- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- TV antenna és jelerősítés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
petkow
tag
Hát hallod lehet. Összességében nem lehet a műszaki részével vitatkozni amit mond. Ami kritikus az az üzleti oldala, az már nem Abu szakterülete.
De most amit a szaksajtó sugall, abból simán kijöhet az is, hogy tényleg lavinaszerű átállás lesz a heterogén programozás fele. De persze az is megeshet, hogy semmi ilyen nem történik, és még jó sok évig vajúdni fog az AMD a HSA-val, az Intel meg az ellenérdekeltek ott tesznek be ahol lehet.
Szóval aki tudja mi lesz hazudik. Én viszont inkább az óvatosabb típus vagyok, pont ezért, ha mégis technológiai váltás következne be, akkor arra is fel legyek készülve, akár a jelenbeli teljesítmény rovására is. Ennek az ellentétes cselekvésváltozata, hogy olyan technológiába belekölteni most egy csomó pénzt (ráadásul az intel igencsak túlárazott) ami hirtelen elavulttá válhat, számomra kockázatosabbnak tűnik. De ez csak az én személyes kockázatvállalási preferenciám.(Meg a személyes szubjektív érzetem, hogy mennyi a valószínűsége ennek az eseménynek a bekövetkezésének. Szerintem megvan vagy 50%)
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook és Messenger
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gaming notebook topik
- Diablo IV
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- Akciós ingyen digitális tartalmak
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Intel Xeon Gold 6146 / 12 mag / 24 szál / 24.75M Cache, 3.20 GHz / 4.20GHz Turbó / Beszámítás OK!
- AMD Ryzen R7 5800X 3D / 20 hónap Aqua.hu garancia / Beszámítás OK!
- AMD Ryzen 7 5700X3D - BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 2700X / 8 mag / 16 szál / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest