Új hozzászólás Aktív témák
-
zolion01
tag
válasz
kw3v865 #26029 üzenetére
Most újonnan már nem venném meg a Defy+. Használtan talán, de azért 4+-os android ROM-ok hiánya elég zavaró tud lenni. Persze csak abban az esetben, ha már használtál 4+-os telefont, ha nem, nincs gáz.
A gyári ROM elég jó, viszont nagyon sok előretelepített szoftver van rajta, így első indítás után kb 140MB szabad memória marad, ami tovább csökken a használat során, és elkerülhetetlenné válik néha egy-egy újraindítás.
A legjobb ROM szerintem a Maniac féle CM7, több hét után is 200MB körül van a szabad memória és a telefon így használható marad.
Minden 4+ ROM esetén másodperceket kell várnod, hogy elinduljon egy-egy alkalmazás pl. a tárcsázó. Nekem ez nagyon zavaró. Persze Antutu teszteken jobban teljesítenek, na de mire jó a 3D-s plusz teljesítmény egy Gmail megnyitásakor?Személy szerint ebben a hónapban fogok lecserélni egy DEFY-t, DEFY+-t, Samsung Galay Y-t 1-1 Haier W910-re.
Persze nem lebeszélni akarlak róla, nagyon szerethető telefon, de az idő eljárt felette. Több mint 2 éves hardver. (piros lencsés Defy és Defy+ megegyezik)
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged