Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Halo

    senior tag

    (beírom ide is, ide is tartozik, meg nem biztos, hogy olvassa mindenki a másik topicot. aki kétszer olvasná, attól elnézést!)

    Így jártam any... avagy egy újabb fejezet az Ilyen-még-nem-volt kategóriában.

    Előzmény: Öcsém Defy+-ján QCMX 12.05-as verzió figyelt fent.
    Követelmény: WIUI kell
    Bonyodalom indul: valahol olvasta, neki olyan verziójú Defy+-a van, amire Froyo kell, hogy felmásszon majd rá a WIUI. (persze engem nem kérdezett... de... akkor nem született volna ez a hsz... :) )
    RDS-sel felmászott valami, ami hazavágta a telót. Olyannyira, hogy tök süket, semmi képernyő, semmi semmi, hangerő fel - le - power gombokkal belépni bárhova nem lehet. Töltést nem jelzett ki. Átjött, fogtam a fejem, próbáltam az én Defy-s akksimmal bármit is csinálni, semmi. Telefon süket - képhalott - agyhalott?
    Az akksija fel volt töltve 85%-ra, ez legalább kiderült az én telómban.
    Próbálkoztam pc-re dugni - akksi ki-be, mindenféle verzió - fórumtúrkálás - minden, semmi.
    Aztán néztünk egy videót, kellett hozzá hang. Laptopon hang bekapcs.
    Megoldás: Ismétlem - laptopon hang bekapcs! valamiért próbálkozok újra: RDS lite-ra megint rádug, usb pittyent... Nézek meredten, RDS felismeri a telót, pedig ugye a telefon sötét - nincs képernyő - így aztán nem is tudtuk, hogy már benne vagyunk a gyári rom telepítéséhez szükséges menüben! Gyorsan feltol ROM, s minden ok.
    Örülés: ezerrel! :)
    Tanulság: megosztás Többiekkel, hátha valaki belefut ebbe a hibába/bugba/gebaszba. A lényeg, ha tök sötét a telód, s úgy látod, nem reagál semmire, csinálj egy akksi ki-bet, hangerő fel+powerrel lépj be a menübe, várj egy percet, biztos ami biztos, s utána dugd fel pc-re - ha RDS felismeri, örülés ezerrel! :)

    Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro

Új hozzászólás Aktív témák