- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Forrmell.enn
- UHD filmek lejátszása
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lehet nem a legjobb helyen teszem fel a kérdést, de adott egy K6-III+-os retro masina 40GB-os winyóval magyar Win 95OSR2.1-el, két (rendszer+adatok) FAT32 partícióval, meg hagytam néhány gigát parlagon Linuxnak rajta. Nos ez a 4.3.1-es magyar Pupi tök gyorsan fut rajta, flash nélkül még netezni is lehet vele, viszont a telepítője nem látja a partíciókat, csatolni sem lehet őket, csak az egész újraparticionálását ajánlja fel, ami nem viszont nem szempont mert dual bootba kéne a winnel. Kipróbáltam 5.x-es Warykat is, de ezek egyrészt nem magyarok, másrészt érezhetően lassabbak a 4-es verziónál (főleg a böngészés), viszont látják a partíciókat, telepíteni is lehet a win mellé grubbal, de a 4-es gyors magyar verzió sokkal jobb lenne rá, ha látná a partíciókat. Linuxban nem vagyok túl jártas, úgyhogy van vkinek vmi 5lete, az jól jönne.
-
x-Drew
csendes tag
Szuper cikk lett! Amúgy tényleg jó kis cucc ez a puppy linux, nekem eee 700x-re volt feldobva régen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Vírusirtó topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest