Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
"Aki pedig azt hangoztatja ,hogy ilyen rossz vagy olyan rossz, és hogy +10-20e-rel vagy még többel jobbak vannak..(az +20-40,stb.% !!), arra csak azt tudom mondani ,hogy hét(vagy nyolc)számjegyű árú TV is van, ami még jobb."
Szerintem nem ezt hangoztatjuk, hanem azt, hogy ha van +10-20k-ért egy ár/érték arányban jóval jobb TV, akkor azt érdemes megvenni. Mindennek van egy ára és van amit neked a megvett termék nyújt, tehát az érték (képminőség stb.). Ezt kell mérlegelni és én személy szerint, ha nincs pénzem egy jó ár/érték arányú dologra, akkor várok, mintsem megvegyem a számomra rosszabbat. És nem csillió trillió Ft-ot keresek havonta...Nagyszüleimnek is mondtam például, hogy vegyenek egy olcsó 32" Samsung EH4003-at 60k-ért, mintsem 50k-ért egy csingcsung valamit és elfogadták, mert tudják, hogy értek hozzá jobban, mint ők.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Kipróbáltuk az 50 000 forintnál is kevesebbe kerülő, 32 hüvelyk képátlójú Vortex LEDV-32E18DC tévét.
- EA Sports WRC '23
- AliExpress tapasztalatok
- Diablo IV
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Star Trek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fűnyíró topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest