Új hozzászólás Aktív témák
-
DR01DMAN
aktív tag
Kár hogy csak multiplayer.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
kakuk.tamas #14 üzenetére
Nem kontrolleres a videóban lévő gameplay. Ez egy általános dolog (mármint a lassú fordulás ilyen videókban), bemutatóknál nem fogják rángatni össze-vissza az egeret, mert pont az a lényeg, hogy minél többet lásson az ember belőle.
-
kakuk.tamas
addikt
PC-n, multiban, kontrollerrel tolni...
Ez akkora szívás, mint konzolon a bill+egér páros... -
Venyera7
senior tag
Egyre inkább játszanèk vele már... Valahogy a ruszki jàtèkok mindig olyan légkört teremtenek amit imàdok. Márcsak egy új Stalker v. Metro kellene.
-
Habugi
addikt
+1
Elég Stalker beütése van, mind pálya elemek/felépítés mind egyebek terén (fegyverek, inventory..), jóshág!
Maga a videó 20fillért nem ér, agyatlan lövölde bevágások, inkább hagyjuk zene és folyamatos fasza gyerek vagyok káromkodás kíséretében.
A vízcseppekre kár ráfeszülni, törölhető lesz vagy ki lehet majd kapcsolni. -
Squirrel
őstag
Nekem is ez lett volna az elso kerdesem, hogy mik ezek az idegesito foltok a latomezoben. Meg a monitort is megtoroltem, hatha nalam spriccelt ra valami, de nem.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
szupermacs #9 üzenetére
A Metro Last Light-ban meg ugye le is lehetett törölni.
-
A vízcseppek engem is zavarnak, de tetszik a játék. Végre egy STALKER-klón, ahol nem lesznek az X-RAY motor dühítő korlátai, hibái!
-
LLKobe
veterán
Nem tudom, nekem is eléggé fapadosnak tűnik az egész.
Mintha a realizmusra való törekvég a játszhatóság rovására menne. -
-
ribizly
veterán
Hááát... Ettől kicsit kevesebb zenével megspékelt videóra vágytam volna. Csak nekem tűnik egyre "csúnyábbnak" ez is?
Az effektek jók, de az összkép gyengének tűnik. -
Szépen néz ki a grafika, az animációk se rosszak, de ez a vízcsepp effekt a "képernyőn" valami irtó zavaró szerintem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Trollok komolyan
- PlayStation 5
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen egeret válasszak?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Filmvilág
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- 14") ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- Fujitsu 15,6"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Vil.bill,4G LTE,8-32GB RAM,nVmeSSD,
- Acer 17,3" GAMER core i7 (8X3,8Ghz)GTX 1060 6GB 192bit VGA,16-32GB,SSD+1TBHDD,Nagyon szép állapotú
- AKCIÓ!HP Elitebook Folio(20mm!) 14,1"core i5,világító bill.,6-16GB RAM,120-480GB SSD,jó akku,Új töl
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest