Új hozzászólás Aktív témák
-
amikor megvettem a ZTE Blade-t, kötöttem rá mobilnetcsomagot, 500 megás havi kvótával, amit én már az első hónapban is megpróbáltam elhasználni, azt viszont nem tudtam, hogy az első hónap kvótáját csak részarányosan kaptam, mivel nem a hónap elejétől kötöttem a szerződést (dióhéjban: mivel 21-étől indult a szerződés, így arra a hónapra csak a hónapból hátralévő napnak megfelelő kvótát kaptam, kb 130MB-t), ezt viszont a tököm se gondolta volna, így én elhasználtam több mint 300 megát, mert úgy voltam vele, hogy ha már ott az 500 mega, akkor megpróbálom elkoptatni, ha már úgy is ki van fizetve...
az eredmény egy 40 rugós telefonszámla lettamikor meg felhívtam az ügyfélszolgot, akkor bociszemekkel néztek rám, hogy "jah, hogy neten rendelted, akkor néztél volna utána"
hát bazeg
"de ha már úgyis így járt, akkor épp' most vezettük be a lassítós, nem túlszámlázós csomagjainkat, nem akar átváltani rájuk?"
kösz. jókor szólsz. hogyapicsábane akarnék.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A szolgáltatók stratégiát váltottak, idén mindenhol megszűnt az irreális túlszámlázás alapértelmezett volta, de nem mindenhol tűntek el a horrorcsomagok.
- KEZDŐ GAMER PC GTX 1060 3gb INTEL Core i5 16gb ram ssd + HDD Win11
- GAMER PC Asus FX6600 8gb Ryzen 5 5500 16gb ram 1tb ssd Win11
- WD Black SN850P 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6600 MBs - Eladó!
- Apple Macbook Air 2020 8/256GB dobozos
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest