Hirdetés
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
De ez azért kell, mert olyan fizika lesz benne, hogy úgy is utolsó leszel még ha vért is izzadsz is, így meg legalább lesz időd csodálni az előtted lévő autókból kijövő füstöt. Ha már nem nyerhetsz legalább a füstöt bámuld mennyire szép.
(#55) ÁdiBá : +1. Plusz még a bétát is használtam aeroval.
-
ÁdiBá
veterán
válasz
Lacccca87 #58 üzenetére
Minden fut nálam windows 8 on is.
Már belehet rajta kapcsolni a minialkalmazásokat is ha valakinek kell.
Én vásároltam hozzá egy programot is ami jelképes összeg (1000 ft körül) elérhető és már is van START gombja az illetőnek a rendszerhez.
Azzal a programmal teljesen módosítható a Win8 ha valakit zavarna a Táblás kinézete.
Én se Warez OSeket használok programot használok természetesen. -
mrhitoshi
veterán
válasz
fatallerror #2 üzenetére
Rosszak a színárnyalatok, de a megoldás király. Ezen a képen látszik, hogy a füst színe inkább átmegy a kékes tartományba, és ahol töményebb, ott vaj fehér, vagy lehet akár még bézs színű is. [link]
De ez gumifüggő is ugye, na meg fordulatszám.Viszont ha elkezdünk valami jó tömény műanyagot égetni, akkor ez a füst megállná a helyét.
-
kpal
nagyúr
Ez szép lesz legalább kiemelkedik ezzel is a játék.
(Nekem a hangulata a lényeg na meg az irányítás
)
Bár lehet idejét múlt kérdés, de DX9-10 -es VGA-n elindul a játék ? -
Lacccca87
addikt
Kb annyira mint minden más Win-t. Warez aránya nem változik. Spec én is most váltottam Win 8-ra az elsődleges rendszert pusztán kíváncsiságból de eddig azt kell mondja megfelel, pár dolgo hiányzik (AERO, Minialkalmazások) de a Classic shell el tlejesen jó és használható desktopot kapok illetve így van egy + felületem is a metro amit bármikor előhívhatok ahova a ritkán használt programok indítását rakhatom.
Egy biztos a bekapcsolás az bitanggyors, a Win 7 még kamillázik a töltőképernyőnél amikor a 8 -on már kezdhetem a munkát.GRID 2 meg mindenképen várós, és mind1 milyen a füst
-
törölt tag
"Akkor mostantól tolatva kell majd menni és a füstöt tolod magad előtt?"
Valahogy úgy
Bár aki külső szögből játszik ("távirányítós autó szög") az biztos látja a füstöt, aki meg motorháztetőről játszik, úgyse érdekli mekkora füstöt hagyj maga után, elvégre az igazi verseny pilóták se azért nézik a visszapillantót, hogy megnézzék "hú mekkora füst kígyót húztam"
-
Tauren45
aktív tag
Üdv.
Nekem spec tetszik, csak azt nem értem, hogy amikor vezetsz nem a hátad mögötti résszleg érdekel, hanem ami elötted "jön". Akkor mostantól tolatva kell majd menni és a füstöt tolod magad elött?
Pl.: cockpit nézetből elég keveset látni a füstből.
-
-
Peat;)
veterán
válasz
#21346560 #38 üzenetére
Ezeken a belső nézetet reklamáló hozzászólókon már röhöghetnékem van. Egyrészt ez nem egy szimulátor. Másrészt a legtöbb játékos aki kicsit is komolyabban veszi az autós játékokat az általában a motorháztetős, vagy lökhárítós nézetet preferálja, hogy a kanyarbejárati íveket mm pontosan tudja venni. Ez meg lesz benne. Forza-ban sem használtam soha a belső kormányos nézetet, dísznek jó másra nem. Test drive unlimited féle játékokba és tömény szimulátorokba(de csak akkor ha minden versenyző online csak azzal a nézettel mehet pl) van jogosultsága, a többi játékban a felhasználók 10%-a kapcsolja be, majd a 10% 90%-a kikapcsolja 2 perc után. A casuelek mennek külső nézetre, a komolyabban játszók motorháztetősre vagy lökhárítósra.
-
Strezi
őstag
-
ETOM
addikt
[link]
Van egy ilyen kép is. Nekem nem jön be. De majd ha lesz videó talán jobban látni.. -
letepem
aktív tag
A win8 alapjába véve jó rendszer a motorháztető alatt igen is jó.. az már más kérdése kinek, hogy jön be a metro felület. Személyes véleményem az, hogy egy igen gördülékeny és hatékony rendszer. Más különbség nincsen: Startmenü helyett Metro. Teljes mértékben megszokható. Túl nagy ez a hőbörgés nem akkora volumenű dolog mint, azt egyesek leírják. Ha win7 helyett ez jött volna és win 8-cal visszalépnének a SM-re akkor meg az lenne a baj. Mindig csak a problémákat kell keresni hiszen ilyen az ember.
Az meg nem foglalkoztat, hogy notin jobb időket lehet elérni mint 7-tel.
Meg kellene szokni, abban a 20 percben, de van aki nem képes rá.
Nem érdekelnek az appok, kompatibilis a win7es cuccokkal ... -
F e Z o
veterán
Ki nézi a visszapillantóban a füstöt??
-
letepem
aktív tag
Akkor már csak az a baj, hogy a mostani pl
ell notik sem bírják az i7-qm-es verziókat kb fél óra komoly használat után leáll a gép és itt nem csak a inspiron modellekről beszélek. Ugye ezek az i7esek 45TDP-sek szóval szerintem nem notiba valóak, akkor, hogy képzelheti az intel, hogy ~200-150 ezres notikba ezt a konfigot bele tudják majd tenni. Lesznek itt még szép dolgok ...
Valamint 3-4óra netezés is necces lesz. -
Abu85
HÁZIGAZDA
Az eljárástól függ. Tök sok dolog elérhető a DX11.1-ből DX11-es hardverrel is. Speciel a BF4 olyan DX11.1-es eljárásokat használ, amelyek nem igényelnek DX11.1-es hardvert, de Windows 8-cal gyorsítják a feldolgozást.
Olyan nincs, hogy félig DX11.1-es. Vagy támogatja a feature_level_11_1-et, vagy nem. Ha az effekt ezt a szintet igényli, és a hardver nem támogatja, akkor nem lesz megjelenítve az effekt. Ugyanez igaz a kiterjesztésekre. A PixelSync-et bárki támogathatja.(#17) lenox: Tudtommal ebből a Haswell-H 2M-GT3+beágyazott memória dizájnból lesz 47 wattos is kisebb teljesítménnyel. Ez a kategória 47-57 watt szándékosan, mert az Intel már úgy számol, hogy a gyártók ezek mellé nem raknak dedikált GPU-t, csak a DTR és a workstation kategóriában.
(#25) letepem: Semmi. Az AMD-nek van szabványos OIT megvalósítása erősen a Radeonokhoz szabva, lásd TressFX. Az Intel csinált magának egy alternatívát, de az AMD-t ez nem fogja érdekelni. Maximum támogatni fogják.
Igen asztalon nincs beágyazott memória és GT3 sem.
-
BatchMan
senior tag
"Nagyobb a füstje, mint a lángja."
-
ETOM
addikt
Ez a pagani dizel.
Itt a tovább feljlesztett effekt: [link]
-
RVR400
veterán
válasz
fatallerror #2 üzenetére
Na igen, aki látott már gumifüstölést, annak igencsak zavarja a szemét a túlzott sötétség. Természetesen más jellegű füstnél előfordulhat, hogy hasznos opció lehet, de aki ezt erre a játékra kitalálta, annak mindig aktív a kipörgésgátlója meg az ABS-e.
Másrészt jut eszembe, másféle füst más játékokban alapból sötétebb, ergo nem is értem az egészet. -
letepem
aktív tag
Kérdésem csupán annyi, hogy az AMD-nek erre mi lesz a válasza? Mivel nagyon mutogatja az intel a funkcióit
~Mellesleg ez a GT3as igp asztaliban nem lesz benne, ha jól emlékszem csak notebookban lesz szóval aki arról álmodott hogy ezen fog otthon a gépén játszogatni szerintem elfelejtheti
jaa... és 57TDP
-
DroneZ
aktív tag
Csupán nekem tűnik szebbnek kikapcsolt állapotban?
-
törölt tag
válasz
fatallerror #2 üzenetére
Valahogy én is így vagyok vele, füstnek az az árnyékolás nem is szép, a sima Grid-ben is ilyen volt, és milyen jól nézett ki, engem egyáltalán nem fog zavarni, hogy nem fogom tudni használni
Jah meg Win8... tudod mikor
-
Low Noise
senior tag
Hát e miatt én fel nem teszem a Windows 8-at.
-
Armagedown
őstag
Ha már a gpu tervezéshez nem értenek, legalább a többieket ne akadájoznák.Az Intel le fogja fizetni a játékfejlesztőket hogy csak az ő igpjükön fussun, pont olyan ez mint a physx csak ez sokkal jobban akadűlyozza majd játékok futását nem Intel apun
-
Gainka
őstag
Hogy lenne már valóság hűbb az első? végre van térhatása a füstnek nem csak egy fehér fal.
Mivel az autót pörgették a külső füst régebbi míg ami az kocsi mögött van az újonnan keletkezet. -
stratova
veterán
No igen, az IGP "über" verzióját egy i3-ba is át kellene ültetni, vagy bánom én, nevezzék i7-nek a 2 magos + HT-s példányukat (pl. i7-3520M), de ne csak 4/8-as APU-ban legyen elérhető.
i7-3520M szimpla lehúzás (TRAY: $346.00), amíg van i5-3380M (TRAY: $266.00, BOX : $269.00), 1 MB L3 cache az eltérés, semmi egyéb. -
lenox
veterán
57 wattos tdp mobil processzornal, ez kb. hasznalhatatlan... Meg egy mobil workstationbe elmenne, de ott meg ki akarna intel grafikat. Nem tudom, mennyire hasznos dolog ez. Oke, marketingnek elment, de gyakorlati hasznat nem latom.
-
stratova
veterán
-
trufa12
addikt
win8 alá hogy kell asztalt varázsolni, mert engem csak a csempés módszer taszít
-
Sinesol
veterán
Nem gyengebb semmiben a Kepler a Gcn-nél nem tudom miert divat ezt terjeszteni, csupan a jelenlegi verziojaba annyit tett az nvidia amennyire szükseg van...a titanban benne van minden ami a teljes keplert alkothatná es siman van olyan jo mint a gcn, köv szeriaban a 700as geforcoknal valoszinüleg beleraknak mindent mert mostmar tenyleg kell,dehat az Nvidia mindig is kicentizte a dolgokat. De utolag megnezve elég jol csinalta mindig is...lasd dx 11 es tarsai
szvsz hamar jött az amd 5000es szeria a dx11el, de jatek keves volt ra amikor meg mar lett több akkor az nvidia is kitolta a fermit, meg korabban is hasonlo tendencia volt az ujitasokkal -
etel89
csendes tag
Nem rossz cucc ez. Ha eléggé "elterjesztik ezt az effektet uj játékokban,talán nem lesz olyan nagy szakadék a haswell és az AMD apujai közt.
-
Hun91FaTe
csendes tag
ilyen füsteffektet max a bkv megállóiba látsz, nem driftnél...
az elsőnek több köze van a valósághoz -
ETOM
addikt
Jájj ne win8-t lehet installálni.
-
SzlobiG
félisten
" A magasabb grafikai szintek eléréséhez mindenképpen dedikált grafikus vezérlőre lesz szükség, abból is főleg olyanra, ami rendkívül hatékony a compute shaderek feldolgozásában, mivel a Codemasters új játéka az ebből a szempontból etalonnak tartott DiRT Showdownnál is megterhelőbb lesz. "
Lesz ám sírás keplerrel.
-
BiP
nagyúr
"(#3) trufa12: Nem kell Windows 8. Be tudod kapcsolni Windows 7 alatt is, csak leveszi az fps-ed felét, míg Windows 8-on PixelSync-cel alig lassít. Ehhez szokjatok hozzá, hogy az új játékok Windows 8-on gyorsabban fognak futni, mert a modernebb API lehetővé teszi."
És mindez csak DX11.1-es hardveren fog érződni vagy sima DX11-en is? (win8 alatt persze)
Ill. az nvidia-féle félig dx11.1-gyel mi a helyzet? -
stratova
veterán
válasz
fatallerror #2 üzenetére
Nekem is furcsa, ha a kocsi árnyékot vetne a füstre is érthető lenne. Az is igaz, hogy a játékban szereplő autó magas és sötét falú épületek között kínozza az abroncsokat, míg a drift képek többsége (értelemszerűen) pályán készül. Távolabbi kameraállásból talán kiderülne, mi az igazság.
-
UnSkilleD
senior tag
válasz
fatallerror #2 üzenetére
ja nekem is úgy tűnik, talán kicsit túlzásba vitték az árnyékokat
-
Abu85
HÁZIGAZDA
"Minden legalább DirectX 11-es terméken ez a különbség lesz látható, de amíg az OIT eljárás a szabványos megvalósítás mellett, a compute shaderek feldolgozása szempontjából kevésbé hatékony GPU-architektúrákon a teljesítmény akár 80%-át is leveheti, addig a PixelSync jellemzően 5-10%-os tempóvesztéssel jár."
A szabványos OIT az valószínűleg az lesz, ami a Tomb Raiderben van. A PixelSync OIT megoldás meg újként mutatkozik be.(#3) trufa12: Nem kell Windows 8. Be tudod kapcsolni Windows 7 alatt is, csak leveszi az fps-ed felét, míg Windows 8-on PixelSync-cel alig lassít. Ehhez szokjatok hozzá, hogy az új játékok Windows 8-on gyorsabban fognak futni, mert a modernebb API lehetővé teszi.
-
trufa12
addikt
nah meg vegyed a win8 at ...
meg ezek az apróságok mit számítanak ,a textúra legyen élethű meg a törés modell (már ha benne van)
kit érdekel hogy a füst milyen... -
fatallerror
addikt
nekem kikapcsolva élethűbbnek tűnik a füst ha összehasonlítom valós driftképekkel
-
Olvasás közben felmerült egy kérdésem, amire nem adott választ a cikk; Ez a pixelsync az AMD és nV dx11-es kártyákon is gyorsulást fog hozni az eddigi OIT megvalósításhoz képest?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az Intel új DirectX 11.1-es technikája a szabványos eljáráshoz képest jelentősen felgyorsíthatja a feldolgozást.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Elektromos autók - motorok
- Teljes szoftveres megújulás vár az Apple iPhone-okra és Macekre
- Milyen autót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest