Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frissítettem ez alapján: (HOW TO) UPDATE TO OFFICIAL 7.1.1 MOTO Z XT1650 Install TWRP and ROOT
reteu-s egykártyás német telefonra csak az adb sideload rész kellett, simán felment, működési problémával sem találkoztam azóta.
Frissült a kamera szoftvere, sőt, erre már felmegy a Pixelből kinyert legújabb, HDR+-t tudó Camera NX szoftver is. Még a régebbi, 7.0-án futó Camera NX-szel készült összehasonlító tesztképeket ebben a fórumban találtok:
[link] -
ghiottone
nagyúr
HK verzió is megkapta már 16.-án. Amúgy ezen a linken meglehetne nézni, hogy van-e már OTA a Z-hez, vagy elvileg bármelyik Motorola telefonhoz:
Motorola OTA Link Generator Tool - értelemszerűen kellene bepötyögni, másolni az adatokat a Beállítások --> Telefonról menüpont alól. Én nem tudom már megnézni, mert tegnap elpasszoltam a Z Playt, az utód Z2 Play pedig még fel sincs adva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- E-roller topik
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- Villanyszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest