Új hozzászólás Aktív témák

• petkow

tag

válasz deja vu #48 üzenetére

Hát hallod lehet. Összességében nem lehet a műszaki részével vitatkozni amit mond. Ami kritikus az az üzleti oldala, az már nem Abu szakterülete.
    De most amit a szaksajtó sugall, abból simán kijöhet az is, hogy tényleg lavinaszerű átállás lesz a heterogén programozás fele. De persze az is megeshet, hogy semmi ilyen nem történik, és még jó sok évig vajúdni fog az AMD a HSA-val, az Intel meg az ellenérdekeltek ott tesznek be ahol lehet.
    Szóval aki tudja mi lesz hazudik. Én viszont inkább az óvatosabb típus vagyok, pont ezért, ha mégis technológiai váltás következne be, akkor arra is fel legyek készülve, akár a jelenbeli teljesítmény rovására is. Ennek az ellentétes cselekvésváltozata, hogy olyan technológiába belekölteni most egy csomó pénzt (ráadásul az intel igencsak túlárazott) ami hirtelen elavulttá válhat, számomra kockázatosabbnak tűnik. De ez csak az én személyes kockázatvállalási preferenciám.(Meg a személyes szubjektív érzetem, hogy mennyi a valószínűsége ennek az eseménynek a bekövetkezésének. Szerintem megvan vagy 50%)

Új hozzászólás Aktív témák