Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ABE

őstag

válasz prompt #4161 üzenetére

Valóban, az akku kivétel nélkül is megy, de már nem is tudom, hogy honnan néztem a leírást, ott ez írták, ez a biztos. RSD Lite nekem még nem okozott gondot, elképzelhetőnek tartom, hogy ahol hibázott, ott más probléma is lehetett. A "továbblépek a kettes pontra" elírás, de hát evvan, mindenki hibázik. :B

A gyári Browser-t nem használom, helyette Opera Mini van. Ez egy olyan dolog, hogy a listában benne van pl. a gyári zenelejátszó is, a SIM kártya kezelő, a Quickoffice, szóval ezeket is meg lehetne kérdőjelezni, hogy maradjon-e, vagy sem. De ezt bele is írtam, hogy mindenki saját felelősségére, saját igényeinek megfelelően gyomláljon. Sőt, a topik első hozzászólásában az is benne van, hogy ha valakinek nem tiszta valami, akkor vagy ne álljon neki, vagy legalább kérdezzen cselekvés előtt. Szóval érted, hülyebiztos leírást nem lehet csinálni, azzal nem tudok mit kezdeni, ha valaki ész nélkül elkezd törölni. :N Az pedig már tényleg totálisan egyéni ízlés kérdése, hogy valakinek megéri-e szórakozni a telefonnal némi sebességnövekedésért. Nekem érdekes volt ezt kikísérletezni.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák