Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Akciókamerák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
válasz
SzaboZE #49456 üzenetére
Az van rajta most , ezért akarok egy olyanra váltani ami minden sallangtól mentes,de nem tudom, melyik az és, hogy a decemberi verziós CM11-ről minden macera nélkül rá lehet e dobni?
Tehát hogy 4.4-esről visszafele 4.2-re elég csak ugyan igy asz SD-rtől a zipet betallózni és kész vagy bonyolultabb?
Mert vagy a revis3.0-át vagy a smooth skanky-t tenném vissza azzal volt huzamosabb ideig tapasztalatom, hogy jók.De esetleg ha más egyszerübb gyorsabb,stabilabb romot tud valaki azt is irja meg
-
repvez
addikt
valaki tudna infót addni, hogy a TWRP2.8as recoverys 4.4es CM11-es decemberi romra melyik még ami stabil és semmi sallang nincs rajta?
És hogy SD kártya nélkül is fel lehet telepiteni a telefonra?Mert vettem egy másik telefont,de ezt meg akarom hagyni sportolási céllal, hogy a GPS és a zene menjen róla futás és kerékpározás közben.
Ehhez kellene nekem egy kisméretü stabil gyors rom amin az ehhez szügséges funkciók jól müködnek. -
repvez
addikt
Addig is mig valaki ir ujratelepitettem a mostani romot. Teljes factory reset és chache törlés minden volt, de már a telepités varázslónál már az apex launcher be akart záródni és ugyan olyan lassú és fagyogat az egész rendszer mint a telepités elött és nem jött vissza a térerő a telefonomba.
Ilyenkor mit tudok tenni ? Revis 3.0 van most rajt.
-
repvez
addikt
Valaki tudna nekem linkelni egy stabil romot piros lencsés defyhez nem plusszos.
Revis3.0 van most jelenleg rajta.Slimkat vagy CM11-es érdekelne,ugy hallottam ezek elég stabilak és jobban kezeli a memoriát a 4,4es rom.
A telepités menete hogy megy,mert a recovery frissitést nem nagyon tudom hogy kell illetve viszsa lehet térni róla régebbi romokra?
A slimkat és CM11es romoknál ne csak az oldalakat linkeljétek,mert mindegyikből van anyni féle ,hogy nem igazodok ki ,hogy melyik a stabil vagy melyikhez mi kell,meg melyik való a Defyhez.Remélem tudtok segiteni,mert már haldoklik a mostani, ujrainditás után még lassabb mint elötte és 10 perc kell mire a GPS-t és a zenelejátszót együtt inditom és ez nem tulzás orával mértem,vagy magától ujraindul.
-
repvez
addikt
univerzális USB szivargyujtóval, hogyan lehet feltöltenia telefont? Mert hiába dugom rá nem tölt.
Ha az USB-t bedugom a PC-be akkor feljön a menü , hogy válasszam ki,hogy tárhelyként vagy csak töltésre akarom használni, hálózatból egyből tölti,de autóban szivargyújtóval meg semmi.
Max annyi volt, hogy eltünt a % kijelzés az akksinál és nem láttam hogy merül e. -
repvez
addikt
Vanaki tud olyan romról ami nélkülöz minden sallangot , csak a telefon müködéséhez szügséges dolgok vannak rajta?
Mert le fogom cserélni a telefonomat,de mint sport eszköz meg szeretném tartani .Tehát sim nélkül csak zenelejátszás és GPS track vételéhez kéne.DE ezt stabilan és gyorsan tegye. Most Revis3.0 4.2.2-es rom van rajta.
-
repvez
addikt
Az szoftveres vagy hardveres hibára utal, ha hetente párszzor, van hogy 1 nap többször is kapok egy olyan üzenetet, hogy a készülékkel probléma van valamilyen layer és hogy ha nem nyuok a készülékhez akkor a kijavitáshoz ujrainditja magától a készüléket.
Elég bosszantó, főleg ha épp egy GPS tracket vennél fel és csak utólag veszed észre, hogy közben ujraindult és nem rögzitett semit.
Revis 3.0 van rajta 2 hónapja tettem ujra. -
repvez
addikt
Egy kérdésem lenne, hogy a revis 3as romom van és amikor belépek a bootmenübe akkor ott a recovery résznél 3 fajta recoveryt tudok kiválasztani a gyárit a costumot és a TRWP verziót.
Most a kérdésem az lenne, hogy e a twrp-s nálam a 2.6 os verziós és ha frissitem a 2.6.3asra akkor is ugyan igy megmarad mind a 3 választási lehetőségem? vagy vissza tudok térni a "hagyományos" costum recoveris verzióhoz?
A 3 közül melyiket érdems sima defyre feltenni?
CM11
slimkat
all in one
Ez az utolsó egyébként micsoda akar lenni mert nem jöttem rá? -
repvez
addikt
Na ugyvagyok vele, hogy ujrateszem a mostani revis 3ast,mert hamarosan ugy is cserére érik a készülék.
A kérdésem csak azzal kapcsolatban lenne, hogy a telefonkönyvet és az sms-eket hogyan tudom szinkronizálni a google fiokommal ?
ÉS a beépitett hivó és sms appot letiltani,mert a handcent appot használom,de hiába van kiválasztva alapértelmezettként akkor is az ujrainditásoknál a gyári appis küld értesitést hogy smsem jött A billientyűre meg a multilangot használom és az abban lévő szótárat hogy tudom lementeni és visszatölteni, hogy ne kelljen elöröl megtanitani neki mindent?Illetve az apex lancher és a holo az mit is csinál valójában ,mert ezeket nem telepitettem fel mégis ott vannak a listába és legtöbbször ezek fagynak ki amitöl ujra kell inditanom a telot.
-
repvez
addikt
Valaki legyen szives nekem részletesen leirni a 4.4-es telepitési folyamatát vagy és hogy vissza lehet-e térni róla régebbi verziókra?
Vagy, hogy a mostani Revis 3.0-ás romon mit kéne csinálnom , ha
1, megmaradjon minden a telefonon csak a ROM ujra frissüljön.
2, Ugyan ezt a romot teljeen frissen ujratenni.Mert már kezd a használhatóság rovására menni annyira belassult és a néhány progi kiirja, hogy várjak bezárom.Párszor volt olyan, hogy hivásom volt ,de nem tudtam felvenni mert fekete volt a kijelző és nem reagált semmire , csak az aksi kivétellel tudtam ujra müködésre birni. több percbe telik mire elinditom a winampot és a sport trackert és akkor is akad az elején mig dolgozik a teló
Föleg az apex launcher és a holo szokott összeomlani, ezeket ha letörlöm akkor az bekavarhat a rendszer müködésébe?Nekem nem kell semmi cifra launcher csak, hogy a BT, wifi , meg a net menjen stabilan és a hivások is.
Egyébként sima defym vagy piros lencés és mint irtam most a KAcsa féle Revis 3.0ás van rajta már fél éve. az elején nagyon jól ment és stabil volt, de mostanra elfáradt vagy mi
ugyhogy pls, help hogy tudjam használni
-
repvez
addikt
válasz
NPeete #49185 üzenetére
Na ezzel jól elbizonytalanitottál, hogy ilyen "trükköket " kell csinálni. Ezekről semmi infóm nem volt eddig.
Egyébként akkor most miért jó ez a nyomkodós recovery? MErt a Kacsa féle revis3-asnál meg pont el kellett távolitani a rom telepitése elött.Ezekszerint ha nem jön be a CM11 és vissza akarok térni a revis-re akkor ezt nem tudom csak ugy megtenni? hanem mindent gyárira kell visszaállitani miatta?
-
repvez
addikt
válasz
repvez #49182 üzenetére
Akkor hogy is van ez az uj recovery telepités és a gapps? MErt eddig csak olyan romot tettem fel amibe alapból benne volt a gapps.és nem kellett recoverit cserélnem.
Ha lehet pontos menümegnevezésekkel, hogy mikor hova kell menni a menüben,mert mint irtam nem vagyok még járatos a témában , hogy fejből menjen. -
repvez
addikt
Tud valaki használható 4.4es kitkat romot defi 525 piros lencsés telóra?
Mert néztem az XDA-n,de nem nagyon vagyok tisztában, hogy a kacsa féle revis 3.0-ás romról hogyan kell áttálni rá milyen gapsz és recovery passzol egymáshoz.
Meg ugy általában napi használathoz lehet már használni?
Semmi extra nem kéne ,BT,WIFI meg a kamera és a net legyen stabil meg persze az egész telefon, hogy ne fagyogasson és induljon ujra mindenkor.Egyébként a memoria használat és készenléti idő jobb 4.4 alatt?
Ha valakinek van vele tapasztalata és pontos telepitési instrukciója akkor leirhatná, a sima telepités már megy,de ez a recovery frissités egy kicsit megzavart ilyet még nem csinálétam.ÉS ha valami nem stimmel akkor visszatudok állni a mostani revisre egy sima ujratelepitéssel vagy elötte mindent gyári romra és recoveryre vissza kell állitani és utánna elölröl kezdeni a romtelepitést? -
repvez
addikt
4.4es kit-katrol van már valakinek tapasztalata? Mennyire stabil, mi mukodik és mi nem rajta még?
-
repvez
addikt
azzal a problémával találkozott már valaki,hogy telefonálás közben nem lesz inaktiv a kijelző az érintésre?Lehet ez ellen valamit tenni?Mert a legutóbbii telefonálás után azt vettem észre hogy már a dátumbeállitás menüben van és ugy az 1940es évek fele pörgeti az évszámot,vagy egyszerüen leteszi a telefont ha épp ott ér hozzá a fülem .
Kacsaféle revis 3 as van a telefonon,de az elötte lévő skunky is csinálta -
repvez
addikt
válasz
Tejes Pite #48871 üzenetére
Pont ezt akartam,kérdezni,hogy várható e a 4.4 defyre,de ezek szerint ien.Arról esetleg valami infó,hogy mennyi időbe szokott telleni,mire egy stabil,napi használatra való rom elkészül?Mikortól lehet telepiteni majd ezt?
-
repvez
addikt
Tud valaki nekem egy jó töltőt ajánlani ? Jó lenne ami egybe autós hálózati és USB töltöként is tudom használni és nem drága , és nem utolsó sorban nem teszi tönkre az akksiját a telefonnak.
Egyáltalán miyen értékeket kell nézni egy töltönél ami azt szavatolja hogy nem lesz baja a telefonnak töle.
-
repvez
addikt
skanky romnál hol tudom ugy beállitani a telefont, hogy semmiféle adatforgalmat ne generáljon ,de hivni tudjak róla külföldről és ha találok nyilt wifit akor azon tudjak kapcsolódni
-
repvez
addikt
Azt tudja valaki hogy lehet megváltoztatni a készülék tipusát, hogy a market másnak ismerje fel?
Elvileg valami txt-t kell átirni.
Ez a modositás nem okoz változást az elötte telepitett programokban vagy a bejelentkezésekben vagy bármi hátrányom származhat belőle?Mert ez a modositás lehet hogy megoldaná a gondomat, hogy tudjak telepiteni gps tracker progit.,mert most az uj fözött rommal nem kompatibilitásra panaszkodik mikor elötte már használtam gyári rommal ugyan azt.
-
repvez
addikt
Irtam azt is, hogy úgy is probáltam,de hasonló eredménynel..
Illetve, most egy másik gondom is van. Eddig nem kellett semmi extra beállitást csinálnom, mégis mindig szinte azonnal megjöttek az értesitések a telefonra FB-ról ha wifin ha mobilneten voltam, tegnap este is igy müködött és rátettem töltöre , reggel az első bekapcsoláskor meg egyszerre kaptam meg az összes értesitést nem akkor mikor küldték öket.
Olyan mintha kikapcsolt kijelző mellett készenléti állapotban kikapcsolná a wifit meg a netet.Pedig itthon nálam folyamatosan be szoktam kapcsolni a wifire a telót.
-
repvez
addikt
Arról valaki tud mondani valami megoldást, hogy mi van olyankor ha cseréltem romot és most a Play marketből az endomondo és a sport tracker programoknál kiirja hogy nem kompatibilis a készülék vele, Pedig a gyári rommal mindegyiket használtam gond nélkül, sőt most is a saját programjaim közül telepitettem volna vissza öket,de probáltam már apk-ból is,de csak annyit irt ki hogy nincs telepitve.
Jó lenne valami megoldás ezekre,mert nagyon sürün használom, öket .
Most a Smooth Skanky Rom van a telon elötte a WIUI 4.1.1 volt,de azon nem tudtam megnézni , hogy megy e mert annyira rossz volt nálam, hogy fagyott mindentöl. -
repvez
addikt
Na nagy nehezen feltettem a legujabb WIUI-t V4.1.1 .
DE egyenlőre nem találom a menű gombot amivel a többi fájlokat találom meg ,nem csa kami wingletént kint van.
És belefutottam egy hibába is, nem tudok csengohangot beállitani az ébresztőorának,mert egyből leáll az ébresztő program -
repvez
addikt
Na ma bementem szervizbe a telefonnal de ök sem tudtak semmi sem kezdeni vele, még a 3g-s ikon sem jön be pedig a beállitásokat leellenörizték azok jók a telefonba.
Valakinek ötlet mit lehet még kezdeni , vagy hol kéne a menüben állitani a 3g terén ?Vagy factory resetnél miket kell lementeni , hogy megmarajanak?
-
repvez
addikt
tud valaki egy kis segitséget, külföldön voltam és azóta nem tudok itthon netezni csak wifiről.
Mielött kimentem hogy ne legyen adatforgalmam a VPN name résznél csináltam egy ujat kamu adatokkal és azt választottam ki pluszba még az APN ON/OFF progit is telepitettem a marketröl, de most hiána állitok vissza mindent és letöröltem a progit is,de semmi nincs.
Hogy tudom lekérni a központtól a jó beállitásokat vagy miket és hol kell állitani a telefonon?T-mobilos elöfizetés.
-
repvez
addikt
válasz
szabof1 #46943 üzenetére
Az előző hszekkel együtt érvényes a kérdésem.Tehát nem akarok visszatérni a régi ROM-ra hanem valamelyik 4.1.x-es ROM-ot szeretném feltenni a nagyobb memoria kártyával eggyütt, ugy hogy mindenem megmaradjon ami most a gyári kártyán is rajta van és a telefonszámok se vesszenek el.
-
repvez
addikt
Mint irtam,nem a folyamt leirásával van gondom, hanem hogy melyik verzioju programokat szedjem le az ujjak közül ami biztosan megy .
És a folyamatok külön külön vannak leirva,de a sorrendjuket még nem vagyok tisztában.Tehát a gyári telóval elöbb rootolnom kell hogy le tudjam menteni az adatokat?De azokat hova másoljam ha nem ugyan az a memoria megy visza a telefonba,mert ha 1:1-ben átmásolom a memoria tartalmát a nagyobb kártyára az lehet bekavarhat az uj rendszerbe vagy nem ?
Tehát a sorrend érdekel hogy mit mi után csináljak .és azt hogy melyik fájlverzioval
-
repvez
addikt
Köszi,de ezt a leirást olvastam, ez alapján meg is tudom csinálni .De a linkelt progik már 1-2 évesek és az ujak közül nem tudom melyik használható gond nélkül.
A gondom az hogy nem tudom, hogy pontosan melyik fájlokat és milyen sorrendben kell telepitenem és honnan tölthetem le a megfelelő legujabb programokat amiket a leirás alapján felrakok.Tehát ott kezdösik, hogy teljesen gyári rom 2gb-os memoriával van a telefon erröl kell lementeni mindent és áttenni a 16gb-osra és az uj Rommal.
Tehát mivel kezdjek? -
repvez
addikt
Na sikerült egy ujabb lépést tennem egy uj rom feltételéhez.
Kideritettem biztosan Bayer kamerás a telo és vettem 16GB-os Class6-os kártyát.
Már csak olyan problémám van hogy a sokfajta program közül nem tudok kiigazodniEddig minden gyári a telefonon 2.2.2.-es
Moto_version34.174.2MB525Retail.enCEE
Baseband version: EPU93_U_0059.01
Kernel 2.6.32.9
Build number: JOREM_U3_3.4.2_179-2
Ezek a telefonom adatai.Milyen progikat és Romokat kell leszednem hozzá, HA CM10,MIUI vagy WIUI Romot akarok rátenni (Rootoláshoz és a romcseréhez)
Lehetöleg a legujabb Android verzióval,de azért napi használatra lehessen telefonálni a telefont és a Wifi ,NET és a netmegostás hibátlanul menjen . Ha jol tudom akkor mindegyik rom már alapból tudja a 720P-s video felvételt ezzel a kamerával?A következö ami még aggaszt hogy hogyan tudom lementeni az adataimat a régi romból, hogy minden megmaradjon Telefonkönyv SMs, program mentések? MErt az egyik ismerösömnek eltünt minden, utánna meg 2x is volt mindenki a telefonban.
-
repvez
addikt
ilyet nekem is csinált egy 4GB-os kártyával, hogy sérült a kártya és nem látja , nagy nehezen átmásoltuk a gépre majd formáztuk és vissza minden pár napig ismét jó majd megint.
Ekkor mélyformáztuk a kártyát és ,de ujra előjött a dolog és a legrosszabb az egészben hogy a képeket amit a telefonnal készitettem nem tudom megnyitni se telefonon se gépen, fizikailag egvannak a kiterjesztés és a méret is stimmel,de nem müködik azota.Visszatettem a gyári 2gb-ost azóta nincs probléma. Pedig én is tervezek most egy nagyobb kártyacserét bele, hogy arra menjen rá az uj ROM és ne legyek helyszűkében Most mikor megyek túrázni,de félek töle hogy eljátsza ismét ezt a dolgot és odalesznek a képek és videók amik potolhatatlanok lesznek.
Ki mit javasol kártyák terén érdemes class10est venni és mekkora méretet? 16 és 32esbe gondolkozok , hogy ha mégse válik be akkor tudjam a fényképezőben használni.
-
repvez
addikt
Hamár váltok ROM ot akkor cm10 vagy MIUI.És talán nem is azzal van bajom , hogy ujrategyem, hanem azzal, hogy nem tudok kiigazodni, hogy pontosan melyik fájlokat kell használnom.
Elvileg piros lencés,de nem mernék megesküdni rá, meg a sok számok kódok a különbözö verzios romoknál és kerneleknél .
-
repvez
addikt
Sajnos nem tudok segiteni, én feltelepitettem a telóra aztán csak használom, annyira nem értek hozzá.Ha értenék már nem a gyári Rom lenne rajta,de nem merek belevágni a dologba,mert annyi féle fajta verzió kering a neten és a telefonból is hogy biztos téglát csinálnék belőle ha nekiálok.
Pedig nagyon szeretnék már egy normálisan használható eszközt belöle.
-
repvez
addikt
Sajnos nem tudok segiteni, én feltelepitettem a telóra aztán csak használom, annyira nem értek hozzá.Ha értenék már nem a gyári Rom lenne rajta,de nem merek belevágni a dologba,mert annyi féle fajta verzió kering a neten és a telefonból is hogy biztos téglát csinálnék belőle ha nekiálok.
Pedig nagyon szeretnék már egy normálisan használható eszközt belöle.
-
repvez
addikt
válasz
YAS-dude #46786 üzenetére
Hát azért azt furcsálnám, ha az asztali PC-n elég az 5 mbit akkor a csökkentett mobiltartalmat meg nem tudja betölteni rendesen.
Egyébként EDGE hálózat érhetó el nálam ritkán HSDPA ,de a honap közepétöl már ugy is csökkentet sebességgel 32kbittel jön csak . ugyhogy annál csak jobbnak kéne lennie. -
repvez
addikt
Valaki tud arra választ, hogy wifin miért olyan lassú a bongészés és a videok lejátszása mintha sima mobilnetet használnék?
5mbites ADSL van megosztva egy 300as TP link 842ND-vel. YT videok akarnak és az oldalakra is annyit kell várni mintha nem is Wifin lenne.
Minden gyári a telefonon nincs rootolva sem . Opera mobilt használok legujabb verzió.
-
repvez
addikt
Üdv! érdeklödnék! Ha kicserélem a romot a telefonon akkor javulni fog a kamera képminösége is? Mert azzal tisztába vagyok hogy ,hogy nem kell egy fényépezővel összehasonlitani a képeket amit a mobil csinál,de föleg az éjszakai képek a többi mobilhoz képest kritikán aluli.
Esetleg több beállitási funkció van a romban?Jelenleg minden gyári 2.2.2-es android van a telefonon semmi root vagy egyéb modositás nincs rajta.
Ha jol láttam piros lencés. ÉS hamár telepitek uj ROM-ot akkor CM10-et tennék rá. Ez mennyire kiforrott már napi használatra Wifi, net és telefonálás föleg .
Esetleg pár olyan funkciót amit a gyári rom nem tud ,de a fözött igen vagy amiben javulás jelentkezik,mert erröl nem találok infot sehol -
repvez
addikt
tudja valaki hogy a defyn hogyan lehet flasht frissiteni? Mert a youtube oldalon léőket lejátsza,de ami már a facebookra van linkelve annál kiirja hogy frissitsem,de a adobe oldalra vezető linken 4 fajta linux distribuciót ajánl fel hogy válasszam ki melyiket akarom,de fingom sincs hogy a 2.2es froyo az minek felel meg. eddig azt sem tudtam hogy az linux.
-
repvez
addikt
nincs rajta fólia és minden gyári még rootolva sincs , egy éves a telefon ,de még nem volt babrálva sehogy.
-
repvez
addikt
Egy elég noob kérdésem lenne. Valaki összetudná foglalni nekem , hogy milyen elönyöket vagy javulást érek el azzal ha a gyári 2.2.2 helyett valamelyik Romot teszem fel ?
Ha már felteszek valamit akkor a legujabbat gondoltam CM9 vagy CM10 .esetleg valami más ?
Eddig nem nagyon találtam rola olyan leirást ami meggyözött volna, hogy le kéne a gyárit cserélni, pedig van néhány dolog ami nem tetszik a kezelésben.Föleg az hogy hivásnál ha a fülemhez emelem a telefont a kijelző kikapcsol,de a kijelző aktiv marad és a fülemmel érintkezve benyom pár gombot.
PL.: Fogadok egy hivást és a beszéd alatt hallok csippanást vagy rezgést és a beszélgetés befejeztével már a telefonkonyv teljesen másik részében vagyok.
Valakinek volt ilyen problémája? -
repvez
addikt
Az mitöl van ha hivok valakit akkor a beszéd alatt ugyan ugy benyomodnak a gombok a kijelzön a fülemtöl ha a kijelzőhöz ér?
Minden hivás alatt hallom hogy csippan és van amikor rezeg is, a beszélgetés befejeztével meg látom hogy a névjegyek között vagyok és nem azon a képernyön ahol a felvevéskor.
Nagyon zavaró, föleg olyankor amikor valami olyan számot hivok ahol a gépi hanggal tárgyalok és nyomogatni kell a megfelelö számokat hogy a menübe odajussak ahova szeretnék.
Probáltam ugy is hogy nem teszem közel a fülemhez,de ilyenkor meg kikapcsol a kijelző és csak a bekapcs gombra válik ujra láthatóvá az autómatikus kijelző bekapcsolás ilyenkor nem müködik. -
repvez
addikt
válasz
Pistakiss #45581 üzenetére
már nálam is müködik a dolog ,nem tudom hogy mi miatt de lejátszás elött be és ki kell kapcsolnom a kazetta tekerés gombot azután muxik.
DE a régebbi problémára tud valaki megoldást?
Történetesen a FB mint olyan nem akar rendesen müködni a telefonon.Ha a programmal akarom elérni akkor vagy nem csatlakozik vagy ha igen akkor nem tudom megosztani a dolgokat nincs olyan lehetöség a képek alatt.Ha a böngészőböl nyitom meg (OPERA mini és mobil) akkor viszont csak az utolsó 10 beirást mutatja csak és hiába megyek rá a régebbiek mutatására csak töltés csik megy de nem tölti be a többi beirást csak az oldalsávban a pillanatnyi változást. -
repvez
addikt
tud valaki azza lkapcsolatban nekem mondani valami értelmes és használható tanácsot addni, hogy hogyan tudnám müködésre birni egy olyan rendszert hogy adva van egy magnós autós rádió és van egy kazetta adapter amiböl ugye jön ki a 3,5 jack dugaj és ha ezt a telefonnal összekötöm akkor mégsem játsza le a számokat .
A telefonon megy a leátszás de nem jön ki hang az autó hangszóróiböl.
Mi lehet a probléma? -
-
repvez
addikt
tudja valaki, hogy az mitöl lehet, hogy ha rádugom töltöre a telefont akkor nem kapcsol le a kijelzője?
A másik problémám , meg az hogy nem a megfelelö idöben szinkronizál.
Tehát be van állitva a FB-re és emailre is frissitési idő,de mindig csak azután frissit csak amikor megézem a telefont , ha egész nap nem nézek a telefonra akkor nem kapok értesitést .Teljesen gyári Defy nincs buherálva semmivel.
Arra még mindig nem jöttem rá hogy tudom a telefonkonyvbe behozni a FB-s ismerösök profilképét.illetve, hogy a FB-s program mindenkinél irtózatosan lassu és nem akar kapcsolodni? -
repvez
addikt
válasz
szabof1 #39344 üzenetére
Én sem értem, valami baj ott lehet hogy a DNS beállitásnál megvannak a számok , ugye az 1-es 8.8.8.8 a 2-es 8.8.4.4 , de szürkék és hiába kattintok bele nem tudom se törölni sem átirni öket és az apply gombra kattintva a szokásos inaktiv szoveget irja csak ki.
A felsó sorokban viszint 84.2.44.1 illetve 84.2.46.1 van irva a dns sorhoz .A networkhoz meg mobile (setDNS not activ) -
repvez
addikt
válasz
szabof1 #39331 üzenetére
Szoktak változtatni a beállitásokon ? mert addig teljesen jól müködött mig le nem jött ez az uj kinézetü market és nem frissitette magát.
Amugy ma kiprobáltam wifivel és azon tökéletesen müködik a market tudok is letölteni és egyböl kapcsolodik,A setdns továbbra is inaktiv .
Más nektek is vibrál vagy inkább hullámzik a kamera képe ha csak bekapcsoljátok a fényképezöt és a kijelzön nézed a képet ,de nem nyulok semmihez.Elvileg piros lencsés és alapszoftverrel.
-
repvez
addikt
válasz
szabof1 #39328 üzenetére
T-szolgáltató és a 100mb-os net csomag van hozzá.
ugyfélszolgálatot nem hivtam még, mivel amilyen szerencsém van nálük minden flottul müködik majd. egyébként a térerejével sem vagyok kibékülve , a vodás sem volt valami erös itt , de ennél rendszeres a csak segélyhivás ikon , pedig légvonalba nem vagyok 6km-nél távolabb egy mobil állomástol. -
repvez
addikt
válasz
szabof1 #39238 üzenetére
nagy nehezen sikerült leküzdenem a setdns progit, de alapbol be van irva a google dns értékei , de ha rámegyek az aply gombra kiirja hogy a setDNS not activ. hol tudom aktiválni vagy beállitani a jó értékeket mert nem akar felmenni a marketre, netre felmegy de a markethez nem csatlakozik és letölteni is alig tudok .
az 1.5.5 ös pro verzio van fenn a setdns-böl -
repvez
addikt
nem tudja valaki hogy a marketre miért nem tudok kapcsolodni? csak pörög a loading felirat aztán néhány perc után conecting time out. a netre operával gyorsan fel tudok menni a netre tehát kapcsolat az jo , de a market nem jön be maximum wifivel tud kapcsolodni de anélkül nem jön be és a letöltések is nagyon lassuak van hogy elkezdödik a letöltés rola és eltünik az értesitö mezöröl majd volt hogy pár nap mulva irta ki hogy sikeresen telepitve.
-
repvez
addikt
létezik valami megoldás hogy a marketröl elösször a PC-re töltsem le a progikat majd utánna a telora?
Mert ezt nem hiszem el ha ingyenes a program akkor miért csak a telefonnal lehet letölteni , de azon meg kinszenvedés mire megnyilodit a market.
Mert hiába regisztrálok marketen akkor is csak azt tudom megcsinálni hogy elküldi a linket a telefonra és ugyan ugy a telefon adatforgalmát csökkenti a letöltés. -
repvez
addikt
válasz
canniball #39012 üzenetére
Nálad ha visszajön az SD kártya utánna olvashato marad a rajta lévö tartalom ? Mert nálam is egyik naprl a másikra kiirta hogy sérült a memoria és mikor ujra felismerte em tudtam megnyitni a képeket sem a videokat sem a telefonban sem a gépen .
Jó lenne tudni hogy ez mitöl van vagy hogyan lehet visszanyerni a képeket, mert igy nem merem használni a fényképezöt ha eltünhet az a mit készitettem vele.
minden gyári a telefonon 2.2.2.csak a SD nem az egy 4gbos SDHC -
repvez
addikt
Ujabb kérdéseim lennének.
A hétvégén mint irtam valami oknál fogva elfelejtette a telefonom a SD kártyát érzékelni, ma egy átalakitoval számitógépen minden gond nélkül olvasható volt a kártya igy átmentettük az adatokat majd visszatéve a telefonba formatáltam, de nem irta ki hogy sikerült vagy sem , de nem is ismerte fel azután sem , ekkor a számitogépben formatáltuk a kártyát és visszamásoltunk mindent ahogy volt eredetileg.ezután felismerte a kártyát és látni is rajtuk a fájlokat , de mégsem tudom azokat a programokat használni amik elötte az SD-re voltak mentve telepitve, söt néhány mp3as számnál kiirja hogy nem támogatott formátum , a videokat és képeket amiket a telefonnal készitettem nem tudom lejátszani és megnézni, de kijelzi hogy mikor készitettem oket .
Most akkor hogyan lehet azokat a programokat ujra müködésre birni amik az SD-n vannak?Vagy mindet ujra le kell tölteni marketről ? Ezt minden egyes FR vagy format után igy kell ? vagy tárolodik valahol hogy miket töltöttem le eddig.?
A másik kérdésem, hogy hogyan és mit kell állitani a handcent SMS progiban , hogy ékezettel tudjak 160 karaktert küldeni?Mert alapértelmezett programra van állitva letöltöttem hozzá a magyaritást is és a multilang keyboardot használom, de mégis ha SMS-t irok akkor az igaz hogy nem csökken le a karakterszámlálója 160 rol ha ékezettel irok, viszont ugyan ugy 2 sms-be küldi el.
-
repvez
addikt
Olyankor mi lehet a hiba ha az én 4gb os sd kártyámat nem látja a defy, de ha átteszem másik telefonba (samsung mini) akkor az felismeri és le is tudja játszani rola a dolgokat? ha másik(2gb) sd-t teszek az én készülékembe akkor azt felismeri , de vissza téve az én kártyám ismét ugyan ugy nem látja.
minden gyári a telefonon 2.2.2 es softver. -
repvez
addikt
válasz
Kendek #38262 üzenetére
ÉS ez mit jelent ha visszadugom a gépre akkor meg lehet javitani vele vagy elég ha ujra beteszem kiveszem a telóból , vagy akkor ezt ha nem választom le szabályosan akkor mindig format lesz a vége?
Csak az az érdekes hogy tegnap elött tettem rá egy programot ami után a gépröl leválasztottam, mint usb drivert , de a telefonon nem kapcsoltam semmit mivel mass storage volt beállitava.Ment is rendesen ma meg akartam mutatni a haveroknak és kilépve belöle meg akartam egy másikat is mutatni, de már nem volt a programok között. ekkor akartam ujrainditani gondolva hogy megoldja a problémát és ujraindulásból már nem ismerte fel a kártyát, de addig nem szolt hogy nem jó a kártya mig nem inditottam ujra.
-
repvez
addikt
Az mitöl lehet hogy az egyik pillanatban még jó minden a műásikban meg már nincsenek meg a programok amik a kártyán vannak ?
Csak az ikonok helyén a fogaskereskes ábra van és ha rákattintok akkor elérhetetlen szöveg fogad.
Ujrainditás után meg azt irja ki hogy sérült a memória kártya és hogy formázzam .Egy 4gb os kingmax van benne SDHC-s.
Van valami olyan megoldás ami a format nélkül is megjavulhat ?
-
repvez
addikt
feltettem a handcent sms progit, azt hol tudom beállitani, hogyha üzenetem jön akkor ne kapjak a gyári SMS-en keresztül is értesitést?
Mert most van egy default üzenet meg egy handcent sms az értesitőcsikon amikor uzenetet kapok.Természetesen a handcent van megadva üzenetmegjelenitésre.És azt kell valahol álliotani, hogy 160 karakterig lehessen ékezettel irni vagy ezt alapbol tudja, lehet magyaritani a beállitást,mert a setupba nem találtam magyar nyelvet .
-
repvez
addikt
push sinkron benn van , az automata kikapcsot hol találom?
FB wingletként fut az ismerösök közül néha megjelenik az utolsó HSZ-e, de ha nekem irnak vagy megjelolnek ismerösként arról nem jön értesités.Egyébként azt sem értem, hogy mi alapján választ hogy kinek az üzenete jelenik eg .
Data saver nincs bekapcsolva. -
repvez
addikt
válasz
#71562240 #37051 üzenetére
igy van a programok frisitését le akarom tiltani, hogy csak manuálisan legyenek letöltve, viszont minden egyéb email, FB értesités stb..ami nem jár akkora adatfelhasználással arrol viszont mindig kapjak jelzést..
Mert igy egész nap kusba van a telefon aztán mire hazaérek látom , hogy van néhány emailem amikor a gépen nézem. -
repvez
addikt
válasz
#71562240 #37037 üzenetére
Már átnéztem a teloban lévö beállitásokat, de nem találok semmi olyat ami tiltaná az email frisitést, de most is jött egy emailom de a telefon meg sem nyikkant miatta csak a gépen kaptam meg.
A freemail van megadva alapértelmezettnek a synkronizálásnál , de a gmail rol kapok értesitést, de ott sem mindig .
ÉS FB-nél sem jön értesités ha irnak nekem .Tüzfalat nem használok
mijos : nekem is ezt csinálja nem tudom mit lehet kezdeni vele, másnál másik tipusu telefonnal simán megy.Nálam is gyári minden
-
repvez
addikt
Remélem a következöre tudtok használható segitséget addni , hogy kell lehet beállitani a telefont, hogy az emailekröl facebook uzenetekröl azonnal kapjak értesitést, de a programok csak akkor frissüljenek ha én akarom.
Mert a 100mbos net isgy hamar lefogy, tudom hogy nincs tulforgalmazási dij, de jo ha amire kell akkor azt gyorsabban érjem el.És még mindig érdeklödnék a worms-os játék miért nem megy a telefonon :
This applications not autohorized this device hibát ir ki.vagy olyan játékot amivel BT-on keresztül lehet multiba játszani.
-
repvez
addikt
van valami trükk azzal kapcsolatban hogy nagyobbméretü SMS-t tudjak küldeni, mert most talán olyan 70 karakterig számol 1 SMS-t Hogyan tudnék 160 karakteres SMS-t küldeni ékezettel 1 SMS-be mint a régi telokon?
Emlékszem régen a Nokiáknál is baj volt az ékezetes szövegnél.
Multilag Keyboardot használok ha ez számit valamit.A másik kérdésem hogy leszedtem a worms 0.36 játékot, de letöltötte hozzá a szükséges 40mb-os fájlokat majd nem inditja el mert kiirja hogy ez az alkalmazás nincs autohorized erre a készülékre.
Mi lehet a problémája? -
repvez
addikt
válasz
mira72 #36221 üzenetére
Köszönöm az épitő jellegű kritikát, de sztem most nem ez volt a téma , az egy másik topic, Ha a feltett kérdésekre is bövebb válaszokat addnál talán hasznosabb lenne mint mindenbe belekötni.
Mivel nálam a 3g lefedettség a béka feneke alatt van illetve gyenge ezért inkább fixen használom a 2g-t minthogy állandóan keresgélné a hálozatot és feleslegesen meritené az akksit.
A netrádiot attol még kipróbálnám , de ha nem tudom hogyan tehetem meg akkor ezt nem tudom eldönteni, hogy megéri e amiatt a 3g-t vagy a több adatforgalmat vagy sem.A market,, meg nálam valami adathibára panaszkodik , de az oldala bejön keresni is tudok, de nem tölti le csak felveszi a listába.
-
repvez
addikt
Ma előfizettem a netre a mobilhoz, miket kell állitani és hol , hogy a freemailröl is megkapjam az üzeneteket ill egyéb helyröl facebook alkalmazás az csak akkor frissűl ha elinditom vagy csak akkor kapok változást a képernyőn ha direkt nekem irnak ?
Gond van ma a markettek ? Vagy ott is kell valamit állitani? mert eddig wifin teljesen jol müködött, de most meg hiába szeretnék letölteni valamit csak várakozo listára teszi és nem tölti le.
2g n akarom használni hogy igy tovább kitartson a net és az aku is tovább birja a settingsbe elvileg beállitottam ezt az opciot de a 3gwachhound mégis jelez hogy 3g aktiv vagy csak azt hogy elérhető ?A másik ha van egy kedvenc online rádiom azt hogyan tudom beállitani a winampba , hogy hallgatni tudjam , ez mennyi adatforgalmat generálna 1 ora hallgatás alatt ill az aku mennyire merülne GPS és BT használat mellett
-
repvez
addikt
tud valaki egy kicsit komolyabb játékokat amit bluetoothon keresztül vagy wifin lehetne multiba játszani?
Lövöldözös vagy olyan mint a worms ami szorakoztato, de kis méretüekÉS Defyhez melyik keyboardot ajánlanátok amibe van magyar szotár és prev szövegbevitel ?Mert a gyári angol és igy egy csomo sót hibásan változtat meg a szövegben
-
repvez
addikt
Az elsö hsz alapján másoltam ki a nokiárol a VCF-eket, de nekem nem egy fájlba hanem mindegyiket külön mentette ki.
A kimentett fájlokat természetesen rámásoltam a telefon SD kártyájára, de sehogy nem tudom onnan bemásolni öket a contactok közé. Az ASTOR fájkezelővel meg csak másolni küldeni és megnézni lehet, de a telefonra nem lehet . -
repvez
addikt
majd idövel lesz is rá net, de most még nem kell.
DE akkor légyszives azt is ird le hogy mivel és hogyan lehet importálni a fájlokat, mert azt eddig is tudtam hogy lehet a vcf fájlokat importálni, ezért ilyen kiterjesztéssel mentettem le a nokia telefonomrol.Ugyhogy ha segit valaki akkor ne csak azt mondja meg hogy lehet , hanem azt is hogy mivel és hogyan .
köszönöm,
-
repvez
addikt
válasz
Laci.M #34532 üzenetére
de épp ez a gondom, ha minden kapcsolatot választom akkor a spamektöl kezdve minden látszik, ha csak a telefonszámosak akkor meg csak 10 ember látszik a többi meg offline van a gépemen lementve vcf fájlba , de azokat meg csak egyenként tudom a telefonra másolni .
Mint irtam a gmailra nem akarom feltölteni, csak annyit szeretnék, hogy a géprol átmásoljam a telefonra a contaktokat és kész semmi szinkronizácio vagy turbisság. Még ugy sincs netem se , ugyhogy felesleges hogy mindent a neten tároljon.
Az USB-n keresztüli netezést még mindig nem tudja senki megmondani, hogy hogyan lehetséges ? Más telefonoknál (HTC,Hunawei, SE) müködik simán menüböl itt nem találok ilyen beállitást .
-
repvez
addikt
valaki kisegithetne, hogy hogyan lehet használni a motorola media poter részét, mert beállitottam neki azon kerezstül hogy mi legyen a csengöhang, de a sound részen a ringtonsok között nincs Az ASTRO progival is probáltam átmásolni a MP3as fájlt a zene mappábol a ringtonesba, de a kijelölés és copy után nem engedte a paste funkciot, ha meg háttértárként ismertetem fel a telefon akkor meg a system /ringtonesba nem tudom másolni mert nem jeleniti meg a mappát a win. A másik gondom még mindig a contaktok ebben a progiban van lehetöség a contaktoc VCF fájlként valo importálására, de nem enged egynél többet kijelölni a gépröl , mint irtam igy több mint 200 contact átvitele nagyon necces
A netes szinkronizáciot nem tudom és nem s akarom használni,mert nem szeretném ha azok is megjelennének a telefonomban akik az email cimemre csak egy emilt is küldtek ill. forditva hogy azt sem szeretném hogy bizonyos emberek telefonszámok felkerüljenek a netre , ki tudja hogy ki hogyan néz bele
-
repvez
addikt
válasz
#71562240 #34224 üzenetére
Az azért furcsálnám, hogy egy also kategoriás olcso hunawei teloban benne van a Defybe meg nincs?
És mitol olyan nehéz megoldani azt hogy a számitogép netjét használjam USB-n.
Nem lehet hogy Defy-nél akkor lehet választani ezt a funkciot mikor rádugom a gépre és ki kell választani, hoyg tárhelyként vagy a motorola szovtverével ismerje fel a gép ?Van routerem, de nem wifis, még egyenlöre nem tervezem a lecserélését.DE ha veszek akkor melyik wifi routert javasoljátok? mert a TP link N-es 300 megás verzioját néztem, de az 1. HSz-ben irnak valamit hogy a tp-s routerekkel N-es verzioval valami gondok vannak és trükközni kell.
-
repvez
addikt
valaki elmondaná hol találom azt a menüt amivel usb-n keresztül lehet a számitogép netjét használni a telefonnal?Nem a telefon netjét akarom megosztani a számitoggéppel hanem forditva , mivel nincs net elöfizetés a telóra.A HTC és Huawei telefonokban a settings menu utolso sora az USB modem , de a defynél ez a sor hiányzik, pedig mindegyiken 2.2.2 android van .
Gondolom hogy ebben is megvan csak más helyen.
Hol keresem ezt a funkciot? -
repvez
addikt
kérdésem, lehetséges az ha felmásoltam az SD-re az összes régi contactomat vfc-ben azt onnan átimportálni a telefon contactjai közé?Mert a az astor-al megnyitom nem ajánja fel csak mint szoveg tudnám megnyitni.
vagy ha sinkronizálom valamivel akkor van rá befolyásom, hogy melyik kapcsolataimat tegye rá a telefonra és melyiket ne, pl facebookrol vagy gmailbol ?
mert sok van olyan aki felesleges hogy benne legyen a telefonomba vagy ha gmail akkor a egyszeri emailek vagy értesitések feladoi nem kellene ha lejönne a telefonrta -
repvez
addikt
válasz
poller #34030 üzenetére
kösz a hszt, de ebböl sokminden nem derül ki számomra.Se megnevezés se bolt semmi .Csak az hogy neked van egy 1000ft-os tokod gratula.
Nem azzal van bajom hogy nem találok a defyhez tokot hanem az hogy csak olyamokat ami mágnessel zárodik és nekem az bekapcsolja a készüléket.
Tehát vagy olyan megoldás kellene ami a cardock ezt a funkcioját kikapcsolja vagy egy tépőzáras bör flip tok.
A cardock progi kell , mert hasznos csak a mágneses bekapcsolás nem .Az egyéb silikon meg zokni stilusu tokok nem érdekelnek.
-
repvez
addikt
tud valaki olyan börtokot ami ilyen kinyithatós flip megoldásu, de nem mágneses.Mert nekem is bekapcsol a telefon a mágnesre, és nem szeretném ha emiatt valami adatot generálna vagy hivást kezdeményezne a tudtom nélkül, meg persze hamarabb lemerülne.
Tépőzáras csatolásu jó lenne.
-
repvez
addikt
az endomondo progibol ki lehet valahogy menteni a tracket, hogy máshova is fel lehessen használni ? és törölni is lehet belöle az felvett részt? Mert készitettem vele egy trakcet, de mivel másom nem volt ami rogziti az utvonalat ezért ezt inditottam el, de autoval mentünk és montain bikera volt beállitva.ÉS nem szeretném ha ez felkerülne az adatlapra és rossz adatok jelennének meg az összesitésbe( végsebesség stb..)
DE a felvett trackre viszont szügségem lenne , hogy a google easrthbe meg tudjam nézni hogy merre voltam .
Valaki tud ebben segiteni és esetleg abban, hogy melyik progi tud utvonalat rogziteni amit késöbb bárhol fel tudok használni vagy átküldeni másik GPS-re ? -
repvez
addikt
válasz
#71562240 #33415 üzenetére
nem tudom , hogy hol lehetne ezt beállitani, de 2 hetes a teló és ehhez a részhez még nem nyultam igy az gyári értéken van minden, nem tudom mi lehet a baj.
És egy másik furcsaság, hogy mindig panaszkodnak a vodások, hogy szar a térerő én onnan váltottam T-re és most sokkal többször jelenik meg hogy csak segéylhivásra és ha a tenyerembe fogom a telefont akkor is, most vagy a T-nek ilyen rossz a lefedettsége felénk vagy a telonak gyenge az antennája, mert E51el ilyen problémám nem volt .
-
repvez
addikt
válasz
RootRulez #33403 üzenetére
és amiben nincs semmi csicsa csak annyit tudjon hogy az éppen legfrissebb sms-t mutassa és tudjak rá válaszolni.Mert a gyáriba az még rendbe van hogy összegyujti az egy számhoz tartozo sms-eket , de nem jelzi ki hogy ha melyik számrol jött az utolso, ha meg eltalálom, hogy ki küldhette belemegyek hogy elolvassam akkor meg a legrégebbi van felül és le kell görgetni az aljára hogy el tudjam olvasni az üzenetet.
Ezt a 2 hibát tudja kiküszöbölni aztán a többi nem érdekel, mert ugy sem sok SMS-t küldök ,de legalább amit kapok azt megtaláljam . -
repvez
addikt
melyik progi az amelyik az sms-eket külön jeleniti meg és a legujjabbat?Mert ami gyárilag fennt van az kijelzi hogy uzenetet kaptam és mikor rámegyek akkor mindig a legelsöt mutatja nem az aktuális sms-t vagy a gyáriba ezt hol tudom állitani mert nem találtam ilyen opciot.
illetve ha gépen megvan vfc fájlba az összes kontaktom akkor hogy tudom a telefonra küldeni ugy hogy egyböl a telefonkönybe jeenjen meg ?Mert egyenként átküldözgetni majd a telefonba egyenként kiválasztani hogy mit csináljon a fájllal az elég macera.
-
repvez
addikt
válasz
zoltannovak #32346 üzenetére
és net nélkül offline a gyári progikkal hogyan tudom megnéznni hogy megy e a gps és ha igen akkor milyen értékeket is ki ?
még nincs mobilnet hozzá és wifi sincs. -
repvez
addikt
válasz
Heimdallr75 #32178 üzenetére
Nokia E51-esröl akarom áthozni, és az 1. hszben linkelt modon mnu-bol a progi készitett egyenkénti vfc-ket.
Akkor jo lenne ha valaki letisztázná, hogy most akkor mit hogyan,mert mindenki mást irogat .
Meg ahogy néztem a nokia OVI progiba is lehet választani vfc-t, de sztem az is csak egyenként. -
repvez
addikt
válasz
rendesadam #32165 üzenetére
mint irtam is ezt a procedurát csináltam meg odáig, hogy minden contackt külön vfc-be van , de se kisebb csoportba se egy fájlba nem tudtam oket egyesiteni és igy egyenként importálva nagyon macera lenne mind a 200 kapcsolatot betallozni.
-
-
repvez
addikt
válasz
Pistakiss #32147 üzenetére
amit a lenti hszembe is irtam, hogy a nokiárol átmentettem a contactokat a gépre ahogy az első oldalon irták, megvan minden vfc fájlokban, de csak egyesével tudom oket importálni, ezt hogyan tudom egyszerre egyszerübben megoldani offline(200 köruli db).Csak USB-n keresztül vagy a gép netelérését használva, mert nincs vezetéknélküli routerem csak bluetooth van még de azzal még nem tudtam osszekapcsolni és azt sem tudom hogy azzal lehetne e a netre csatlakozni a géprol megosztva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Tőzsde és gazdaság
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Indián keresztül kerülné meg Trumpot az Apple
- Napelem
- VoIP telefonálás
- További aktív témák...
- iPhone XS Max 64 GB (Yettel függő, csak E-sim, 93% gyári akku)
- Samsung Galaxy Z Fold 3 5g - 256Gb - Dual sim - Csomagküldés az árban
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5g - 128Gb - Dual Sim - Csomagküldés az árban.
- Samsung Galaxy S25 új BONTATLAN 3év garancia
- iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárilag Független / Eladó ! ! !
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest