- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
sad_Vamp
őstag
válasz
atti_2010 #160 üzenetére
ez nekem olyan hihetetlennek tűnik, igaz én is csak HDready monitorokon tolom, de az azért van mert a nyavalyás laptopokba még mindig 1366x768 az alap (pedig 15"nél az már rendesen böki a szemet...). De van rendes monitorom is (ami 24" TVből lett monitor....de mostmár monitor) és az fullHD, fater is cserélt monitort mert elege lett abból, hogy a CRT sokat foglal, és legjobb áron egy fHD LEDes samut kapott.
-
Dany007
veterán
válasz
atti_2010 #160 üzenetére
Oké, fölösleges ebből ekkora vitát gerjeszteni.
Csak arra próbáltam célozni, hogy amíg valaki elő nem hoz egy hiteles minimum ksh-s reprezentatív(!) felmérést az átlag monitor felbontásokról, addig kár itt érvelni, mert nem hiteles. Mindenki azt mond amit akar. Bocsánat, de egy darab monitor szerviz tapasztalta édes kevés országos szinten.
Csupán arra célzok, hogy nem tetszik amikor valaki a saját tapasztalatát tényként állítja be mindenféle érdemi infó nélkül. És semmi értelme árnyékboxolni mivel együnknek sincs érdemi bizonyítéka ezügyben.Mondhatnám én is, hogy nálunk már a nagyszülőknél is 1080p-s monitorok vannak mert bagóért 20-25k ért lehet venni az aprón, de újonnan is igen olcsón hozzá lehet jutni. Monitor szervizben meg utoljára valamikor 2004-ben jártam, akkoris azt mondta a csóka, hogy olcsóbb ha újat veszek... Nesze neked... : ) Az akkori 17-es 1280-as monitorom ért vagy 10k-t... a javíttatás csak munkabérben került volna többe...
Szóval kár ezen ugrálni. Én nem azt mondtam, hogy mindenki 1080p-ben nyomja. Szó se volt róla. Én csak azt mondtam, hogy nem lehet kijelenteni, hogy a többség 1280-ban és hasonló alacsony felbontásokat használja. De ugyanúgy ahogy ti sem én sem tudom ezt alátámasztani érdemi hitelt érdemlő felméréssel.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Milyen NAS-t vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Windows 11
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mafia: The Old Country teszt
- Google Pixel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer Aspire A515 - i5-8GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
- Apple Watch Series 7 45mm GPS+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung 9100 PRO 4TB Villámgyors NVMe SSD 14.800 / 13.400
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest