- Hamarosan kapható a Razer új, kábelmentes töltéssel kecsegtető egérpadja
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
- Egy 2,4 milliárd dolláros Alphawave-üzlettel erősített a Qualcomm
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pistakiss
őstag
válasz
CrAzY88 #43968 üzenetére
Háát!
Ha jól megnézed, akor láthatod hogy elég jól bírja! Hogy egyes esetekben szerencsétlenül esik le, az sajnos benne van a pakliban. Az ennél stapabírobb telefonok kívülröl is vastagabb burkolatot, azon belül tompító réteget is kapnak, ha iapjára esne, akkor is védi egy perem az üveget.
Az a baj, hogy ettöl a minsítéstől mindnki azt várja, ne kelljen rá vgyázni, kalapács helyett is tudja használni, holott ez is olyan, mint a legtöbb telefon, csak a véletlen baleseteknél nagyobb százalékban élje túl a megpróbáltatásokat. Az én telefonom több mint egy éves, kétszer ejtettm le, kőre, kb 100-110 cm-röl, mindkét esetet megúszta, de a kaki mindkét esetben előjött. Még egyszer sem úsztattam meg, bármennyire is hitetlenkedtek, hogy vízálló. Minden tulajdonsága ellenére úgy használom, mintha normális telefon lenne.
Az elöttem szólók is jól közelítették a lényeget! -
kelly7
aktív tag
válasz
CrAzY88 #43968 üzenetére
Szerintem pont azért törnek be ezek a kijelzők, mert edzett üvegből vannak. Karcállónak lehet hogy karcállóbb mint mondjuk egy hagyományos plexi de mivel ridegebb, merevebb, ezért nem is bírja úgy mint a hagyományos. Régebben mérgemben elhajítottam egy hagyományos telót vagy öt méterre, utána meg csúszott az aszfalton vagy ugyanennyit. Darabjaira hullott, de karcon kívül nem lett baja. Ezzel azért ezt nem merném megtenni.
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
CrAzY88 #43968 üzenetére
Ha a telefon a kijelző sarkára esik, vagy egy kis kavicsra, akkor az összes energia egy milliméteres pontban összpontosul, ezt nem sok üveg bírja. Nézd meg a buszokon is egy kis hegyes kalapácsot raknak oda, hogy ki tudd törni az üveget. Azzal szinte csak oda kell koppintani és azonnal törik, míg egy normál kalapáccsal sokkal több erő kell.
Ez fizika. Nehéz ellene tenni valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- HP Victus 16 - 16,1"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 - Win11 - 1,5 év gari
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged