Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nuada herceg
őstag
Magamnak természetesen! Gondolom ha másnak kellene vennem, vagy megkérnének rá, akkor pontosabb elvárások, követelmények elé állítanának, amiből pontosabban ki lehetne "következtetni" melyik készülék legyen.
Igazából ez a saját töketlenkedésem, meg döntésképtelenségem, hogy nem tudom melyik legyen.Viszont kétszer is át kellett olvasnom amit írtál, hogy megértsem!
De ami ebben megfogott, ha jól értem, akkor tulajdonképpen a sima led monitoromon is tudnék (tudok) 3d filmet nézni? Csak aktív szemüveget kell vennem hozzá, plusz megfelelő szoftver, lejátszó program kell és ennyi?Ez a tv amit kinéztem passzív technológiával rendelkezik.
Ez a 2 említett típus, te melyiket választanád?LG 40UB800V (UHD nem 3D tv, 40")
LG 42LB650 (FHD 3D tv, 42")2 napja ezen dilemmázok már és nem tudok dönteni. Ma délután biztos hogy megrendelem, hogy jövő hétre biztosan megérkezzen. Eddig a második felé hajlok.
-
Nuada herceg
őstag
Hát nem tudom mi legyen...
Köszönöm a válaszokat, rendes tőletek!Igazából tv-t tényleg nem használom, de úgy vagyok vele, ha már ennyi pénzt kiadok érte, akkor ne legyen kompromisszum, legyen ilyen funkciója is. Ki tudja mi lesz 1-2 év múlva. Vagy esetleg 3... Lehet akkor veszek valami újabbat és ez meg jó lesz tv-nek. Persze nem ez a terv, de a lehetőségét nem zárom ki...
Gondolom a hdmi kábel még át tudja vinni az uhd képet. Nyilván játszani "csak" fhd-ben játszanék. Filmnézés esetleg, youtubeon is van pár 4k video. Tudom ez még kevés médiatartalom, hisz erről (is)szól a cikk. De pl.: asztali felbontásnak már egész jó lenne.
A legjobb az uhd 3d lenne, de arra már nincs keret!
Vagy 1ik, vagy másik.
Na nem akarok tovább offolni, tényleg köszönöm a véleményeket.
Ebéd után megrendelem valamelyiket, majd ahogy "puffan"... -
Nuada herceg
őstag
válasz
guriga1234 #91 üzenetére
Na hát arra nincs keret már, hogy kettőt vegyek. Jelenlegi monitorom 24"-os, azt cserélném le. tv igazából nem kellene, azt nem használom. De ha már veszek, csak olyat vegyek.
Viszont majdnem egy árban van a 2 variáció, amit írtam. Egyiknél gondolom a 3d-t kell megfizetni, másiknál az Uhd-t. Az a tizenezer forintos különbség már nem mérvadó, inkább csak tényleg nem tudom melyik kellene. Sokan a 3d-t javasolják, de nekem meg az Uhd lenne szimpatikusabb.Na nem tudom, majd kiderül.
Viszont köszönöm a véleményed. -
Nuada herceg
őstag
Sziasztok! Talán a témához kapcsolódik.
Épp monitor/tv vásárlása előtt állok.És hát nem tudok dönteni. Azonos méretről van szó, 40-42"
Nem tudom, hogy 1080p 3D tv vagy Uhd (nem 3d) legyen..
Ugye mivel monitornak is használnám, nagyon csábító az Uhd.
És nem 1-2 évre vásárolnám nyilván, szóval lehet hogy addigra már lenne értelme az uhd-nak.
3d-ben meg eddig sem néztem filmeket. Szerintem megnéznék heti 1-2t és annyi. Vélemény?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Paul Gray, a DisplaySearch vezető elemzőjének szavaira oda kell figyelni! Szóba került a 4K Blu-ray, a robbanó japán piac, és a kulcsszerepet játszó sportközvetítések.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Torrent meghívó kunyeráló
- Politika
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest