Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Mielőtt megint elfelejtem:
-
saelin
veterán
Tegnap egész nap az NMS-t toltam. Tökre olyan mintha early access-ből szabadult volna a game... rengeteget változtattak rajta. Szinte teljesen más játék. Pont ugyan ez történt nemrég a We Happy Few-el is, mert ott is teljesen más irányt vettek a fejlesztők és pozitív értelemben.
Ha engem kérdeztek mostmár megéri az árát! De mostmár biztos, hogy a fejlesztők őrültek, mert 2 évig updatelték ezt a játékot úgy, hogy a közösség nagyrésze elpártolt mellőlük a kezdeti csalódás és be nem váltott ígéretek miatt. A poén hogy még mindig terveznek updatet hozzá...
-
elithun
őstag
Hát ezzel a NEXT updatetal most meg fogom venni a játékot. Úgy érzem nekem megéri.
De kapott is egy -50% leárazást péntekig, és így meg akkor főleg. -
Rage47
veterán
elég meh
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Sony Playstation 5 Slim Digital Edition 1TB CFI-2016
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest