- Bluetooth hangszórók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
Komponensekből épített gaming PC továbbra is kell. Egyetértek az előttem szólókkal akik szerint ez nagyon kevés. Nagyon nehéz dolog ez, mert a legtöbben alkalmi játékosok vagyunk már igazából az egyébb kötelességek miatt. Azonban ez korántsem azt jelenti, hogy gyenge minőségben, esetleg flash játékokkal szeretné az ember eltölteni a játékra szánt időt. Épp ellenkezőleg, tökéletes élményre vágyom, minél jobban szeretném maximalizálni a ráfordított időt. Én annyyira a fogyasztástól sem vagyok elájulva, megdöbbentően keveset fogyaszt üresjáraton egy i5 konfig. Ha meg már dVGA kell akkor meg simán kiesik nálam az AMD processzor. Megterhelve +100W nem szimpatikus és még nem is teljesít olyan jól. Még egy dedikált HTPC-be el tudnám képzelni, de ott mindenek felett az dönt hogy mennyire helyes a 23.976.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Yettel topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Bluetooth hangszórók
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest