- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hibajavításra adta a fejét az új Arc meghajtó
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha ugy nézes, hogy 2000-ért 500 mega, akkor drága, de ha úgy, hogy 2000-ért egész hónapban netezhetsz orrba szájba bárhonnan, akkor szerintem teljesen reális, mert átlagos mobil felhasználással nem fogyasztod el az 500 megát.
Nekem a legnagyobb fogyasztásom eddig valami 350 mega volt, amikor nyaralni voltan, és műholdképes Google Maps-szal mentem mindenhova.
Pedig pl ezt a hszt is mobilnetről írom, rendszeresen fórumozok, mailezek, netezek mobilnetről. Igaz, amikor adott a WiFi, akkor azt használom -
-
amikor megvettem a ZTE Blade-t, kötöttem rá mobilnetcsomagot, 500 megás havi kvótával, amit én már az első hónapban is megpróbáltam elhasználni, azt viszont nem tudtam, hogy az első hónap kvótáját csak részarányosan kaptam, mivel nem a hónap elejétől kötöttem a szerződést (dióhéjban: mivel 21-étől indult a szerződés, így arra a hónapra csak a hónapból hátralévő napnak megfelelő kvótát kaptam, kb 130MB-t), ezt viszont a tököm se gondolta volna, így én elhasználtam több mint 300 megát, mert úgy voltam vele, hogy ha már ott az 500 mega, akkor megpróbálom elkoptatni, ha már úgy is ki van fizetve...
az eredmény egy 40 rugós telefonszámla lettamikor meg felhívtam az ügyfélszolgot, akkor bociszemekkel néztek rám, hogy "jah, hogy neten rendelted, akkor néztél volna utána"
hát bazeg
"de ha már úgyis így járt, akkor épp' most vezettük be a lassítós, nem túlszámlázós csomagjainkat, nem akar átváltani rájuk?"
kösz. jókor szólsz. hogyapicsábane akarnék.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A szolgáltatók stratégiát váltottak, idén mindenhol megszűnt az irreális túlszámlázás alapértelmezett volta, de nem mindenhol tűntek el a horrorcsomagok.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Diablo IV
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F16 (2024)
- 27% Számla! Dell Alienware AW3225QF OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 0.03ms / 240Hz / G-Sync!
- iPhone 15 Pro 256GB Független Karcmentes/1 hónap gar./Akku 100%/p52e
- Apple Watch Ultra 2 49mm Hibátlan/2028.03.26 Gar./Akku 100%/p4235
- KEZDŐ GAMER PC GTX 1060 3gb INTEL Core i5 16gb ram ssd + HDD Win11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest