- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Házimozi belépő szinten
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szerintem az emberek nem tudják hogyan működik az a fórum, azért nem nyomkodják a "nekem is" gombot. Mert amúgy meg 4 oldalnyi hozzászólás van már utána, de csak 3 embernél jött elő...?
Az a gondom, hogy leszarnám én is, de így ugye el sem lehet adni normálisan, hogy másra váltsak...
-
artos
tag
Igen. Egy Bluetooth Smart (Bluetooth Low Energy 4.0) szívritmus mérőt használok, látja, elvileg kapcsolódik, de nem mér semmit. Idáig jó volt. Több programmal is próbáltam. Runtastic, panobike, bikecomputer. Idáig jó volt. Van egy Sigma R2 Duo (4.2) sebesség és pedálfordulatszám mérőm, ez kapcsolódik, de meg-meg szakad, majd egy idő után lefagy. Csináltam már egy factory resetet, wipe cachet, network setting resetet, de nem segített. De az összes "hagyományos" bluetooth eszköz kapcsolódik.
-
ghiottone
nagyúr
Igen. Van saját gyorstöltős hátlapjuk is, ami dragább, de 3490-es.
-
Lovi24
senior tag
Köszi. Kár,hogy nem rakták bele.
7.0-ban is volt a fejlesztői beállításokban valami utalás,de ha be is kapcsoltam nem csinált semmit.
Páromnak a G5 plusban a Moto műveleteknél lehet aktiválni,igaz abban már más az ujjlenyomatolvasó ( legalábbis formára )
Azért reménykedtem,hogy elérhető lesz valamilyen formában .Más
Szerintetek ez mennyire lehet használható? Ahogy olvasgattam utána,a töltés elég lassú ezekkel a cuccokkal. Érdemes vajon rápróbálni,vagy tudtok esetleg valami jobb minőségű cuccot,ami megfelelően funkcionál? -
Frissítettem ez alapján: (HOW TO) UPDATE TO OFFICIAL 7.1.1 MOTO Z XT1650 Install TWRP and ROOT
reteu-s egykártyás német telefonra csak az adb sideload rész kellett, simán felment, működési problémával sem találkoztam azóta.
Frissült a kamera szoftvere, sőt, erre már felmegy a Pixelből kinyert legújabb, HDR+-t tudó Camera NX szoftver is. Még a régebbi, 7.0-án futó Camera NX-szel készült összehasonlító tesztképeket ebben a fórumban találtok:
[link] -
ghiottone
nagyúr
HK verzió is megkapta már 16.-án. Amúgy ezen a linken meglehetne nézni, hogy van-e már OTA a Z-hez, vagy elvileg bármelyik Motorola telefonhoz:
Motorola OTA Link Generator Tool - értelemszerűen kellene bepötyögni, másolni az adatokat a Beállítások --> Telefonról menüpont alól. Én nem tudom már megnézni, mert tegnap elpasszoltam a Z Playt, az utód Z2 Play pedig még fel sincs adva. -
zsoltzsolt
addikt
Köszi! Igen, de ekőször azt hittem, hogy a pár napos telefonommal van baj. Próbáltam, próbáltam, rajta a tokkal, semmi. Rendszer visszaállítás, utána is. Valamiért kinyitottam a ma fedelet és úgy próbáltam, akkor jöttem rá, hogy mi a helyzet
Ezt láttátok már?:
Edge Mod - Supercharge your Moto Z -
Lovi24
senior tag
Igen,arra gondoltam
És milyen,mennyit bír? Nem túl nehéz vagy nagy?Gondolkodom a vásárláson,ahogy látom egyedül az Edigitalnál beszerezhető. Mediában azt mondták,ne nagyon várjak rá. Szolnok T-home = 0.
Ez még viszonylag jó áron van,de ha valaki tud jobb beszerzési forrást,ne tartsa magában
Új hozzászólás Aktív témák
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W
- Részletfizetés . ASUS TUF Gaming A18 FA808UM-S8019
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest