Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Mini PC
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
Új hozzászólás Aktív témák
-
petkow
tag
Hát hallod lehet. Összességében nem lehet a műszaki részével vitatkozni amit mond. Ami kritikus az az üzleti oldala, az már nem Abu szakterülete.
De most amit a szaksajtó sugall, abból simán kijöhet az is, hogy tényleg lavinaszerű átállás lesz a heterogén programozás fele. De persze az is megeshet, hogy semmi ilyen nem történik, és még jó sok évig vajúdni fog az AMD a HSA-val, az Intel meg az ellenérdekeltek ott tesznek be ahol lehet.
Szóval aki tudja mi lesz hazudik. Én viszont inkább az óvatosabb típus vagyok, pont ezért, ha mégis technológiai váltás következne be, akkor arra is fel legyek készülve, akár a jelenbeli teljesítmény rovására is. Ennek az ellentétes cselekvésváltozata, hogy olyan technológiába belekölteni most egy csomó pénzt (ráadásul az intel igencsak túlárazott) ami hirtelen elavulttá válhat, számomra kockázatosabbnak tűnik. De ez csak az én személyes kockázatvállalási preferenciám.(Meg a személyes szubjektív érzetem, hogy mennyi a valószínűsége ennek az eseménynek a bekövetkezésének. Szerintem megvan vagy 50%)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Robotporszívók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Melyik tápegységet vegyem?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5800X3D + ASUS ROG STRIX B550-A + Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz
- Intel Core i7-13700K Processor 30M Cache, up to 5.40 GHz
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.7GHz LGA1151
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, 4.6GHz) AM4 Processzor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 100% Akkumulátor
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest