- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Hihetetlenül jónak tűnik a TSMC 2 nm-es node-jának kihozatala
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Forrmell.enn
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
ez vicces, én azt hittem a prohardver lapcsalád nem nonprofit szervezet
amúgy a petíciót nyilván nem úgy értettem, ezt a szót valamelyikőtök használta először. én a mobilarénának akarok jót, ugyanis onnan kezdtem, hogy 2011-ben egy mobilportál natív app nélkül picit nevetséges, ez presztízskérdés lenne. főleg hogy nem ritka hogy több millió letöltéssel bíró appokat 14-16 éves srácok írnak, azaz nem kell hozzá nagy tőke sem.
Azt hiszem, ez egy olyan dolog, amit nem kérni/elvárni kell jelen pillanatban, hanem ha valakinek erre szüksége van, akkor aktívan részt venni a fejlesztésben.
ez az a hozzáállás (első rész), ami gyilkolja a fejlődést és amit abszolút nem vagyok hajlandó elfogadni! ebben a témában maximálisan elvárható az irányzatok követése és a folyamatos fejlesztés. alap, hogy ha mobil eszközökről lehet tájékozódni a portálon, akkor azt mobil eszközről teszed, hiszen az érdekel. ezt pedig minél kényelmesebb formában teheted, annál többször használod. szóval ez az oldal érdeke is. magyarországon több mint 1 millió mobilnet előfizetés van, e mellett nem szabadna elmenni. ott van pl. az index, akik ezt tudják, van is külön a mobil oldaluk, vagy a sanoma a figyelőnet natív ios/android appokkal, a vatera stb. nyilván nagyobb cégek, nagyobb tőkével, de itt jön be a mondtod második része, bizony tök jó ha valaki tud segíteni a fejlesztésben, akár saját szabadidőben és ingyen.amúgy a mobilaréna a kedvenc tech portálom remek fórummal, minden nap olvasom és ez továbbra is így lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sorozatok
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Megújult a PROHARDVER!
- Hihetetlenül jónak tűnik a TSMC 2 nm-es node-jának kihozatala
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged