne. -
joysefke
veterán
Én sem szerettem, előtte rengeteget játszottam SC
W-ral, és a WC3 óriási csalódás volt,
totális ellentéte a BW-nak.-Economy a hős és a unitmanagement meg creepelés mögött kb a 4. helyre szorult fontosságban
-Kis csapatok, baltával faragott színes gyurmafigurákból
-Kiába volt 4 faj, nem volt közöttük akkora masszív különbség, mint a Starcraft: BW három faja között
-A BW-ral szemben csatákban a sereg taktikai pozícionálása gyakorlatilag nem játszott szerepet. (cliff stb..)-Ráadásul a single player kampány is gyermeteg volt.
J.
-
Pöttön
őstag
Kíváncsi leszek azért a story-ra hogy végül lesz e benne valami forduló pont, csattanó.
Spoiler:
Amon vajon mennyire lesz benne kajak?
Lehet hogy majd a 3 faj összefog ellene?(#15) Mister_X: Próbáltam ironikusan írni azt az egységlimit vs 3 hős dolgot.
Tény ami tény hogy a hősök nagyon tudtak pusztítani benne. -
Mister_X
nagyúr
Aki eleget játszott, az tudja, hogy három tápolt hős is marha kevés, ha szembe kerül egy kisebb alakulattal meg egy közepesebb hőssel... példámnál maradva legyen ork, lvl 5 Tauren Chieftain + 2 Tauren + 2 3-as szintű Shaman + 2 Troll Berserker + esetleg egy 3-as Troll Witch Doctot, ezzel meg lehet fogni 3 10-es hőst is lazán. Mindenre van valami ellenszer, nincs mindent elsöprő sereg... 1vs1 vagy 2vs2 esetén, 3vs3-nál és felette már borult a balance.
-
Pöttön
őstag
válasz
WonderCSabo #10 üzenetére
Nem tudom nekem lehet a gyerekkorom miatt vannak ilyen szép emlékeim a WC2-ről.
Az volt az a rész amit rongyosra játszottam anno az SC 1-el karöltve, sőt ez a két játék volt az első RTS amivel játszottam.(#12) kovsol: A WC3-al nekem annyi bajom volt hogy nem jött be ez a hős orientált rendszere, 3 tápos hős jobban pusztított benne mint egy egységlimite sereg.
, meg én azok közé tartozom akik a 92 (vagy a körüli) egységlimitet keveselték az előd 200-a után.
AoE2 valóban jó játék volt. Szerintem az eddigi talán egyetlen ami tudja hozni a blizz RTS-ek szín vonalát mint konkurencia. -
Mister_X
nagyúr
Nem lehetséges, hanem már qrvára itt az ideje - "csak" egy nyamvadt kiegészítő, mégis két évet elülnek rajta, ahogy a Hearth of the Swarmon.
Jaigen, Warcraft IV-et akarunk!!4
-
Glenda
addikt
Good goy Blizzard: lassan adja ki a játékokat, hogy a tinik összegyűjtsék rá a zsebpénzüket.
(#1) Mooka-Miki
A Metallica jobban tenné, ha fellépegetés helyett az új albumot csinálná. Olyanok, mint a gyerekek amikor tanulni kell. Minden mást megcsinálnak, csak tanulni nem tanulnak. Na ők is, a SF Giantsnak játszottak, filmet csináltak, Hammett vámpírosbizniszt épített, az Antarktiszon játszottak, most egy hétig minden nap fellépnek a Late Late Showban. Na most meg ez. -
Kit érdekel? Heroes of the Storm-ot akarok!
-
$p@rr0w
őstag
válasz
Mooka-Miki #1 üzenetére
Nem. És az baj hogy a hír a Starcraft rajongókat jobban érdekli mint a hozzászólásod?
-
Mooka-Miki
senior tag
Az baj ha engem a Metallica jobban érdekelne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az idei Blizzconon lehetséges, hogy információk érkeznek a Starcraft 2 utolsó kampányáról.
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 / 64 GB / 85% akkumulátor / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest