- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Vezetékes FEJhallgatók
- HP notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- BIOS-t frissítenél? Jól gondold át!
- Milyen joysticket vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
sad_Vamp
őstag
válasz
Zoli0726 #201 üzenetére
az a baj hogy szigorúan technikailag biztos hogy igazad van, hisz ezzel dolgozol. Sőt.
Viszont elfelejted a dolog üzleti oldalát. Sajnos tényleg az a helyzet, hogy a legtöbb progi és játék még a 2 magot sem tudja normálisan kihasználni az ezeréves gyorsitó utasitásokat sem... nem hogy majd ezt a totál új dolgot. Reménykedem én is benne hogy majd a nextgen miatt ez felgyorsul és felfut... de amint irtuk a konkurencia tűzzel vassal ellene lesz a dolognak, amíg nekik nem lesz saját megoldásuk rá.
-
sad_Vamp
őstag
i7től szerintem a valós használatban sohasem lesz gyorsabb a Kaveri APUk bármelyike. Másrészt az AMD dGPU-k nagy része is már GCN-es.... szóval az intel+AMD-s konfigok sem maradnának kakában ha netán über revolúció készülne (de nem fog, mert az intel ezt tűzzel (azaz pénzel) vassal akadályozni fogja).
-
sad_Vamp
őstag
Sokkal jobb nem lesz.... talán 5-20%okról lehet beszélgetni többről biztosan nem szeritnem. De azért ne mond azt, hogy nem különbség az, hogy régi motort pofozzák hozzá a nextgenhez, vagy eleve úgy írják meg a motrot hogy lehető legjobban fusson nextgenen. Ez utóbbiak lehetnek(nem lesznek, csak esetleg lehetnek) gyorsabbak apukon dVGAval, mint sima procikon... ezt szerettem volna mondani.
-
sad_Vamp
őstag
válasz
atti_2010 #160 üzenetére
ez nekem olyan hihetetlennek tűnik, igaz én is csak HDready monitorokon tolom, de az azért van mert a nyavalyás laptopokba még mindig 1366x768 az alap (pedig 15"nél az már rendesen böki a szemet...). De van rendes monitorom is (ami 24" TVből lett monitor....de mostmár monitor) és az fullHD, fater is cserélt monitort mert elege lett abból, hogy a CRT sokat foglal, és legjobb áron egy fHD LEDes samut kapott.
-
sad_Vamp
őstag
egy valamit páran elfelejtenek.... ha kijönnek a rendesen programozott konzolos játékok, akkor elméletileg csak az APU+dGPU párossal fognak PC-n teljes pompájukban futni, vagy tévednék? Ezért várja mindenki, hogy a game-k terén mi lesz.
És előbb vagy utóbb ki kell jönniük, mert a mostani generáció nem a nyers erőre épít, hanem erre a heterogén programozásra, hisz maguk a fejlesztők kérték. 2 enginet meg valószínűleg nem sok cég fog fejleszteni egyszerre, csak olyanok mint az EA akik megengedhetik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Macska topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali játékos kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Milyen autót vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest