- Milyen egeret válasszak?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryFlash
veterán
Sziasztok!
Van egy Motorola Z play telefonom, ami még hónapokkal ezelőtt tönrkement, hosszú a történet, a lényeg hogy az elmúlt héten el kezdtem garanciáztatással foglalkozni.
Expansyson vettem egy hardveraprós srácon keresztül aki 5% engedményt tudni adni rá, igazából ez nem lényeg. A probléma ott jön, hogy az expansys megszűnt customer ügyfeleknek. Rájuk írtam e-mailen, ők a Motorolához irányíottak. Onnan egy chatrobot/asszisztens által megkaptam a TMX-et. A TMX szeptember óta nem kommunikál ügyfelekkel, Media martkba illetve a First phone a partnerük, ahol le kell adni a készüléket, és onnan küldik tovább a TMX-hez javításhoz.
Pár órája hívott a First Phoneos srác, hogy visszaküldték nekik a készüléket, mert nem Magyarországon illetve az EU-ban (???) forgalmazták.
Az lenne a kérdésem hogy mit lehet tenni expansysos garinál, illetve ha semmit akkor hol lehet javítatni a panel és talán alaplap hibát?
Új hozzászólás Aktív témák
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest