Hirdetés
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- SoundBlaster X-Fi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SONY LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raqueia
tag
Az miért van, hogy a kang 0618 CM7-en a bootmenüben 4 CPU szintet lát, tudom is állítani, a cpu spy utána meg a 3. szintet látja maxnak? És a cyanogenmod beállításoknál is 4 szintből lehet választani, de nem 300-600-900-1200, hanem 300-300-600-900, és a 900-at látja a cpuspy is.
-
lordyka
aktív tag
válasz
AnTigy #10396 üzenetére
próbáld ki a sima mx playert (nem a pro-t) és tedd fel az adfree appot. a mx player pro változata csak annyival tud többet h reklámmentes. az adfree ezt elintézi. ha nem jön be akkor dice player, itt minden videó hardware decode-olással megy de ha vmi akadozik azt tudod módosítani a beállításokban h software-esen decode-olja
-
AnTigy
tag
@ (#10304) jeni:
@ (#10325) kammerer:Nagyon köszönöm a tanácsokat, kammerenek a részletes kifejtést
1. Megnéztem a háttérben futó processzeket és a szabad memóriát...nos az előbbi elhanyagolható, az utóbbi bőséges
2. A mondottak szerint a Play lehet a bűnös de ettő nem vagyok boldogabb..
Ha még tovább szivat, akkor felejtős! Tudnátok egyenértékű MX Player Pro alternatívát ajánlani?+1x köszi
előre is
-
halas111
csendes tag
Azt szeretné kérdezni a hozzáértöktöl, hogy CM 9 Kang 06.16-ra feltolhatom-e WR1.5.2+ mentésemet?
-
vidobali
aktív tag
-
bepken
veterán
válasz
Dark Archon #10388 üzenetére
nem érzem azt, hogy az értelmezésemmel baj lenne. de azt tényleg aláírom, hogy talán az én értelmezésemben van túlértékelve a vízállóság fogalma...
és tényleg zárjuk le ezt a témát.
M_AND_Ms! na...Te már kapiskálsz valamit
-
-
Daffit
tag
válasz
bepken #10383 üzenetére
Nem akarlak megsérteni és vitát generálni, de az értelmezéseddel van baj. A vízálló nem azt jelenti, hogy működik víz alatt, hanem ellenáll a víznek. Olyan készülékek esetében, amit nem víz alatti használatra terveztek, mint a Defy is, a lényeg, hogy ne ázzon be és használható marad miután kikerült a vízből. Az IP szabványnak nincs semmi köze a víz alatti használhatósághoz, csupán a vízzel szembeni ellenálláshoz. Remélem érthető és a készülék (elméletileg) vízálló, ami nem egyenlő azzal, hogy használható is víz alatt.
Részemről a vita lezárva, nem tervezem, hogy víz alatt telefonáljak :-)ui: a 8as jelenti, hogy használható is
-
vidobali
aktív tag
Hát lehet itt szorozni/osztani a különböző szabványokkal és kifejezésekkel, de engem a múltkori bringás incidensem óta meggyőzött a telefon. Pereceltem nem kicsit, ráadásul a cuha völgyben, ahol sziklák és víz, a teló röppent, bele a gázlóba, ahol nem kis kavicsok és nem pár csepp víz fogadta, meg sem nyekkent még a navitel gps progiból sem lépett ki, csinált egy újratervezést és kész. Két apróbb karc az oldalán és ennyi. Rajtam több sérülés keletkezett sajna
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
bepken #10383 üzenetére
A Defy IP67-es védettséget kapott (igaz a gyártó garanciát nem vállal rá)
Szilárd tárgyak elleni mechanikai védettség:
6: Teljes mértékben védett por ellenVíz elleni védettség:
7: Vízbe merülés ellen védett korlátozott ideig (0,15 – 1m között 30 percig)Forrás: http://hu.wikipedia.org/wiki/IP-védettség
Átolvasva az egyéb védettségi kategóriákat megtudható, hogy mit szabad elvárni ettől a telefontól:
Nem ütésálló, nem karcálló, nem törésbiztos, nem használható víz alatt! -
bepken
veterán
tudom tudom...én tisztában vagyok az akku képességeivel
nekem is így merül egyébként (saccperkábé), ahogy leírtad. ha nem használom, akkor természetesen 8-10 óra alatt merül 15-20%-ot. ami nem is lenne olyan rossz, habár tudjuk, hogy vannak jobb eredmények.
viszont használat mellett!! na...az az, ami nekem most megnőtt valamiért. közepes-intenzív használat mellett is simán 24 órán túl bírta az aksi eddigi romokkal (quarx is bírta) és most valami történt, mivel egyszerű zenehallgatással vagy netezéssel óránként 10-20% között mozog a fogyasztás. emlékeim szerint ez korábban nem így nézett ki...
-
bepken
veterán
válasz
mate0314 #10380 üzenetére
és nem érti...
én továbbra is tartom a véleményem, miszerint:
Vízálló: víz alatt történő HASZNÁLATRA van kitalálva, tervezve...pont.
Cseppálló: ellenáll a víznek, történjen az vízbe ejtés/merítés, fröccsenés, csöppenés, csobbanás által...de nem úszhatsz vele, nem merülhetsz tartósan víz alá vele, ami a lényeg: NEM IS TUDOD HASZNÁLNI víz alatt (úgy tudom, a defy kijelzője nem is működik víz alatt, nem tudod nyomkodni....Dark Archon, tényleg félre olvastam, de most ezzel pontosítok), ergó NEM vízálló
-
fil
őstag
válasz
bepken #10368 üzenetére
Nálam azért nem olyan szörnyű a fogyasztás. 2 napot (egyik nap kora reggeltől következő nap késő estig) kibírt és még volt benne 38% amikor feltettem tölteni.
Azt azonban megjegyzem ,hogy vasárnap ,mikor otthon voltam egy egész nap alatt 1x%-ot fogyott (már nem emlékszem a pontos értékre talán 17% ?)
Hétfőn ,amikor is a munkahelyemen voltam akkor napközben fogyott kb. 40%-ot ,ami több mint a duplája. De már nagyon nem izgat. Nálam nem vallási kérdés ,hogy 3 napig ne kelljen tölteni. Nyilván ,aki sokat van terepen ,távol minden töltési lehetőségtől ,annál ez nem másodlagos szempont...
<< Még mindig Kangs 0616 >> -
-
mate0314
aktív tag
válasz
bepken #10379 üzenetére
"és egy biztos, a Defy/Defy+ nem az"
nem értek egyet!
vegyél akármelyik másik "sima" (tehát nem vízálló) telefont és dobd be mind a 2-t egy kádba, pohár vízbe vagy amibe akarod, amint behalt a "sima" mobil, kiveszed a defy-t az működni fog... Tény hogy nem búvárkodásra való, de rengeteg dolgot megtehetsz vele amit egy "sima" telefonnal nem.
Nekem volt már a mobil: kádban, pohár vízben, pohár alkoholban, csap alatt mosva, csap alatt vizesen raktam rá a fóliát... Eddig egy sima és 2 defy+-om volt, mindegyik kapott legalább 2-t a felsoroltakból!
-
bepken
veterán
válasz
Dark Archon #10378 üzenetére
"Mellesleg a vízállóság - nálam - ott kezdődik, hogy 20m mélyen, akármeddig." - erről van szó!
egy óra, melyre egyszerre van rábiggyesztve, hogy vízálló és hogy ne nyomkodd víz alá? hát tudod ki venne olyan órát...valami vagy vízálló vagy nem...és egy biztos, a Defy/Defy+ nem az
-
-
bepken
veterán
-
Daffit
tag
Azért tegyük rendbe a fogalmakat, mert a cseppálló és vízálló között van különbség. Az IP szabvány 1-5 rendelkezik a fröccsenő víz elleni védelemmel, felette pedig a vízbe merítéssel. Mivel a miénk 7es, ezért ha korlátozottan is, de vízálló.
-
RJocó
tag
válasz
bepken #10365 üzenetére
Nem jött be sajnos. Egy ideig ki volt kapcsolva a kijelző..bekapcsoltam a wifit és betudtam tölteni a leveleimet, mikor a szinkrozinációs kis ikonra böktem ment. Aztán kiléptem, nyitottam egy operát megint. Aztán utána már megint nem ment..:S Egyszer jó egyszer nem. mióta van telefon be van lőve ez a cím, meg opera is fent van, nem értem.
szerk: a fiókommal nem lehet baj, a play frissít szépen, a telefonszámokat szinkronizálja stb stb..( ugyan az a cím van beállítva emailnek is )
-
Mec
aktív tag
Felraktam a cm9-20120616.1809-SKANK-Defy+.zip -et, még mindig elég akadozós, sőt az Endomondo úgy kiakadt rajta, hogy az akkut ki kellett venni. Már megint csak 1 napig volt CM9-em
-
fil
őstag
válasz
PirosHello #10361 üzenetére
"...boostedassv2 nem ugyanaz, mint a boosted..."
Az xda fórumon észleltem ezzel kapcsolatban némi bizonytalanságot. Néhány hozzászólás szerint annak ellenére ,hogy a menüben smartass és boosted szerepel ,igazából ez nem más mint a smartassv2 és boostedass... -
bepken
veterán
kísérteties....tudod mit próbálj meg?
fiókok és szinkronizáció >> bökj a google account-odra >> először próbáld meg a gmail fiók azonnali szinkronizálása gombot >> ha nem megy, akkor almenüből válaszd a fiók törlését >> majd ezután hozd létre újra
amitől félek, hogy ez a folyamat más sorrendben ugyanígy végigment reset után, tehát nem biztos, hogy segíteni fog :/
szerk: ja és lehet hülyeség, de én próbálnék egy jelszócserét is
-
RJocó
tag
válasz
bepken #10362 üzenetére
gmail-es email azt írja csatlakozási probléma..felhasználó név vagy jelszó nem megfelelő...próbáltam törölni az email beállításoknál a fiókot, majd újra megcsinálni de ugyan abba futottam. Aztán próbáltam wipe cache wipe dalvik.. aztán se lett jó. Vagy jó lett egy pillanatig de a negyed órás frissítésnél már hibát ír megint. Aztán volt factory reset is, de utána úgyszintén ez a hiba jött elő..Aztán visszaállítottam egy régebbi cm9 mentésem, de azzal is ugyan ez a hiba jött elő. Az egész akkor kezdődött mikor tegnap este opera minivel ráböktem erre a fórumra, s még az töltött közben jött egy email arra rámentem hogy nyissa meg és ott szállt el az egész.
Valakinek valami ötlet?( kang féle cm9 nél jelentkezett először a hiba, de aztán quarx félénél is ugyan ezt csinálta) amúgy már hetek óta ment..nem telepítettem újat közben.szerk: mindenkinek szántam, bocsi bekpen , mellényomtam
-
PirosHello
senior tag
válasz
bepken #10362 üzenetére
Igen, amiről régen is szó volt: kulcs mellett zsebben karcolódik (a műanyag hátlap is!), és az IP67 hivatalosan por ellen tömített és víz ellen tömített tulajdonságokat takar, semmi köze semmilyen ütésállósághoz és nem vízálló ....Aki ilyet akar, vegyen SONIM-ot kétszer ennyiért (ahogy azt szintén korábban kitárgyaltuk)
-
bepken
veterán
válasz
Daffit #10360 üzenetére
csak mert ismét feljött ez a téma... korábbi hozzászólásaim:
IP-67, mint szabvány: [link]
Gorilla Glass: [link]mindkét helyen megtalálható a forrás. aki nem hiszi, járjon utána
szerk: és ismét kiemelném, hogy a telefon NEM vízálló, hanem cseppálló
vízálló, mint olyan, számomra azt jelenti (szerintem egyébként is azt jelenti), hogy valami használható a vízben. mint például egy vízálló tok. a cseppálló! na...az cseppálló meg azt jelenti, hogy ha részegen a telefonoddal a zsebedben sétálsz be a Balatonba, és rohadtul nagy mákos ember vagy, (pl: dugaszok a helyükön) akkor megúsztad
vagy mondjuk, mint korábban egy Fórumtárs is írta, hogy hegyi kerékpározás közben zakózott egyet a telefon, egyenesen egy pocsolyába...Ő is megúszta, hiszen ennyit vígan kibír a Defy! én is telefonáltam már vele zuhogó esőben, ezt kibírja a Defy! de ettől még nem vízálló...
de ezt a vitát már egyszer lejátszottuk...
-
PirosHello
senior tag
A CM9 Kang 06.16-i változatával, és a boostedassv2 CPU profillal (persze 1,1GHz maximum CPU frekivel) kb. ugyanazt az üzemidőt hozza, amit az eredeti 2.3.5-ös ROM-mal
(boostedassv2 nem ugyanaz, mint a boosted profil!). Samrtassv2-vel nálam egy kicsit gyorsabban merül.
Saját böngészőben több lap megnyitásánál valóban kilép -
Daffit
tag
A GG nem ütés és karcálló DE! ellenállóbb a hagyományos üvegeknél. A telefon összeszerelése is erősebb és elméletben vízálló (30 percig kibírja 1m vízben) és még a porokat sem engedi be, erre viszont nem vállal garanciát a gyártó. Én sem használok fóliákat vagy tokot, de ez inkább csak megszokás kérdése.
-
bepken
veterán
válasz
HartgeH3-2.8 #10346 üzenetére
holy mother of God! mégis hol olvasol Te ki ebből olyasmit, hogy a gyártó szerint ellenállónak kell lennie tollal vagy érmével DIREKT, SZÁNT SZÁNDÉKKAL való kínzásnak??? HOL???
lássunk már túl a seggfej youtube videókon és gondolkozzunk kicsit...az mondjuk nem kizárt, hogy egy következő generációs GG bírni fogja, de jelenleg ez van.
-
törölt tag
válasz
konigjanos #10349 üzenetére
Ha nálad nincs, akkor bizonyára még nem volt oka létrehoznia a rendszerednek.
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
HartgeH3-2.8 #10340 üzenetére
De nem ütésálló, ilyet nem ígér senki se. Egy leesés a lépcső szélére, vagy egy kavicsra és simán elreped, vagy törik. Csak fizika az egész.
-
konigjanos
senior tag
válasz
konigjanos #10349 üzenetére
És végre van emelkedő hangerejű csengetés!
-
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
HartgeH3-2.8 #10346 üzenetére
A mikrokarcok ellen a GG sem véd. A GG sem sérthetetlen. A nagyobb ütések ellen nagyon hatásos, de a kisebbek ellen nem véd 100%-ban.
És a ház sem törhetetlen, mivel műanyag. Speciel nekem eléggé recsegett is mindenhol, bár ezt írják is az első hsz.-ban.
Maga a telefon váza nem sokkal ellenállóbb a sima telefonokénál, jobban van szigetelve a por és a víz ellen, de igazából ennyi.
-
jeni
félisten
Szia
A Gtalk vagy a google csevegőnél a mikrofon része nálam ott van,de ha rákatt,akkor hibára a leáll az a Gtalk alkalmazás.
A CM9 Kang 0612-s van a telómon -
törölt tag
válasz
HartgeH3-2.8 #10344 üzenetére
Én 1szer raktam véletlen kulcs mellé a zsebemben és meg is karcolódott...
-
HartgeH3-2.8
addikt
Azért kérdeztem csak mert olvastam ,néztem teszteket és érmével, tollal, kulcsokkal, kövekkel, próbálták megsérteni megkarcolni és egyik sem vezetett eredményre. Én is eddig minden készülékemet óvtam védtem már már mint a szemem fényét. Pedig sokan mondják a készülék van én értem és nem fordítva.
Tehát csak amiatt kérdeztem, hogy ez a nagyon masszív strapabíró cucc mennyire igényli ezt a fajta óvatosságot, hisz pont azzal adja el magát, hogy állja a sarat
-
törölt tag
válasz
Miért lenne vicces
Énis tokba tartom
-
Raqueia
tag
válasz
azért én foliat tettem ra, az nem nagyon látszik de csak véd
-
HartgeH3-2.8
addikt
Sziasztok!
Erre a készülékre vicces lenne tokot meg fóliát tenni, hisz nagyon masszív mind a ház , mind az üveg.. Ugye?
-
hk9mxz
tag
ugye a legalso bekezdes nem azt jelenti, hogy nem lehet torolni? ez mi mar??
link -
HPAA
őstag
köszönöm neked is
(#10329) kovy29 már linkelteaz olvass lejjebb et mire értetted , van valami hátulütője ?
időközben feltettem egy CM9-et próbának , egész jó elsőre 06 16.-i eddig miden megy amit kipróbáltam , csak végszükség gyanánt kérdeztem a gyári rom magyarítását , hogy ha semmi nem menne legyen hova visszatérni
-
hk9mxz
tag
lehet hulye kerdes, de a marketbol, hogy tudom torolni a sajat alkalmazasok kozul amik nem kellenek? mar tobb szaz app van amit kiprobaltam de nem tetszett vagy mar nem hasznalom es mind ott van. Ezzel csak az a bajom, hogy naggyabol idorendbe vannak es idoigenyes megkeresnem a programokat...
-
HPAA
őstag
válasz
Bjørgersson #10329 üzenetére
-
bepken
veterán
de, egész véletlenül létezik
motoroladefyall.info/content/defy-android-236-magyarítása
figyelmesen olvasd el, kérdezz meg mindent inkább, ami nem világos (elvileg világos lesz, nem bonyolult) és csak aztán vágj bele!
sok sikert!
jóhely! pl próbáld meg gépről tölteni. ha úgy sem megy, nézzük tovább...
-
jóhely
csendes tag
Gyári töltő, eredeti 2.3.6 cucc. Utóbbi napokban nem indul el a töltés, mikor felrakom töltőre. A töltő más telefont tölt, de a Defyt csak sokadik próbálkozás után. Van ötletetek. hogyan lehet kizárni a hardveres hibát, vagy vigyem vissza inkább.
-
HPAA
őstag
Defy+ gyári 2.3.6 4.5.1-134_DFP-231 rom hoz nem létezik véletlen magyarítás ?
-
törölt tag
válasz
AnTigy #10302 üzenetére
Eddigi ismereteink szerint három dolog szokta ezt a jelenséget okozni.
1. A Play Store hülyesége. Ez Play típushiba, nálad is minden bizonnyal erről van szó, majd legközelebb jó lesz.
2. A System>Data>Tombstones mappa extra méretű bugreportokkal eltömíti a belső memóriát. Ez bizonyos főzött ROM-oknál szokott előjönni, gyári ROM-on nem, tehát minden bizonnyal nálad nem erről van szó, de azért ellenőrizd.
3. Megtelik a belső memória. Na, ehhez irdatlan mennyiségű appot kellene telepíteni, tehát nyilvánvalóan nem erről van szó, feleslegesen töröltél appokat.
Egyébként ilyenkor bárkinek rendkívül egyszerű dolga lenne: ha a Play ilyet csinál, akkor meg kell nézni a belső memória adatait, ott ki van írva, hogy mondjuk kismillió MB még szabad, tehát máris tudhatjjk, hogy a hiba nem a mi készülékünkben van, hanem a Play hülyült meg éppen, tehát csak ki kell várni, míg visszanyeri az ítélőképességét. Ez a Play típushibája, mégis megdöbbentően keveseknek jut eszébe, hogy leellenőrizék néhány mozdulattal, hogy természetesen dehogyis fogyott el a szabad memóriájuk... -
M_AND_Ms
veterán
válasz
bepken #10322 üzenetére
Az adatforgalom csökkentést úgy éri el, hogy mindent a saját szerverein keresztül tölt le, ahol a képeket tömöríti, flash-eket kihajigálja stb. Ezt hívják Turbo módnak, ami minden Opera kiadásban bent van, de az Opera Mini-ben nem kapcsolható ki. Opera Mobile-ben kikapcsolható, vagy beállítható, hogy csak wifi esetén legyen kikapcsolva. Az asztali verziókban meg szabadon kapcsolgatható
-
bepken
veterán
válasz
Daffit #10316 üzenetére
amennyire én tudom (nem próbáltam, csak olvasgattam), kevesebb adatforgalmat generál. ezt többek közt különböző (mobilon egyébként érdektelen) bővítmények kiszűrésével éri el. bár én úgy vettem észre, hogy a Mini és a sima Opera mobile is elég hatékonyan szűr.
én sima Opera Mobile-t használok már nagyon régóta. nagyon nagyon ritka, hogy 1 oldalt rosszul jelenítsen meg. gyorsaságban pedig semelyik másik böngésző nem verte meg eddig, én legalábbis így érzem.
Raqueia! egy olyan rendszer, mely az alap böngészővel FC-zik, nem nevezhető stabilnak sajnos... de értem, hogy mire érted
és egyet is értek Veled, nagyon nehéz lenne felidézni, milyen problémáim voltak eddig CM9-el. pedig kapott már rendesen
-
ko_is
tag
Hát igen, kinek higgyen az ember?
Egy biztos én feltelepítettem a korábbi FuZZ-os ROM-ot is és annál ez a linaro-s gyorsabb, simább, gördülékenyebb.
Ja és azt végképp nem cáfolom, hogy antutu alatt a régi jobban teljesített, illetve hogy ezek a toolchain-ek bármit is javítanának a kernel teljesítményén. Azonban nekem összességében a rendszer, a ROM használhatósága, gyorsasága fontos, nem az hogy mit mérek egy szintetikus benchmark-ban.Egyébként a topic utolsó hozzászólásának utolsó mondata épphogy ezt erősíti és egyben cáfolja, hogy ROM szempontjából ne lenne semmi haszna az egésznek...
-
ux1
addikt
-
jr1994
addikt
válasz
Bjørgersson #10308 üzenetére
force close, vagyis a program magától bezáródott amikor szöveget akartam kijelölni.
-
jr1994
addikt
na reggel felment a kang-féle új cm9, eddig ez tetszik a legjobban cm9 romok közül. igen szmúsz a cucc
viszont egy bugot találtam: dolphin browser mini szöveg kijelölésekor fc-zett. gyári böngészővel ilyen probléma nincs. az akksikezelésről még nem tudok nyilatkozni. -
bepken
veterán
akkor bocsi...szóval akinek nem egyértelmű: NEM LÉTEZIK Stable CM7 Defy Plus-ra... szerintem ez elég egyértelmű volt pedig azon a linken, amit linkeltem
amire Te gondolsz, az nem kapott (nem is fog) hivatalos Stable "jelzést" kapni, hiszen nem a Cyanogen csapat fémjelzi, "csupán" egy módosított CM rom.
kérdés, mennyire ragaszkodsz ahhoz, hogy hivatalos CM ketyegjen a Defy-n... ha ez az, ami Neked számít, valószínűleg sokáig kell még várnod.
remélem így már érted
-
AnTigy
tag
Szép napot mindenkinek
Fél éve különösebb gond nélkül használom DEFY+-omat rootolt gyári 2.3.5.el. Videokat ez ideig MX VideoPlayer Pro-val játszottam le, de most az 1.6h verzióra frissités kapcsán számora érthetetlen dolog történik; az install memória hiánnyal leáll. A helyzet reboot + wipe cache + wipe dalvik cahe után sem változik. Természetesen install előtt töröltem a korábban hibátlanul futó 1.6g verziót és az ffmpeg4 kodeket is. Most ez utóbbi változat újrainstallja az 1.6h-hoz hasonlóan memória hiánnyal meghal (javasolva hogy töröljek néhány alkalmazást - amit meg is tettem - eredménytelenül!!)
Tudna valaki segíteni a megoldásban?
Előre is köszönök minden tanácsot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A DEFY egy új kategória első képviselője volt, most pedig eljött az idő a ráncfelvarrásra, ami inkább a belsőt érintette.
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes kijelző!
- iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S24 szériás okostelefonok - GYÁRTÓI garanciával
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest