Hirdetés
- Gyorsabban viszi ki a gyártást Kínából az ASUS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bevásárolná magát az Intel Foundry-ba a TSMC
- Gaming notebook topik
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskasza77
csendes tag
Hy!
Én is Sevenrock 01.17-es romját használom pár napja elsőre nagyon gáz volt ; eldobta a hívást stb de egy pár újra indítás, futó alkalmazások engedélyezése 2-re véve. Csak 2g hálózat. Így nekem szépen fut és persze sok marhaság nincs letöltve a play-ről. Játék egy ;Angrybirds.
Szerintem elég jó már amit kezdő defy+ tulajként látok. Ha véletlen valami gáz van akkor meg rádobom többek által javallott nyuszitIgen az biztos hogy nekem speciel sok fölösleges alkalmazás volt telepítve és lehet ezt nem csípte ez a rom nem tudom mert ennyire mélyen nem értek hozzá de most hogy csak a leg szükségesebbek vannak fent így FACCA
Egy kérdés lehet lerágott csont de nincs kedvem visszaolvasni száz oldalt; hol lehet rá szerezni valami kemény szilokon tokot aminek az alja kivan gyárilag vágva tehát nem süket telefon lesz belőle, mert én nem találtam itthon épkézlábat vagy csak nem jó helyen nézelődtem.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A DEFY egy új kategória első képviselője volt, most pedig eljött az idő a ráncfelvarrásra, ami inkább a belsőt érintette.
- Autós topik
- Egy vagyont költ humanoid robotokra az egyik kínai EV-gyártó
- Gyorsabban viszi ki a gyártást Kínából az ASUS
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Milyen autót vegyek?
- Adobe Lightroom topic
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest