Hirdetés
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Gaming notebook topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Synthwave
üzenetére
Ha már a játékban embert, katonát irányítok, elvárom, hogy annak megfelelően viselkedjen (legalább egy kicsikét...), namost abba a 200 milliseces hátraarc nem fér bele, az egy agyrém; pontosan az elmebeteg esportolók folyton ismételgetett pszihózisát tükrözi.
Én is lőttem már valódi fegyverrel, éles lőszerrel, pisztolyokkal, coltokkal, AK-val, stb, de nem kezdek el Cifuval viaskodni ezen: ha ő nem fogott még xbox kontrollert, nem vélte felfedezni a ravaszok formájában az elsütőbillentyűt, nem asszociált a rezgésből a fegyver visszarúgására, hát sajnálom. (vs. egy mikrokapcsoló GOMB nyomkodása, amiből semmiféle visszajelzés soha nem érkezik, de tény: millisec alatt rángathatod a célkeresztet vele...)
Tehát a pécés béef/cod azért hanyatlott, mert aki akarta, az gémpeddel nyomhatta?

Skillről szóló példabeszéd szintén 10/10.
Komolyan, röhögni való a sok pécén ragadt világlátása...(#73) pilóta - na, a másik... aimbot, lebutítás. Kirakatban amúgy már láttál legalább konzolt?

-
keembo
tag
válasz
Synthwave
üzenetére
Ezzel a hozzászólással tudok a legjobban hasonulni. Nincs bajom a konzolokkal, csak azzal amikor a konzol vérfanok egy szintre próbálják magasztalni a dolgokat a pc-s skillhez. Játszottam mindkettőn, konzolon igen csak keveset, illetve ott betetőzött a Mortal Kombatnál amit az irányításból ki lehet hozni. Ott nem számít a pontosság. Konzolos játékost is láttam már pc-n (bill+egér) vergődni. "Hogy lehet ezt megszokni? Szar." - és ennyivel ott is hagyják az egészet. Nyilván szokni kell, de ne 15 perc után várja már a "learning curve" tetejét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- BestBuy topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Automata kávégépek
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest