- Bemutatkoztak a be quiet! Light Base 500 szériás, kábeleket rejtő házai
- A Chieftec néhány terméke fehér köntöst öltött
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Egy fontos tényező akadályozhatja a csúcstechnológiás chipgyártást az USA-ban?
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nekem a sima van.Ez a telón keresztűl tölti fel (közvetlen nem lehet).Ha tudod inkább ezt az új 3300mha Mophie szerezd meg az egy ismert jó márka.Ez az incipo ismeretlen valami és mostanában szarakodik is nálam.Pl kiirja,hogy 53% aztán bizonyos idő elteltével 0.(Van rá 2 év garim) ?Persze 2 így is jobb mint 1 de én is megpróbálok beszerezni egy Mophie-t.
-
törölt tag
Nekem ilyen van incipo battery moddal.
Egy kèt dologra reagàlnèk.
Sandragon 821 -et is tehettek volna bele.Nem mível 3 hónapja vettem.
Drága.
Relatív.2 stock androidos van a piacon google pixel ,moto z + battery + 200gb micros sd + hasselband kamera!!! és még nem értem el a pixel árát
Ide vehetjük még a one plus 3 illetve 3t.
Haver csak álmodik az android 7 ről ,nekem már 3 hete meg van.Fényerő kb a három negyede a moto z hez képest.
Nekem kb 200 fájt 500 font ingyen akksival így megvan a 2600+ 2200 mha 4700 mah miközben a telo átlagos vastagságú és nem lóg ki a kamera sem mint a one plus 3 nak.
Sokkal szebb mint a one plus ,printfinger reader kisebb legjobb a piacon.Micros sim+ név márka lenovo
Meg is látszik a supporton pl android 7.
Nekem megérte .Iphone 7 plus-ról.
Kimerem jelenteni,hogy a pixel melett a 2. Legjobb mobil a piacon.Ha nem így lenne menne a süllyesztőbe.
Bármilyen mobilra nyitoott vagyok kívéve samsung.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Viccrovat
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mass Effect
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- OLED TV topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mini PC
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 Plus Chieftec 850W
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest