-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
M_AND_Ms
veterán
válasz CrAzY88 #43968 üzenetére
Ha a telefon a kijelző sarkára esik, vagy egy kis kavicsra, akkor az összes energia egy milliméteres pontban összpontosul, ezt nem sok üveg bírja. Nézd meg a buszokon is egy kis hegyes kalapácsot raknak oda, hogy ki tudd törni az üveget. Azzal szinte csak oda kell koppintani és azonnal törik, míg egy normál kalapáccsal sokkal több erő kell.
Ez fizika. Nehéz ellene tenni valamit.
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
kelly7
aktív tag
Szerintem pont azért törnek be ezek a kijelzők, mert edzett üvegből vannak. Karcállónak lehet hogy karcállóbb mint mondjuk egy hagyományos plexi de mivel ridegebb, merevebb, ezért nem is bírja úgy mint a hagyományos. Régebben mérgemben elhajítottam egy hagyományos telót vagy öt méterre, utána meg csúszott az aszfalton vagy ugyanennyit. Darabjaira hullott, de karcon kívül nem lett baja. Ezzel azért ezt nem merném megtenni.
-
Pistakiss
őstag
Háát!
Ha jól megnézed, akor láthatod hogy elég jól bírja! Hogy egyes esetekben szerencsétlenül esik le, az sajnos benne van a pakliban. Az ennél stapabírobb telefonok kívülröl is vastagabb burkolatot, azon belül tompító réteget is kapnak, ha iapjára esne, akkor is védi egy perem az üveget.
Az a baj, hogy ettöl a minsítéstől mindnki azt várja, ne kelljen rá vgyázni, kalapács helyett is tudja használni, holott ez is olyan, mint a legtöbb telefon, csak a véletlen baleseteknél nagyobb százalékban élje túl a megpróbáltatásokat. Az én telefonom több mint egy éves, kétszer ejtettm le, kőre, kb 100-110 cm-röl, mindkét esetet megúszta, de a kaki mindkét esetben előjött. Még egyszer sem úsztattam meg, bármennyire is hitetlenkedtek, hogy vízálló. Minden tulajdonsága ellenére úgy használom, mintha normális telefon lenne.
Az elöttem szólók is jól közelítették a lényeget![ Szerkesztve ]
"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
Új hozzászólás Aktív témák
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Battlefield 2042
- Milyen okostelefont vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nintendo Switch
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Kupon kunyeráló
- PlayStation 5 Pro teszt
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest