- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kína nagyon pályázik az összes GeForce RTX 5090-re
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
válasz
kakukkmarci #33696 üzenetére
Én totál megértelek. A HTC Polarissal nekem is volt, hogy lelazult a SIM-kártya olvasó és "elment a térerő", fogtam szétszedtem, megigazítottam. Aztán jó ideig nem volt vele baj, míg újra nem kezdte, de akkor már nem ért semmit a "házi" barkácsom. Szerencsémre kiderült, hogy 2 éves a garija, nem 1. Elküldtem, megcsinálták
azóta is jó. Esetemben jó srácok kezébe került, jó munkát végeztek, nem is kaptam ki érte, hogy nyilván valóan látszott az előzetes "berhelés". (Hozzáteszem, akkoriban ott dolgoztam ahol vettem, de előnyöm emiatt nem volt mert szervizbe küldve ugyanúgy volt mint bárki másé, nem lett a papírra írva, hogy hééé ez a mi emberünké).
Lényeg a lényeg, vannak rendesen dolgozó szervizesek is mint a példámban, de azért ha a Defy-m gari időn túl romlana el - de ne tegye - akkor én is magam fogok neki esni. Ha meg előtte... akkor a hiba mértékétől függ,de mint a te példád mutatja, ki lehet a képernyőt is cserélni sk.(Én azért off-ba teszem)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kés topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- eBay
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged