Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• arty

veterán

válasz Synthwave #68 üzenetére

Ha már a játékban embert, katonát irányítok, elvárom, hogy annak megfelelően viselkedjen (legalább egy kicsikét...), namost abba a 200 milliseces hátraarc nem fér bele, az egy agyrém; pontosan az elmebeteg esportolók folyton ismételgetett pszihózisát tükrözi.

Én is lőttem már valódi fegyverrel, éles lőszerrel, pisztolyokkal, coltokkal, AK-val, stb, de nem kezdek el Cifuval viaskodni ezen: ha ő nem fogott még xbox kontrollert, nem vélte felfedezni a ravaszok formájában az elsütőbillentyűt, nem asszociált a rezgésből a fegyver visszarúgására, hát sajnálom. (vs. egy mikrokapcsoló GOMB nyomkodása, amiből semmiféle visszajelzés soha nem érkezik, de tény: millisec alatt rángathatod a célkeresztet vele...)

Tehát a pécés béef/cod azért hanyatlott, mert aki akarta, az gémpeddel nyomhatta? :DDD
    Skillről szóló példabeszéd szintén 10/10.
    Komolyan, röhögni való a sok pécén ragadt világlátása...

(#73) pilóta - na, a másik... aimbot, lebutítás. Kirakatban amúgy már láttál legalább konzolt? :D

• keembo

tag

válasz Synthwave #68 üzenetére

Ezzel a hozzászólással tudok a legjobban hasonulni. Nincs bajom a konzolokkal, csak azzal amikor a konzol vérfanok egy szintre próbálják magasztalni a dolgokat a pc-s skillhez. Játszottam mindkettőn, konzolon igen csak keveset, illetve ott betetőzött a Mortal Kombatnál amit az irányításból ki lehet hozni. Ott nem számít a pontosság. Konzolos játékost is láttam már pc-n (bill+egér) vergődni. "Hogy lehet ezt megszokni? Szar." - és ennyivel ott is hagyják az egészet. Nyilván szokni kell, de ne 15 perc után várja már a "learning curve" tetejét.

Új hozzászólás Aktív témák