- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Projektor topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DR01DMAN
aktív tag
Kár hogy csak multiplayer.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
kakuk.tamas #14 üzenetére
Nem kontrolleres a videóban lévő gameplay. Ez egy általános dolog (mármint a lassú fordulás ilyen videókban), bemutatóknál nem fogják rángatni össze-vissza az egeret, mert pont az a lényeg, hogy minél többet lásson az ember belőle.
-
kakuk.tamas
addikt
PC-n, multiban, kontrollerrel tolni...
Ez akkora szívás, mint konzolon a bill+egér páros... -
Venyera7
senior tag
Egyre inkább játszanèk vele már... Valahogy a ruszki jàtèkok mindig olyan légkört teremtenek amit imàdok. Márcsak egy új Stalker v. Metro kellene.
-
Habugi
addikt
+1
Elég Stalker beütése van, mind pálya elemek/felépítés mind egyebek terén (fegyverek, inventory..), jóshág!
Maga a videó 20fillért nem ér, agyatlan lövölde bevágások, inkább hagyjuk zene és folyamatos fasza gyerek vagyok káromkodás kíséretében.
A vízcseppekre kár ráfeszülni, törölhető lesz vagy ki lehet majd kapcsolni. -
Squirrel
őstag
Nekem is ez lett volna az elso kerdesem, hogy mik ezek az idegesito foltok a latomezoben. Meg a monitort is megtoroltem, hatha nalam spriccelt ra valami, de nem.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
szupermacs #9 üzenetére
A Metro Last Light-ban meg ugye le is lehetett törölni.
-
A vízcseppek engem is zavarnak, de tetszik a játék. Végre egy STALKER-klón, ahol nem lesznek az X-RAY motor dühítő korlátai, hibái!
-
LLKobe
veterán
Nem tudom, nekem is eléggé fapadosnak tűnik az egész.
Mintha a realizmusra való törekvég a játszhatóság rovására menne. -
-
ribizly
veterán
Hááát... Ettől kicsit kevesebb zenével megspékelt videóra vágytam volna. Csak nekem tűnik egyre "csúnyábbnak" ez is?
Az effektek jók, de az összkép gyengének tűnik. -
Szépen néz ki a grafika, az animációk se rosszak, de ez a vízcsepp effekt a "képernyőn" valami irtó zavaró szerintem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Bár a játékosok hivatalosan nem oszthatnak meg videókat az alfából, a készítők azért megmutatták milyen a játék jelenleg.
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Suzuki topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- OpenWRT topic
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- One mobilszolgáltatások
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest