Hirdetés
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED monitor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
vidobali
aktív tag
Jelentem túl vagyok a törés és vizállóság teszten, persze nem önszántamból. Barátokkal mentünk egyet tekerni a cuha völgybe, defy+ a birngán kerékpáros tartóban, (navitel nagyon jól megy CM9-en is) és hát persze, hogy az egyik cuha gázlónál összeakadtunk páran, tömegszerencsétlenség, defy+ röpült a tartoból, bele a cuha gázlóba, ahol kisebb-nagyobb szikladarabok és persze viz. Egy két karcon kivül, semmi gáz, navitel újratervezett és go tovább, nem fagyott le, nem kapcsolt ki, mintha semmi sem történt volna. Ha ez az iPhone 4S-emmel történt volna, már nem írnék, szívinfarktusban elhaláloztam volna
Szal a hozzám hasonló, gravitációra erőssen hajlamos bringásoknak, bátran és nyugodt szívvel ajánlom a telót
Új hozzászólás Aktív témák
ma A DEFY egy új kategória első képviselője volt, most pedig eljött az idő a ráncfelvarrásra, ami inkább a belsőt érintette.
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4208
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest