Új hozzászólás Aktív témák
-
Tituka
senior tag
kicsit szerintem túlzás a 14 milla....
-
Gomez86
őstag
Szerintem is belefér az a 10k érte, ha bejön. Mert én is le fogom tölteni előtte és kipróbálom a multit, mert azért venném meg. Ha haverokkal tudunk rendesen együtt multizni akkor jöhet, ha nem akkor meg végigviszem a torrentes verziót két nap alatt és letörlöm, és marad a COD4
-
aram01
nagyúr
nem vett fel a pénz de én megveszem,a többi rész is itt figyel a polcon
-
CptMisi
őstag
16giga hely kell neki (jobb kiindulási adat nélkül vegyük ezt a alapul) töltsek le 16gigát, hogy kipróbáljam?(1Mbps maximum DL sebességgel terhelt torrentről) mennyiből állna egy demót kiadni egy ekkora fejlesztőnek? jó van más megoldás, ha van olyan haverod, aki tuti megveszi, mert rá van izgulva azóta, hogy bejelentették...
jó játékért nem sok a 10k, alapból nem tudod, milyen is a játék, vagy vársz, amíg valakinél megnézheted, és elég sok embernek sok az a 10k egy játékért...nekem is sok, ha megint gyenge sp mellé elk*rt mp társul...
mindegy, remélem legalább jó lesz -
Ekkora felhajtással, az összes platformon lehetséges 10 milla fölé menni, de a 14-et sokallom.
-
CptMisi
őstag
nincsenek elszállva maguktól: Demo nem kell, mert úgyis az év játéka lesz...beépített zombi mod és CO-OP nem kell, mert végre élvezhetőbb volt a "single"player kampány és utána volt lehetőség egyedül múlatni az időt...dedikált szerver nem kell, mert a rövid, lineáris, könnyen felejthető single player után mehetünk a gyári szerverekre...a játék ára megint többszöröse lesz a valódi értékénél...-1 a becsült számból
-
Fortissimus
őstag
remelem birni fogja az a hires IWNet azt a sok jatekost...
vagy ha behalnak a szerverek talan megis engedelyezik a dedikalt szervereket is -
F e Z o
veterán
Remélem lesz olyan jó, mint a 2 éves Modern Warfare.
14 milliós darabot gondolom a konzolos és pc-s eladások együttesen tesznek ki. -
clayman
aktív tag
válasz
LackoMester #1 üzenetére
Dedikált szerver nélkül tárgytalan...
Mondjuk itt az indoklás, hogy miért is nem lesz dedikált szerver ... 14 millió példányban tervezik eladni, eddig kb. 170000 aláírás gyűlt össze a petícióhoz. Elhanyagolható mennyiség.
-
zola0306
tag
Kiváncsi leszek milyen lessz TPS-ben COD-ozni
-
LackoMester
addikt
ok,jó meg minden csak már jönne...piha,nagyon várom
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kés topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik
- Bittorrent topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest