Új hozzászólás Aktív témák

• Geller72

veterán

válasz wwenigma #68 üzenetére

Nem értesz. Én nem akarom a saját értékrendemet másra ráerőltetni és nem szóltam le azért, mert elérte a célját, hanem az ellen emeltem szót, hogy ma, itthon mik a célok. Sehol nem írtam, hogy baj ha örül akárki is, akárminek is. Ennek nem sok köze van ahhoz, amit írtam és amiért te belémkötsz. Csak elég sokat járok a periférián, hogy lássam - bazi nagy tv-re, két fajta kábeltv/internet szolgáltatóra telik, miközben a szülővel az osztályfőnök a szülői értekezleten azon veszekszik, hogy talán a havi 300 forintot nem kellene sajnálnia a gyerektől, mert akkor lenne mibe fújni az orrát, ha meg van fázva, mert anyuci otthon nem ad a gyereknek zsepit és lenne talán pénz arra, hogy évente egyszer elmenjenek akármilyen pici kirándulásra is. Ezt hívnák osztálypénznek, de minden más fontosabb egy családban, mint a gyerek és a család maga. Kollégám gyermekpszichológushoz hordja mindegyik gyerekét és nem érti meg, amikor a szakember csóválja a fejét, hogy miért evidens a szülőknek a tv előtt vegetáltatni a gyermeket és miért lesz belőle emberi roncs 7 éves korára.
    "Na EZ az igazi gáz. Nekik legalább sikerült amit akartak igaz tettek is érte."
    -Tényleg. Szerinted és szerintük. De az is lehet, hogy két használt bicó jobb lett volna nekik, vagy bármi más. Sok más, szerintem hasznosabb cél is lebeghetne néhány ember szeme előtt. Erre nem gondolsz?

Új hozzászólás Aktív témák