Új hozzászólás Aktív témák
-
SylverR
senior tag
PC-s? Akkor rálesek. Elég lesz neki a 256 shaderes VLIW4?
(A8-5600K)
SF4-et próbáltam, de az nem fogott meg sajna. Ugyanolyan béna a harcrendszere mint a régi SF-eké. Pedig a karaktereket imádom benne.@(#95) AS: Ja hogy, értem, sztori mód. Oké, vettem az adást.
@(#96) Anonymus X: Na, így már tetszetős karakter.
Nem tudtam. Egy-két videót láttam youtube-on, de az nem árult el sok mindent.
-
AS
félisten
Pedig igen fontos a story az adja meg karaktereknek a lelket.. Pont hogy ilyen verekedös játéknál lehet megcsinálni a film szerű hangulatot. Mondjuk Mk9 is ilyen volt, de ott tré volt átvezetök minősége...
SylverR tévedés Story módban csak azzal lehetsz akit játék épen kezedbe ad (ezért is story mod) -
SylverR
senior tag
Konzol nélkül, nekem nem volt "szerencsém" az utóbbi pár epizódhoz.
Ezek az új csonttöréses, belsőszerv zúzásos szimulációk tetszettek a videókból, bár nem tartom valószínűnek, hogy bármiben is befolyásolná a küzdelem további menetét. Pedig úgy lenne az igazi.
De megmondom őszintén, nem tudok megbírkózni Sub-Zero és Scorpion új küllemével. A régi, varázs-tudással rendelkező ninja image-e jobban tetszett. Scorpionnál meg lehetne végre olyan a karakter, hogy nincs arcbőre, csak a koponya látszik ki a maszk mögül, meg egy fehér, írisz nélküli szem. Akkor is szörny lenne, de akkor legalább hű lenne az eredeti részhez.
Te magad írod, hogy szerethető karakterekkel... Hát igen. Kedvencem volt Sub öccse, főleg maszk nélkül imádtam vele játszani a 4-ben. De hát a mostani MK-kban már teljesen máshogy néz ki, és így nem tud a kedvencem lenni.Természetes, hogy a történetre csak félig-meddig szabad alapozni. Hiszen, bárkivel lehetsz, és bárkivel nyerhetsz. Van 30 karakter, lehet 30, de akár x féle befejezés is. (fantáziától függ az egész
)
A fentebbi poénnal csak arra céloztam, hogy azokat a karaktereket is felülírják majd valami újjal, mint Subot meg Scorpiont. Bár lehet, már rég megtették. Mondom, nem játszottam még vele. -
Shatterstar
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 10 évbe telhet, mire az USA-ban gyártják az iPhone-t, az ára 3500 dollárra nőhet
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- UFF! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest