- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxtreme
addikt
Rájöttem egy (remélem más számára is hasznos) érdekes dologra a Defy kamerájával kapcsolatba.
A rendszeres topik olvasók emlékezhetnek hogy pár napja panaszkodtam hogy nálam is veszett szar képet csinál a Derfy, élettelen, homályos stb.
Nos leszedtem ma Marketről a Defy Photo nevű progit, ami arra hivatott hogy víz alatt lehessen vele fotózni (a kamera gombját a hangerőszabályzóra teszi ki) a készülékkel.
Nos ennek az appnak van egy olyan tulajdonsága hogy addig fotóz, amíg nyomod a gombot (annyi képet fog készíteni ahányszor fókuszált) én általában 2-3 másodpercig tartom lenyomva, és akkor 2 kép születik. Hogy ez miért is jó?Mutatom:
Kép 1
NagybanKép 1.1
NagybanKép 2
NagybanKép 2.1
NagybanKép 3
NagybanKép 3.1
NagybanMint az látható, az összes elsőnek előtt kép használhatatlan, ám a másodiknál már sokkal jobb a helyzet. Szóval aki hasonló gondokkal küszködik (bár fél megoldás) annak érdemes kipróbálni ezt az alternatívát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- 250db DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest