Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nuada herceg
őstag
Magamnak természetesen! Gondolom ha másnak kellene vennem, vagy megkérnének rá, akkor pontosabb elvárások, követelmények elé állítanának, amiből pontosabban ki lehetne "következtetni" melyik készülék legyen.
Igazából ez a saját töketlenkedésem, meg döntésképtelenségem, hogy nem tudom melyik legyen.Viszont kétszer is át kellett olvasnom amit írtál, hogy megértsem!
De ami ebben megfogott, ha jól értem, akkor tulajdonképpen a sima led monitoromon is tudnék (tudok) 3d filmet nézni? Csak aktív szemüveget kell vennem hozzá, plusz megfelelő szoftver, lejátszó program kell és ennyi?Ez a tv amit kinéztem passzív technológiával rendelkezik.
Ez a 2 említett típus, te melyiket választanád?LG 40UB800V (UHD nem 3D tv, 40")
LG 42LB650 (FHD 3D tv, 42")2 napja ezen dilemmázok már és nem tudok dönteni. Ma délután biztos hogy megrendelem, hogy jövő hétre biztosan megérkezzen. Eddig a második felé hajlok.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Fujifilm X
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Acer notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest