- Comptex 2025: Házak, tápok és kézikonzolok az Antec standján
- Computex 2025: Profi SSD-k, hűtők és más kiegészítők az Adata standján
- Computex 2025: Monitortól a tápegységig mindent megnéztük az ASRocknál
- Elkészült a zamatos hardverbifsztek
- Vezeték nélküli, láncba kapcsolható ventilátorok jöttek a Lian Litől
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kompakt vízhűtés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Milyen széket vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
x360elite
őstag
válasz
Anonymus X #119 üzenetére
Köszi a megerősítést..
Királyság.
-
x360elite
őstag
válasz
djculture #117 üzenetére
Hát Én ezért gondoltam, hogy reménykedni már lehet, de semmi sem biztos. Ha azóta frissültek az információk, akkor elnézést a para generálásért, de ha valahol kiírják, hogy úgy néz ki, hogy igen, de lehet, hogy mégse. Nos akkor a legrosszabbra számítok és inkább jobban örülök, ha mégis a legjobb lehetőség valósul meg. Ez van.
-
Xerxész
őstag
És Ed Boon azt is leírta valamelyik tweet-jében, hogy Unreal Engine 3 motor van az MKX-ben is.
Szóval nagyon nagy grafikai előrelépés nem várható. -
x360elite
őstag
Szerintetek mekkora esélye van annak, hogy megjelenik a game xbox360-ra és PS3-ra?
-
batai15
félisten
Én szerintem mk9 alatt nagyjából ballance-olt volt az összes kari.
-
AS
félisten
Közben kiderül turbózott Unreal 3 van alatta..
-
x360elite
őstag
Ez a "trailer" nagyon királyra sikerült.
Esetleg lenne valaki aki segítene lefagyasztani magam 2015-ig? Úgy rövidebb lenne a várakozási idő.
-
batai15
félisten
Az igen!!brutális!! Kell!!
-
AS
félisten
Ez úgy működne ha játék TPS lenne mint mondjuk egy Ac vagy GTA mekkora lol lenne scorpional mászkálni 2 világból ki be (föld és shaokan világa) meg még pokolban + ban. Igy lehetne egy ütéssel , vagy szurásal ölni csonkítani. Ha bunyó lenne a kamera átváltana ben . De ha csak ilyen kis sima ellenfelek jönnének lehetne kaszabolni kivégezni stb Jó kis game lenne.
-
lofagi
addikt
Kétlem,hogy ezt a játékot realisztikussá lehetne tenni úgy, hogy ne csorbuljon a játékélmény!
Nem tudom,hogy ha Scorpion belé lövi a lándzsáját utána mennyire van kedve mozognia bárkinek is.
-
Xerxész
őstag
válasz
sad_Vamp #100 üzenetére
Hát, ha arra mennek rá, hogy minél realisztikusabb legyen 1-1 küzdelem, akkor lassan be kéne vezetni már, hogy a szerzett sérülések hatással legyenek az összecsapásra. Mittudomén...ha éppen úgy sérül meg a harcos, akkor már a folytatásban ne tudjon speciális mozdulatokat csinálni...vagy pl. ha valaki elszenved egy X-Ray mozdulatsort, akkor onnan kezdve gyakorlatilag halálra lenne ítélve.
Sokkal nehezebb és valószínűleg rövidebb is lenne így az összecsapás.
-
Xaels
félisten
A 9. részből kijött PC-re a Komplete Edition.
Az X-ray nem befolyásolja a további játékmenetet viszont maga az akció sikerességét elég magas sebzéssel jutalmazza a játék.
-
SylverR
senior tag
PC-s? Akkor rálesek. Elég lesz neki a 256 shaderes VLIW4?
(A8-5600K)
SF4-et próbáltam, de az nem fogott meg sajna. Ugyanolyan béna a harcrendszere mint a régi SF-eké. Pedig a karaktereket imádom benne.@(#95) AS: Ja hogy, értem, sztori mód. Oké, vettem az adást.
@(#96) Anonymus X: Na, így már tetszetős karakter.
Nem tudtam. Egy-két videót láttam youtube-on, de az nem árult el sok mindent.
-
Xerxész
őstag
Az igen jól sikerült előző résszel (MK9 vagy MK 2011, ha úgy tetszik) sem játszottál? Merthogy azt tavaly kiadták PC-re is. Ebben visszatértek az alapokhoz...2D irányítás, de 3D kivégzés, elérhetőek a nindzsák klasszikus skinjei, sőt, a robotoknál pl. van emberi megjelenés is.
Nagyon nagy sikere lett; ebben a részben mutatkozott be a csonttöréses mozdulat is.
-
AS
félisten
Pedig igen fontos a story az adja meg karaktereknek a lelket.. Pont hogy ilyen verekedös játéknál lehet megcsinálni a film szerű hangulatot. Mondjuk Mk9 is ilyen volt, de ott tré volt átvezetök minősége...
SylverR tévedés Story módban csak azzal lehetsz akit játék épen kezedbe ad (ezért is story mod) -
SylverR
senior tag
Konzol nélkül, nekem nem volt "szerencsém" az utóbbi pár epizódhoz.
Ezek az új csonttöréses, belsőszerv zúzásos szimulációk tetszettek a videókból, bár nem tartom valószínűnek, hogy bármiben is befolyásolná a küzdelem további menetét. Pedig úgy lenne az igazi.
De megmondom őszintén, nem tudok megbírkózni Sub-Zero és Scorpion új küllemével. A régi, varázs-tudással rendelkező ninja image-e jobban tetszett. Scorpionnál meg lehetne végre olyan a karakter, hogy nincs arcbőre, csak a koponya látszik ki a maszk mögül, meg egy fehér, írisz nélküli szem. Akkor is szörny lenne, de akkor legalább hű lenne az eredeti részhez.
Te magad írod, hogy szerethető karakterekkel... Hát igen. Kedvencem volt Sub öccse, főleg maszk nélkül imádtam vele játszani a 4-ben. De hát a mostani MK-kban már teljesen máshogy néz ki, és így nem tud a kedvencem lenni.Természetes, hogy a történetre csak félig-meddig szabad alapozni. Hiszen, bárkivel lehetsz, és bárkivel nyerhetsz. Van 30 karakter, lehet 30, de akár x féle befejezés is. (fantáziától függ az egész
)
A fentebbi poénnal csak arra céloztam, hogy azokat a karaktereket is felülírják majd valami újjal, mint Subot meg Scorpiont. Bár lehet, már rég megtették. Mondom, nem játszottam még vele. -
Xerxész
őstag
Amúgy nekem olyan mindegy, hogy van-e történet vagy nincs. Ez egy verekedős játék, szerethető karakterekkel. Nem lenne ennyire népszerű a MK széria, ha minden egyes játéknál totálisan új szereplőgárda tűnne fel. Tudják ezt az ottani marketingesek is, hogy nem beszélnének az emberek Scorpionról, Sub-Zeroról és Raidenről (a teljesség igénye nélkül), ergo a Mortal Kombatról, ha ezek a karakterek csak egy részt érnének meg. Pedig ugye pont ez volna a MK lényege: kivégzed az ellenfeled, tehát az elvileg nem szereplhetne egy következő epizódban.
Épp ezért számomra abszolút lényegtelen, hogy lesz-e sztori. Legyen sok játszható karakter, legalább 2, de inkább 3 jól kitalált kivégzés, és azok passzoljanak a karakter tulajdonságaihoz. MK9-ben volt egypár igen ötletes, pl. Rayden: Transplant, Scorpion: Netherrealm Gates, Sub-zero: Spinal Smash, Nightwolf: Ascendece, Cyrax: Nothing but Net, Sektor: mindkét kivégzése nagyon ötletes. Quan Chinek viszont nem tudnak egy normális kivégzést kitalálni, pedig mivel mágus, sokmindent lehetne neki. Shang Tsungé is elég tré lett.
Továbbá nem kell mindenféle degenerált hülyelity...egyedül a brutalityt fogadnám még el, az a mai technológiával egész jó is lehetne.
-
AS
félisten
Most azt olvastam hogy folytatják a 9 es rész eseményeit. (spoiler:
furcsa mert ott végén mindenki meghalt csak raiden , cage és sonyja maradt meg) De várom már nagyon
-
Xerxész
őstag
válasz
Anonymus X #86 üzenetére
Lehet, hogy most a 4. részt bootolják re.
-
Anonymus X
tag
Az MK játéktermi verekedős játékként indult, ahol a karakterek háttértörténete kb. csak arra szolgált, hogy amíg nem játszik senki, legyen mit mutogatni. Ehhez képest az MK9 rendkívül felülteljesítette a várakozásokat. Nem elég, hogy "rebootolta" az egész szériát, de tette mindezt úgy, hogy a régi MK (1-2-3) részeket összefogta egy kerek egésszé.
Bízom benne, hogy az MKX is hasonlóan jó sztori módot kap.
Ja és kell a Babality
-
plejik
addikt
Isten igazából , beletolhatnák az összes eddigi karaktert....
-
wolfman
veterán
Nem, hanem hogy eleve hülye az a történet, hogy minden 4. karakter egy régi karakter halálból visszatért változata. Akkor mindenki vissza tud térni ha benne él a bosszúvágy, vagy igazán kegyetlen teremtés.
Amúgy egy kérdés, csak mert nem emlékszem. Shao Kahn benne volt a MK2-ben, majd a 3-ban is. Ennek megvolt a folytatásos története, hogy a 3. részben ugyan az vagy másik karakter? Valami ősökkel volt ott valami, hogy visszaküldték tán, de nem tudom.
-
wolfman
veterán
válasz
FoxiestFox #79 üzenetére
Na jó, de a Fatalityk ellenére senki nem hal meg!
-
-
Xerxész
őstag
Szerintem a klasszikus karakterek mind benne lesznek megint.
A 2. és 3. részből már szelektálni fognak szerintem, a 4-ből pedig jöhetne Fujin és Shinnok.Fujinban azért is bízom (túl azon, hogy a 4-ből a kedvenc karakterem), mert az MK9 idejében úgy volt, hogy DLC karakter lesz, már az audió felkonfja is megvolt neki (amikor választásál kimondja a nevét), aztán végül nem jött. Van is erről egy videó TeCsőn.
Szóval mondhatni, hogy félkészen megvan.Talán most belerakják.
A 4 utáni részek meg harcos dömpingeket hoztak, szóval lehet válogatni.
(#77) wolfman
Ha jól tudom, a Mortal Kombatnak az a lényege, hogy hiába rendelkezik minden karakter valami természetfeletti képességgel, a viadal idejére halandóvá válnak. De már ködös a memóriám ezen téren, a fanatikusok majd kijavítanak. -
wolfman
veterán
Én azt nem vágom a MK univerzumban (már ami történeteket olvastam), hogy vannak ilyenek benne, hogy X megöli Y-t és az lekerül az árnyvilágba, meg lekerül a pokolba meg átkerül a túlvilágra, meg onnan VISSZA LEHET JÖNNI. Háde' akkor nem is halálosak ezek a küzdelmek, ha ennyire egyszerű visszajönni a túlvilágról. Sub-zero is, mint Noob-Saibot Scorpion is, akik meg nem mennek sehova azokból lesznek a robotok vagy visszamenekülnek a saját világukba ott megerősödnek és belőlük lesz a "Makedón zúzógép" szóval nekem elég viccesek ezek a világok meg halálok közötti ugrálások, ettől inkább vicces az egész mint komoly.
-
SylverR
senior tag
Tobias Boon!
Btw. tudtommal mindkét ninja (Scorpion és Sub-Zero) assassin. Szóval érdekes lenne jónak titulálni őket. Ifjabbik Sub-Zero (a sebhelyes) állítólag jó, de a klán szerintem nem tanította volna ki, ha nem dolgozik nekik. Szóval tudja a fene. Amúgy azt hiszem kezdem érteni miért szörny ebben a videóben Sub-Zero. Ez az öreg Sub-Zero, akit újraélesztettek. Mivel Scorpion is halott. Egy "démon". De magam részéről jobban preferáltam az élő Sub-Zero-t.
Amúgy meg csak egyik-másik sztorivonalon hal meg Sub-Zero. Ennyi erővel zombivá válhatna a játékban mindenki.bah.
-
AS
félisten
Nem rossz ö sem , de fentebb írtam. Csak átverték. Miután kinyírja Scorpion. Sub öccse már jó lesz , csak ö meg megakarja bosszulni a bátyát.
Amúgy én is sub párti vagyok. Akik tényleg gonoszak az Reptile (zöld ninja) meg Ermac (élőhalott ninja) , Noobsaibot (na ö igen érdekes de most nem mondom meg ki ö) Rain (lila esö ninja) -
wolfman
veterán
Ez a zene nagyon borzalmas ehhez a videóhoz. nem is értem...
De ha ez a szintű grafika marad annak nagyon örülnék, mert az előző rész eléggé festményszerű lett, nem túl komor grafikával, eléggé kidolgozatlan. Ez meg végre reális, részletes, NExtgen, még a belsőségek is, törés. Tetszik, remélem ingame is ilyen marad.
Meg mostmár Motaro is feltűnhetne mint irányítható karakter. -
.LnB
titán
Az a zene annyira kilóg, hogy azt hittem a másik megnyitott youtube lapon elindult valami reklám vagy zene.
Tetszik a videó, bár szerintem render.
És én Sub-Zero párti vagyok. Azt nem tudtam, hogy ő a rossz. De le tudja hűteni az alkoholt. Jó cimbi lenne
-
Spancho
senior tag
A Babality-k is visszatérhetnének
-
Petyyyyy
addikt
Nagyon állat lett a videjó. El tudtam volna nézni még pár meccset.
-
KisDre
senior tag
Miért mindig Scoripon nyer?
Én mindig (még filmben is!) SubZero-nak szurkoltam.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
NEOSIGNAL #62 üzenetére
A kommentedet az elküldése után 5 percen belül még tudod szerkeszteni a kommentdben megjelenő szerkesztés gombbal. Ez arra jó, hogyha egyéb gondolatod támad pár perc múlva, akkor ne kelljen több hozzászólást írnod egymásután, hanem egyben le tudd írni és így átláthatóbbak lesznek a topikok. Csak azért mondom, mert van, aki csúnyábban szokta kérni.
-
NEOSIGNAL
tag
Már most szétvet az ideg hogy Milyenek lesznek a Fatalityk
-
nagyon állatul néz ki, nekem még a zene is tetszett( na most kicsinálnak páran
)
DE remélem nem fogják olyan rohadtul idegesítőn k#rvára nehézre csinálni a bossfighteket ,mert akkor már most veszek 2 gamepadot, Az előzőn is tönkre vágtam 2-t ( egy megadta magát a másikat meg földhöz vágtam hogy még most is néha porszívóval előkerül innen onnan egy darabka
-
Xerxész
őstag
Ott van pl. az X-ray mozdulat is...csak itt nem "csak" a röntgen verziót láthattuk mint az MK9-ben, hanem a belső szerveket, izületeket is. Kicsit továbbfejlesztették.
Na, majd az E3-on talán lesz játékmenet videjó is.
Amúgy ha az MK9 szintjét hozzák, akkor már rosszul nem járunk, az tuti. A valaha volt legjobban sikerült MK játék, nem véletlenül volt akkora sikere. Egy kicsit tupíroznak a grafikán, belevisznek 1-2 extrát (pl. környezeti elemek használata), plusz néhány új karaktert, a rossz kivégzéseket lecserélik, a jókat meghagyják és rendben is vagyunk.
-
AndrewBR
senior tag
Videónak látványos...
-
Callisto
őstag
Nem ingame. Egyetlen kocka sem. Egyik készítő megerősített. Ettől függetlenül szerintem ezt simán meg lehet csinálni ebben a stílusban jó adag belefektetett munkával ilyen stílusú játékban. Iszonyat hangulata lenne.
-
hommeros
őstag
Nem is tudom, a környezet nem teljesen rombolható.
-
Spancho
senior tag
Abban reménykedtem ,hogy a végén leleheli a tüzes leheletével a fejét ,de ez is ütős volt
-
plejik
addikt
Hát ez állat..., csak sokat kell még rá várni...
-
Anonymus X
tag
Jöhet! Külön örvendetes, hogy már most bejelentették PC-re is. Vajon egyszerre is jelenik meg a konzolos változatokkal?
Nálam van a gebasz, vagy mostanság itt a Ph-n úgy ágyazzátok be a videókat, hogy nem lehet teljes képernyőre tenni? Más oldalakon nincs ilyen problémám.
-
Xerxész
őstag
válasz
mentoloshypo #37 üzenetére
Persze, hogy Scorpion győz minden videóban, mivel az otthona a Netherrealm, a játékot pedig a Netherrelam Studios készíti.
Shinnok is jöhetne újra... jó volt a kivégzése nagyon.
-
NEOSIGNAL
tag
Nagyon tetszetős a videója bár a zene kuka.Szerintem ez Real game volt és lehet hogy tévedek de ez Unreal motor nem?4 talán.Bocs ha már írt valaki ezekről de úton vagyok,nem volt időm elolvasni csak ide akartam firkálni gyorsban.ha kijön 4-et veszek Nehogy az legyen hogy a Mutternak meg nincs mert jó lesz
(OFF)
ha valaki tud még tőbb infót akkor dobjatok be egy linket pls. -
Föcsök
aktív tag
PC :')
-
Sonja
nagyúr
-
mentoloshypo
senior tag
Ezt a zenét még mindig nem tudtam feldolgozni, őszintén remélem, hogy ez nem hivatalos soundtrack! Katasztrófa!
Komolyan mondom, még ez is jobban hozzá illik a MK világához...Egyébként csak remélni merem, hogy ez a grafika nagyjából a valóságot mutatja majd PC-n és next-gen konzolokon.
Szegény Sub Zero, ő volt a kedvencem.... -
xtremez
aktív tag
válasz
Shatterstar #34 üzenetére
Unreal Engine 4 nem jelent feltétlenül hatalmas ugrást, mert a forradalmi fejlesztéseket szinte mindet kidobták a kukába a mobilplatformra való fókusz miatt.
-
AS
félisten
MK csavar hogy valójában a Scorpion a jó fiu , és sub meg az áldoztat . Mert subzero kinyírja scorpion családját , vagyis azt hiszi scorpion hogy ö volt de valójában a sötét mágus volt quan Chi . Persze akit kinyír subs annak az öccse már jó fiu lesz aki kiakarja nyírni a bátya gyilkosát scorpiont.
-
Shatterstar
aktív tag
-
SylverR
senior tag
Ez borzasztó.
Szörnyek püfölik egymást.
Az eredeti ninja Sub-Zero és Scorpion sokkal jobb volt.
Ráadásul a régiben még valódi harcművészet volt. Itt már csak brutális utcai jellegű püfölés. -
haxiboy
veterán
Brutális, mi a 9et toljuk a koliban orrba szájba, ez sem lesz kivétel az tuti
-
Sicilian
addikt
Miért mindig Sub-Zero veszít
-
xtremez
aktív tag
Tippre én is ezeket mondanám. 3-ból is lehetne brutálisat kihozni és lehet meg is tették. More info plizz
-
lofagi
addikt
Erre csak annyit tudok mondani,hogy ANY#D!
Ez valami döbbenetesen jól néz ki. Egyelőre én azt gondolom, hogy ez sima gameplay annyival megtűzdelve, hogy a kamera váltásokat állítgatták, de még azt se tartanám kizártnak ha lenne egy olyan beállítás a játékban, hogy cinema camera vagy valami hasonló amiben ugyan 100%-ra nem látod magadat vagy az ellent, de ilyen váltásokat eredményez.
-
xtremez
aktív tag
Kíváncsi vagyok milyen motor futhat alatta.
-
AS
félisten
Igaz a video is azt mutatja az egyik újdonság sz lesz hogy kihasználhatjuk a környezett elemeit..
-
P00By
nagyúr
Juppé
-
tibee77
őstag
Nälam pont a zene vitte a primet!
A testek nekem picit gumiszerüek amikor peldäul eltöri a läbät vagy a karjät, ott tök olyan mintha gumibabäk lennenek.Amugy tenyleg szep a grafika ha ez ingame video volt.
-
AS
félisten
Dejo év híre ez most) Azt olvastam hogy ingame ez hud nélkül . Azért egy ilyen 2 és nézetű játékokban ultra brutális grafot lehetne csinálni . Nincs gta nagyságú terület.
PC meg külön öröm. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Shatterstar #10 üzenetére
Twitteren is ott vannak a prevgen platformok a PC mellett.
Szerk:
Videó végén kár, hogy kihagyták a ziccert. "Koming: 2015"
-
xtremez
aktív tag
Várós!
Pc-re is jön rögtön el se hiszem.
Jó lenne ha ilyen lenne grafika vagy jobb
, de ha cross-gen cím akkor már előre félek a kompromisszumok miatt..
-
Xerxész
őstag
válasz
Shatterstar #10 üzenetére
Itt van a PC és az előző generációs konzolok is megemlítve.
Juhéééé, tényleg hivatalos.
És E3-on már lesz anyag róla. -
Shatterstar
aktív tag
Miért hiszi azt mindenki,hogy jön lastgen-re? Ami egyébként sanszos, csak épp még sehol nincs ez feltüntetve. Az Amazonról törölt árlistát most hagyjuk,mert azt én még nem kezelném 100%-ig hivatalosnak!
Maga a trailer fasza,de én kötve hiszem,hogy ez ingame lenneHa tényleg nextgen only lesz, akkor van esély rá,hogy ütős grafikája lesz,de még az se fogja a jelenlegi trailerben látott szintet hozni (aztán ne legyen igazam!)
A zeneválasztás pedig bitangpusztulatosan fostos!
-
WhiteWalker
nagyúr
Nah ez már next gen hatású
Lesz e benne újítás , innováció...?
-
Xaels
félisten
Nem tudom, majd meglátjuk.
Engem a PC-s verzió nem igazán érdekel. Nem fogok a közeljövőben játékra PC-t összerakni, csak ha a Destiny véletlenül megjelenne arra is. Besokalltam az elmúlt 12évben a COD és a BF párostól, Diablo 3 megy a mostani laptopon is, minden más meg konzolon is van ami izgat(talán még Borderlands széria ami Pc-n tartana.)
-
Xerxész
őstag
A PC megjelenés is hivatalos?
Amúgy eszméletlen jó a videó.
A mozgás eléggé játékbélinek tűnik, a grafika azért túl jó ahhoz, hogy ingame legyen...de a fene tudja. -
oriic
HÁZIGAZDA
Ide a rozsdás bökőt, hogy az oldalnézetes fight az ingame volt. Lehet látni szerintem, hogy hol változik meg a perspektíva a cgi videó, és a harci animáció között.
Hja és plusz pont hogy egyből jön PC-re is. Az eladási mutatók minden képzeletüket felülmúlta, remélhetőleg a multi hibáit kijavítják majd.
-
petya1992
tag
A hideg kirázott a videótól, ha MK9 szintet hoznak tuti vétel nálam
-
mentoloshypo
senior tag
Még egy cím aminél rettenetesen meglepődtünk, hogy jön a next-gen verzió.
Bár, ha az előző rész színvonalát hozzák akkor egy szót se szóltam!
A zenét remélem nem gondolták komolyan... -
oriic
HÁZIGAZDA
Ejj, pont most akartam. No mindegy.
Get over there.
Mocskos jó a videó, bár a zene nekem kicsit érdekes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fanatec szett
- Juniper SRX300 tűzfal / router friss firmware-rel!
- iPhone 16 128GB récezöld iStyle számla! 3 hónapos! Akku 100%! 2028 február 28-ig Apple garancia!
- ThinkPad X1 Carbon 6th Gen i7 / 16GB / FHD / US bill. Windows 11 Pro
- ÚJ ASUS B650 RYZEN 5 9600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 1.0TB SSD ÚJ ASUS TUF RTX 3080 10Gb DDR6 2ÉV GAR
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Iphone 15 Pro 128GB 12 Hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest