- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eltűntek a mobil GPU-k az AMD és az Intel útitervéből is
- Akciókamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
GalaHU
őstag
Én azt élvezem benne, hogy nem sínautóként közlekedik az ideális íven á la Assetto Corsa, hanem ha éppenséggel én már ott vagyok, akkor nem húzza rám a kormányt és pöccinti meg a kocsi sarkát. Ha meg beszúrok mellé akkor elveszi a gázt, hogy ne ütközzünk. Vagy ha van rá hely, akkor ott tartja mellettem, és a kigyorsításra játszik, néhol 2-3 kanyart is biztonságosan lehet egymás mellett menni.
Ezeket eddig még nem tapasztaltam sehol, igaz az F1 nem az én világom, azt nem próbáltam.
Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
GalaHU
őstag
Azért még ne temessük, egy picit pozitívabb vagyok a videó után. A csóka nyilvánvalóan szándékosan provokálta minden kanyarban a Corvette-t...
De hogy álmnodozzak is egy picit, ha a RaceRoom AI-ját hozzák, én már elégedett leszek, azzal a legélvezetesebb menni offline.
Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
19ati93
senior tag
-
19ati93
senior tag
válasz - = Zk = - #9 üzenetére
Egyik kedvenc onboard videóm amit valaha láttam.
-
gabber01
addikt
A video alapján mit tudtok levonni úgy mégis, de komolyan? Folyamatosan és szándékosan driftel, csúszkál a csávó. Nyilván lehetne normálisan is menni. Miből szűritek le és könyvelitek máris el, hogy ez nem szimuláció hanem arcade?
A grafika már más tészta, de az is lehet a video sara vagy beálltásoké, de nagyon sok a blur, tiszta homályos az egész.Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
ElEvEn11
senior tag
Egyrészt ízlés dolga, másrészt meg pont a RaceRoom az, ahol például a pilóta lába nincs modellezve, amikor látod. Mereven ül, a pedálokon a lábával. Nekem ez elég gáz volt. De ez is csak szubjektív és tényleg elég nehéz dönteni a mai komolyabb szimuk között. Van, aki a iRacing-re vagy az rFactor-ra esküszik. Nekem azokkal is voltak bajaim. Most úgy gondolom, hogy mindegyiknek van sajátos előnye, amiben jobb a többinél, de éppen ennyi hátránya is. Szóval nehéz lenne dönteni. Sokan a PC első részére mondták, hogy gagyi, aztán kijöbb a 2 és nagyon sok olyan videót találni ma is, ami azt mondja, hogy jobb a hang és a vezérlés is élőbb, vagányabb. Kb ezt látom én is. A harmadik részre meg tuti inkább várok egy darabot, megnéznem milyen lesz az értéklése a Steam-en és azután döntök megveszem-e. Plusz új kormányt is kell majd kukáznom valahonnan, mert most halt meg az előző, a tartalékomat meg eladtam pár hónapja. Pénz meg most nem van erre.
Szerintem az iLindowsdroid, egyedi GUI-val a világ legjobb op.rendszere. ;o)
-
csikes77
csendes tag
Hát nekem ACC nem tetszik, a sebességérzet szerintem kaki.Én a Race Roomal szoktam játszani, az király, a Project Cars első kiadása meg amennyire be volt harangozva, nem volt nagy szám a 2 már elmegy, de a sebességérzet abban sem tetszik, túl gyors. A 3. meg ki tudja milyen lesz ebből nem derül ki. Szerintem a Race Room a legjobb ebben a stílusban pedig már jó pár éves, de el lett tálalva.
[ Szerkesztve ]
-
Rodi 4.80
senior tag
Tuti hogy konzolos kontrollerrel csinálták a videót
-
Kisgépkezelő
senior tag
Nem kell túlgondolni. Láthatóan "újságíró stílusban" vezetett aki a gameplayt felvette.
-
- = Zk = -
félisten
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
kelekyle
őstag
másodikban nyomatékcsúcsnál meg 110nél keresztben kigyorsít és megy előre tovább, egy corvette, stability és traction control nélkül - ez eddig az év vicce
Xbox: MarkokaZj33 █ Steam: kLe
-
jorgoszka
tag
Moslék.
Jobb ma egy gombóc fagyi, mint holnap egy se.
-
hogabesz
aktív tag
A videó alapján nekem ez egy autós játéknak tűnik. Kb. ennyi.
-
PeAdam
tag
Ezt méretesen elb*szták. A zseniális Project Cars 2 után mi ez az árkád gané? Már most látszik, hogy a Codamesters keze van benne.... Totál felejtős. Marad a Pcars2 és az ACC részemről szimulátorozásra.
Ryzen 3700X, 32Gb HyperX Predator 3200 MHZ RGB, RX 5700 XT Asus Strix OC 8GB
-
- = Zk = -
félisten
hááát, nem tudom CM-nek mennyi beleszólása volt ebbe a játékba...
de az első gameplay-re én rávágtam, hogy valami Grid féleség.... ez a videó/belsőnézetes gameplay csak hozzátett még egy teáskanálnyit..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
muxi-muxi
senior tag
Hát ez így (egyelőre) több, mint árkád. Tartok tőle, sokat már nem fognak rajta csiszolni, ha a nyári megjelenést célozták meg. Kissé ciki, amikor az elődjátékra mondják azt, h jobb volt...
Mindegy, milyen gép, csak fagyjon...
-
30z.Samu
félisten
Lehet egyedül leszek ezzel, de én már a következő konzolokra hoznám ki ezt a játékot.
Sic Parvis Magna
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Playstation 5 Slim Drive Edition 1TB , 1,5 év garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw okositott + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest