Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
Alchemist #52 üzenetére
Ez a hír/téma a 4k vagy más néven UHD TV-ről szól, nem is értem hogy jön ide a telefon és a tablet.
Nekem van UHD TV-ém és igaz hogy filmet még nem tudtam kipróbálni rajta, de a családi fotók is brutálisan jól néznek ki. Ez a video is azt igazolja hogy igenis van létjogosultsága a 4k-nak. Mindennek az alapja a kiváló forrásanyag, enélkül gyakorlatilag semmit nem ér. Ez igaz minden felbontásra, vagyis ez nem kimondottan felbontásfüggő. A jó képminőség több tényező együttese, viszont a 4k/UHD specifikációja már fejlettebb mint az FHD-nak. Olvasd el a HEVC specifikációját.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Paul Gray, a DisplaySearch vezető elemzőjének szavaira oda kell figyelni! Szóba került a 4K Blu-ray, a robbanó japán piac, és a kulcsszerepet játszó sportközvetítések.
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- Milyen autót vegyek?
- Hobby rádiós topik
- Lexus, Toyota topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Politika
- További aktív témák...
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest