- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pistakiss
őstag
válasz
CrAzY88 #43968 üzenetére
Háát!
Ha jól megnézed, akor láthatod hogy elég jól bírja! Hogy egyes esetekben szerencsétlenül esik le, az sajnos benne van a pakliban. Az ennél stapabírobb telefonok kívülröl is vastagabb burkolatot, azon belül tompító réteget is kapnak, ha iapjára esne, akkor is védi egy perem az üveget.
Az a baj, hogy ettöl a minsítéstől mindnki azt várja, ne kelljen rá vgyázni, kalapács helyett is tudja használni, holott ez is olyan, mint a legtöbb telefon, csak a véletlen baleseteknél nagyobb százalékban élje túl a megpróbáltatásokat. Az én telefonom több mint egy éves, kétszer ejtettm le, kőre, kb 100-110 cm-röl, mindkét esetet megúszta, de a kaki mindkét esetben előjött. Még egyszer sem úsztattam meg, bármennyire is hitetlenkedtek, hogy vízálló. Minden tulajdonsága ellenére úgy használom, mintha normális telefon lenne.
Az elöttem szólók is jól közelítették a lényeget! -
kelly7
aktív tag
válasz
CrAzY88 #43968 üzenetére
Szerintem pont azért törnek be ezek a kijelzők, mert edzett üvegből vannak. Karcállónak lehet hogy karcállóbb mint mondjuk egy hagyományos plexi de mivel ridegebb, merevebb, ezért nem is bírja úgy mint a hagyományos. Régebben mérgemben elhajítottam egy hagyományos telót vagy öt méterre, utána meg csúszott az aszfalton vagy ugyanennyit. Darabjaira hullott, de karcon kívül nem lett baja. Ezzel azért ezt nem merném megtenni.
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
CrAzY88 #43968 üzenetére
Ha a telefon a kijelző sarkára esik, vagy egy kis kavicsra, akkor az összes energia egy milliméteres pontban összpontosul, ezt nem sok üveg bírja. Nézd meg a buszokon is egy kis hegyes kalapácsot raknak oda, hogy ki tudd törni az üveget. Azzal szinte csak oda kell koppintani és azonnal törik, míg egy normál kalapáccsal sokkal több erő kell.
Ez fizika. Nehéz ellene tenni valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged