Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Micro Four Thirds
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Menyus1.0
csendes tag
Nem mondom hogy engem nem érdekel ez a 3 betűs erre a ketyerére
Egyébként én a múlt héten vettem. Bízvást állítom, minél többet olvasol itt vissza, annál inkább nem fogod tudni eldönteni, hogy ez egy kalap sz. illetve a világ csodája
Lehet hogy hiánycikk, de nekem nem volt bonyolult.
A 18 kerben szembejött egy bót...
- Defy van?
- Az mi?
- Ilyen hülyebiztos teló.
Egy óra múlva ott volt, 80, Blur-os.Egyetlen olyan hibát sem mutatott, ami másoknál felmerült.
Wifi azonnal csatlakozik bármihez, 3 különböző szerveren lévő postafiókot kezel, mindent végignyúztam rajta és nem hibázott.
Hotspot-nak használva idővel lefagy a wifi-je, de csak az, a teló nem.Ugyan komoly kétségeim vannak a strapa és vízállósággal kapcsolatban, viszont jól képzett csákánykéz kell ahhoz, hogy valaki letépkedje a csatlakozó védő dugókat
itt lentebb olvastam.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest